Отговори
# 225
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИТКО НА   МАМА МОНИ!!! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ, МНОГО ЩАСТЛИВ И ВИНАГИ ДА Е ОПОРАТА НА МАМА.

Мама Мони специално за теб

Весел празник.
И на  мен ми е едно мило днес, преди една година тази дата ми беше термина....
Sbruny, браво на Дилянка, и ние се опитваме да правим от вчера няколко крачки сами и аз съм много щаслива

# 226
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИТКО!!! ДА Е ЗДРАВО, ЩАСТЛИВО, СИЛНО И ДОБРО МОМЧЕНЦЕ!!![/color][/b]

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ТЕБ И ЦЯЛАТА ТИ ФАМИЛИЯ, МАМО МОНИ!!! ДА СИ ИЗКАРАТЕ СТРАХОТНО И НЕЗАБРАВИМО!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Честито и проходили дечица на Sbruny и djein!  smile3539

SANTANGELA, хубаво е, че Вики се е разминал само с усмивка...странно е обаче как е паднал? Нали казваш, че е висока кошарата? newsm78 Направо ме накара да се замисля дали и Тедката няма да го направи този номер...

Дени, версиите са две. Единия вариянт Вики да си е нагънал завивката, да се е покатерил на нея и да е тупнал. Той много често си прави възглавничката и юрганчето на купчинка и се катери по тях.  ooooh!
Другото е, че кошарата ни е правена по поръчка, възможно е фирмата да не е спазила изискванията за дълбочината и. Иначе тя е висока, има шкафове отдолу, но е плитка май  newsm78
Виждам, че има и други пострадали мами, и май истината е, че са ни вече много шугави дечицата и трябва очите ни да са на 4  Shocked

Момичета и мъничета, на общия РД да си изкарате суперско! Дечицата да се налудуват и да спят блаженно чак до сутринта, че да оставят родителите да отпразнуват порядъчно!  Wink

# 227
  • София
Честит Рожден Ден на Митко! Много здраве на малкия мъж, много щастие и безгрижно детство!

Честито и на всички рожденници от предните дни! Нека бъдат много щастливи деца!

Приятно купонясване на всички в Стара Загора, ние ще чакаме снимков материал!

# 228
Здравейте!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИТКО!ЖЕЛАЯ МУ ДА Е ЕДНО ЗДРАВО И УМНО ДЕТЕ, ДА РАСТЕ ВЕСЕЛ И ЩАСТЛИВ И ДА ИМА НЕЗАБРАВИМО ДЕТСТВО!

Мони, желая ти все такива хубави деца да раждаш

За рожденния ден в СЗ пак да си кажа ...КУПИЛА СЪМ ДВА ПЛАКАТА И ДВА НАДПИСА ЗА РОЖДЕН ДЕН.Извинете, че с големи букви, но вече за 3-ти път го пиша и за това.Зная, че сред всички писания все нещо не се прочита и на никого не се сърдя, просто за да се види този път.Това разбира се не означава, че ако някой друг има желание да донесе няма да се използват.Донесете каквото искате, такава беше първоначалната уговорка.
Аз също не мисля, че ще можем да хапнем докато Теа е будна, ама здраве да е.Поне не и без все някой от нас да търчи след нея.Просто не мисля, че до 19.00 ще се наиграят децата, когато са всички заедно им е интересно и не им се спи толкова.А и нищо няма да им стане, ако една вечер им нарушим режима.Но щом мнозинството е за 19.00 , така ще е.
ДЕНИ, ЕДНО ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ ЗА ВСИЧКИ НЕЩА, КОИТО НАПРАВИ, ЗА ДА СЕ ЧУВСТВАМЕ ВСИЧКИ НИЕ ДОБРЕ   Hug

Рени, Ради съм аз  Laughing Тоест, аз ще взема в нашата кола багажа на Весето.
Софи, бързичко оздравявай  Praynig

Приятна вечер на всички   bouquet

# 229
Честит Рожден Ден на Митко  bdbaloni Да е здраво, щастливо и усмихнато дете  Hug

Ей, да си изкарате СТРА'ОТНО Wink

На всички пожелавам лек път и много незабравими емоции в събота   bouquet

# 230
Честит първи рожден ден на Митко от нас двечките с Ая !!! Да расте здравичък, умен и послушен.

Весел празник и на мама Мони

Искам на всички да пожелая незабравимо изкарване в Стара Загора. Мислено ще бъда с вас...

А сега познайте кои са елфчетата тук Mr. Green http://www.elfyourself.com/?id=9633271656

# 231
 newsm38ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИТКО !!!  bdbaloniДА Е ЖИВ И ЗДРАВ, МНОГО ПЪРГАВ И ЛЮБОЗНАТЕЛЕН, ДА ИМА ПРЕКРАСНО ДЕТСТВО !!! baloni

# 232

Честит рожден ден на чаровната Дана! Нека расте здрава и щастлива, умна и красива...Нека бъде радост и гордост на мама и тате...Нека има слънчево, изпълнено със смях и усмивки детство!

Деси, за този вълнуващ празник -

Целувките ще си ги получите довечера Wink

# 233
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНА! ПОЖЕЛАВАМ И ХУБАВО И УСМИХНАТО ДЕТСТВО, МНОГО КЪСМЕТ И ВЕСЕЛИЕ!!! ДА РАСТЕ УМНА И ТАЛАНТЛИВА КАТО МАМА!!!

Григи, мила, надявам се лично да ти поднеса букета днес! Simple Smile

# 234
Честит първи рожден ден на Дана! Да расте здрава, умна, красива и талантлива като мама!

Grig, весел празник! 

# 235
  • Плевен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНА! bdbaloni  party002 bdbaloni

# 236
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГОСПОЖИЦА ДАНА!!! ЖЕЛАЯ Й НЕЗАБРАВИМО ДЕТСТВО, ИЗПЪЛНЕНО СЪС СМЯХ, ЩАСТИЕ И ИГРИ!!!

ЗА МАМА ДЕСИ:

И ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ ДОВЕЧЕРА!!!

ДО УТРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

# 237
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНА!НЕКА БЪДЕ МНОГО ЗДРАВА И ПОСЛУШНА, И НАЙ-ЩАСТЛИВОТО ДЕТСТВО И ЖЕЛАЕМ !
За мама Grig

Весело изкарване на всички които от тази вечер са на Старазагорските бани, чакам с нетърпение да се видим утре!
Относно прохода Шипка, според моя  мъж  няма проблем да се мине от там, пък и прогнозата за времето е добра.

Лек път на пътуващите днес и утре!

# 238
  • Плевен
Angeliha , благодаря за информацията Hug

# 239
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИТКО /на патерици/ И НА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА ДАНА !!! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И БЕЗГРИЖНИ !!!
За щастливите им майки:
Искам да пожелая на всички които ще празнуват в СЗ приятно изкарване!!! Да си направите изживяването незабравимо и да пийнето по едно и от мене Party И внимателно пътувайте че луди по пътищата колко искате!!! Ще чакаме снимки!!!

Общи условия

Активация на акаунт