ДЕКЕМВРИ - няколко броени дни, на бял свят бебчо ще се появи!

• 11 104
  • 288
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Честито на Ивето и Орлин и на Катюша! Да са ви живи и здрави госпожиците и да ви носят много щастие! newsm51 newsm51 newsm51

И добре дошли на Тони и Мунлайт! Мунлайт, как се казва малкия? Стискам палци утре да сте всички заедно вкъщи и най-важното здрави! Както ти, така и той!

Момичета, аз направо се скапах днес. Както вчера давах мъдри съвети на Валя да не унива и да си повдига духа, така се събудих в ужасно настроение и с отварянето на очите му дръпнах един здрав рев ей така, без причина.  Shocked Викам си - няма да се давам, пуснах един здрав хеви метъл и реших да чистя, за да не си мисля глупости. И какво мислите - застанала съм на четири крака в тоалетната, търкам с все сила плочките и рева ли рева. Луда работа!  33uu
После минах на тонове и хукнах да обикаляме за лампи и килими. Купихме си страхотен полилей, като завърши ремонта ще го снимам да ви се похваля. И си харесах килим, направо ми легна на сърцето. Видях го и рекох - взимаме го - и тъкмо да го купим и се сетих да питам за цената. 1390лв. Shocked Е... не го купихме.
Сега съм ужасяващо уморена. Имам чувството, че съм се качила на бегом до Черни връх и то няколко пъти. Лягам и вдигам високо краката, че утре ми идват мебелите и трябва да съм в кондиция. Ама наистина идват!  Smile
Щастлив ден за Клер утре! Прегръщам ви силно всички  Hug

# 226
Борислав го кръстихме,сложих 2 снимки но нямам по-хубави,утре ще наваксам

# 227
Леле какви са сладури Декемврийските бебоци...
Сега пак разглеждах снимките, малки прекрасни човечета, които ще осмислят живота на мама и тати....

Бабче, знам че искаш да гушнеш бебо по скоро, но се опитвай да не прекаляваш с физическите натоварвания Simple Smile
Сигурна съм, че утре ще възвърнеш бодрия дух... Hug от мен за повдигане на духа

# 228
  • София
Момичета, влизам за последно тук преди утрешното секцио и ви благодаря от сърце за милите думи и подкрепата!  Hug

Утре ще намеря кой да ви извести и да пише тук, но с разказа за секциото си ще сколасам чак като се прибера вкъщи. Така или иначе искам да ви кажа, че ще ви мисля всичките и ще стискам палци на всяка една от вас! Когато пак се срещнем тук, ще има да си говорим за бебоците, да им се радваме и пак да се подкрепяме! Обичам ви! Heart Eyes

# 229
  • Бургас
Клерче.още веднъж всичко хубаво ти пожелавам и пак ти казвам-стискам ти палци!

# 230
# 231
  • София
Клерче, успех за утре!  bouquet И ела на 27-28 да се видим в някоя от ВИП-овете Mr. Green

# 232
Честото на мама Ива и мама Катюша  bouquet Нека малките принцески са много здрави, щастливи и изпълнят домовете ви с много обич и глъч 1crib newsm30

Клерче успе утре и чакаме новини Hug

Поктор а на теб повечко в леглото и почивка ще се справиш newsm10

А на всички останали чакащи още малко търпение, а дотогава ще се радване на всеки нов член на нашето увеличаващо се семейство Grinning

# 233
Здравейте мами - много бебчета са се родили тези дни. Да са живи и здрави на всички. Аз съм мама, която чака на 23.12. ми е турмина, ама моята приятелка роди 1 месец по - рано:)

# 234
Клерче успех утре Hug Hugще чакаме новини
ние нашия бебо ще го вземем в Понеделник.... Cry Cry Cry

# 235
Първо - ЧЕСТИТО НА ИВЕТО И КАТЮША, БРАВО, БРАВО, БРАВО ВСЕ ТАКА И ДА ИДВАТ ОЩЕ БЕБЕШОЦИ СЛАДКИ

Второ - Благодаря ви за милите и сладки думи, които сте изрекли за моята малка шушулка, толкова е прекрасно, когато си я гушна и тя направо се размаже, а като четох и вие какво сте написали, направо се просълзих от радост - пу, пу.

Трето - ще разкажа, за тези на които им е интересно, как мина всичко при мен, защото знам аз с какъв интерес поглъщах всяко такова събитие от ноемврийската тема и се надявам да мога да помогна и евентуално успокоя някоя друга мама

Имах щастието да родя в Селена, една невероятна клиника, която сякаш не е в България. Персонала, докторите и всички са страхотни, просто няма такива хора - мили, добри, внимателни и професионалисти.
На 13ти сутринта бях при д-р Топалова (един прекрасен човек) и се уговорихме да ми направи секциото на 15ти. Точно след това имах "интервю" с д-р Кючуков - анестезиолога, който освен страхотен специалист е и човек с безценно чувство за хумор.
На 15ти се изсипах с мъжо в клиниката и подготовката започна - измериха тоновете на беба, направиха ми клизмичка (изобщо не е неприятно, дори е леко облекчаващо) и ме почнаха със системите. От проклетиите постоянно ти се пишка и си ходиш с тях до тоалетната  Mr. Green
След около час и половина си отидох до операционната. Там анестезиолога - шемет, ми сложи епидуралната упойка и брошката на облекчението (спинален катетър, през който ти пускат дрогичката на порцийки след операцията). Мъжо също беше там и снимаше през цялото време.
Един съвет момичета - ако можете - поискайте да ви сложат уринарния катетър след упойката, защото нищо не се усеща а иначе казват било гадно.
Нагласена като ежко бежко, вече бях готова  Shocked.
За нула време, милата докторка извади беба и се зае да ме кърпи. Добре, че беше филмчето да се видя после, че на самата операция нищо не се вижда от паравана. На операцията усещах всяко подръпване, но без каквато и да е болка, пък и беба веднъж като изплака, друго не ме интересуваше.
Следващите 24 часа са малко болезнени, но нищо страшно, а и усилието си струва. На другия ден дойде рехабилитаторката и ме раздвижи. Имах малко проблеми с кръвното, но след доза атропинче и още една система, всичко си дойде на мястото и успях да стана.
Сега, 8 дена по-късно, вече съм почти като нова. Рядко усещам подръпването, болки почти няма, а когато гушкам малката Рияна, всичко друго престава да съществува.

УСПЕХ МОМИЧЕТА. ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ВИ БЕЗПРОБЛЕМНО РАЖДАНЕ. НЯМА НИЩО СТРАШНО.  Hug

# 236
Катюшка, честито, честито и на теб! Да сте живи и здрави!

Добре дошли на Мунлайт и Тони, нека си почиват и да си гушкат бебчетата, вкъщи си е друго, нали Simple Smile))

Рони, мерси за пожеланията, дано и при нас мине всичко леко и безпроблемно.

И накрая, мила Клер, стискаме палци, легни и се опитай да се наспиш хубаво.  Praynig всичко да е наред.  Peace Hug

# 237
  • София
Мунлайт, Тони - добре дошли отново!

Момичета, а къде видяхте снимките на бебата на Ивето? Аз немога да ги намеря. Пуснете един линк  Praynig

# 238
Мамчета, пише ви таткото (Орлин) след ... няколко мааалки чашки алкох(хлъц)ол... Късно е! Но нека ви кажа как в едо мааалко градче в дълбоката провинция се прави секцио... Град - като едно голямо село, ала за сметка на  това знаеш всички лекари, сестри, акушерки... Знаеш, че можеш да получиш ОТНОШЕНИЕ което и в най-добрата клиника е трудно да получиш! Е, обстановката не е лукс! Оказва се, че анестезиологът от окръжния град не е дошъл, но и местния - който слага само пълна упойка е ... много добър! Е - може да искаш спинална, ама - няма... Simple Smile Но как би се почувствал, ако чуваш и гледаш какво си казват докторите... СДКАЛПЕЛ, конец, игла, ножица... брррр... Аз и на зъболекар като ходя не искам да гледам, а какво ли остава, ако можех да раждам!!! Слава Богу, че мъжете сме лишени от тази привилегия...
Хей, мамчета - усмихнете се Simple Smile Ама Ивка е храбрец Simple Smile Реши се именно тук - заради един страхотен лекър и екип от акушерки (виждате една от тех на снимкиите!) да роди щерката НИ! Браво! Simple Smile Всъщност всичко е много бързо и лесно... за час само! Бебчето се появява за около 10-15 минутки, но... мамчето е "готово" - тропосано изцяло за около час. Поне имах тази привилегия да "вися" в светая светих (ИЛИ ДО НЕЯ)  и засякох времето... Та бързо е! За мамчетата, на които им предстои това - лесно е... казвам го като... страничен наблюдател (усмивка!) но не мислете, че ми е било лесно! Напротив - щеше ми се мене да скръцкат... а не да седя в неведение какво става. Но... минава!
Тази вечер бях при Ива - добре е.... Бях и при бебето. Гушнах го и го държах около 5 минутки - точно го бяха изкъпали и го захранваха... Мо и това е преимуществото на малкото градче (или недостатъка му Simple Smile ) ама наистина е мнооого розовичка и (ПУ-ПУ - хубавелка ... на тати де) После бях и при мамчето (Ива) - добре е - съвзвма се и утре смятат да я преместят в АГО-то.
Хей, мамчета, ако я карате така с писанията си ще трябва да правя много нови темички, докато титулярката се завърне ... ама карайте - пишете Simple Smile Това ви е работата! Само тукашния лекар и се скара, че ... много е чела и че не всичко е както по канигите... Така че - горе главите и ... смело на пред!
Мале... Простено ми е - ама след толкова лимонадка и особено магданоза в салатката това многословие е разбираемо!
КЛЕР - стискаме палци за утре!
А и на всички мамчета - много късмет и ... леко раждане!
 newsm10 Специални поздрави от титулярката!

Последна редакция: сб, 24 ное 2007, 00:17 от ivalinai

# 239
Честито бебчета на Ивето и Катюша-живи и здрави да са ви и да ви радват много!!!
Клер- успех утре! Стискаме палци!
Днес голямо писане настана...така е като има бебета:-) А татко Орлин да му мисли с новата темичка!
Да ти е здрава и красива малката принцеса!
Лека вечер на всички и само добри новини чакаме Hug

Общи условия

Активация на акаунт