Кой какво сервира вчера, кой какво ще готви днес?

• 11 873
  • 291
  •   1
Отговори
# 240
Снощи : вратни пържоли , картофи на фурна , салата " Снежанка "
Днес : пиле със сметана , гъби и топено сирене , салатата още я мисля и за десерт съм купила еклерова торта  Laughing

# 241
  • варна
Оф, цял ден готвя, направо #2gunfire.
За обяд направих - панирани пил. дробчета и зад.ориз
За вечеря - пиле с болярски сос (форумска рецепта, всички в къщи много го харесват) и крем карамел с кроасани Simple Smile

# 242
Днес пица и млечна баница от свеки по рецепта на Иван Звездев Laughing

# 243
сърми с кълцано месо и салата от доматено пюре с праз.за десерт-кой каквото намери-детенце и татко -торта,мама - ябълки #Cussing out

# 244
вчера боб запечен с наденички,днес спагети  chef

# 245
 1datingАми, знаете ли, италианската кухня се оказа лесна за приготовление в български условия. Ако готвите само месо и зеленчуци, имам предвид, без специални сирена и т. н. Много пъти правих разни меса със зеленчуци. Но тук към месото  се добавя чаша вино, подправки, каквито зеленчуци имате вкъщи и варите. Общият принцип е такъв.
 ThinkingИма и много начини на приготвяне на постните ястия. Едно е, например, да бухнете в яденето цяла глава чесън, а друго е само 2 скилидки, нали?
 Crossing ArmsБобът и лещата също могат да се правят по толкова много начини - аз приготвям боба по тракийски, лещата по индийски...
За една седмица два пъти правих леща, но по различни начини. В неделя правих италианско ястие от пиле със зеленчуци. Преди това правих няколко вида яхнии с целина (там целината е основна съставка).

# 246
1datingАми, знаете ли, италианската кухня се оказа лесна за приготовление в български условия. Ако готвите само месо и зеленчуци, имам предвид, без специални сирена и т. н. Много пъти правих разни меса със зеленчуци. Но тук към месото  се добавя чаша вино, подправки, каквито зеленчуци имате вкъщи и варите. Общият принцип е такъв.
 ThinkingИма и много начини на приготвяне на постните ястия. Едно е, например, да бухнете в яденето цяла глава чесън, а друго е само 2 скилидки, нали?
 Crossing ArmsБобът и лещата също могат да се правят по толкова много начини - аз приготвям боба по тракийски, лещата по индийски...
За една седмица два пъти правих леща, но по различни начини. В неделя правих италианско ястие от пиле със зеленчуци. Преди това правих няколко вида яхнии с целина (там целината е основна съставка).

е ми дай рецепти де!!! Hug

# 247
  • София
Вчера пилешки хапки и ориз със зеленчуци. Днес кюфтета яхния и кексчетата на Блонди .

# 248
  • Countryside
Днес ще дояждаме граха от вчера+таратор+нещо на скарата за бързо
десерт линд ориндж интенс  Whistling

# 249
  • Сливен
телешко с картофи и домати,а за десерт мляко с ориз

# 250
За вечеря шпековано свинско месо с картофи, за десерт тортата на Лео с шоколадови рула.

# 251
Днес сме на праз с яйца и маслинки,а за десерт ябълкови полумесеци

# 252
  • София
Днес кебапчета с картофена салата, за десерт - плодове.

# 253
Имам още от събота и неделя за дояждане преставете си.
Сег в къщи има баницата на Лео, половин баница на Морена - това защото не можах да реша коя точно да направя та и двете, печено пиле с картофи, задушен ориз със зеленчуци, кекс ето по тази рецепта http://kulinar.gbg.bg/index.php?type=review&area=1&p=recipe&id=2610 - супер се получи

# 254
Леща със запечени наденички. От ден на ден все по-малко ми се готви ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт