ДЕКЕМВРИ - няколко броени дни, на бял свят бебчо ще се появи!

• 11 103
  • 288
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Здравейте и от мен !

ЧЕСТИТО на всички, които днес празнуват !!!    bouquet   bouquet   bouquet

Чакаме благи вести от КЛЕР.

Вчера док. най-накрая ми планува ден - ВТОРНИК 27.11. Ще ми предизвика раждането с медикаменти. Дано само всичко мине както трябва  Praynig  newsm17. Яко ме обзема шубето. Днес и утре трябва да сложа всичко в къщи в ред. Дано само да устискам / поне до понеделник /, че иначе трябва да вдигам док. под тревога през уикенда.

# 256
Добро утро, момичета...
Честит празник на именничките и рожденничката  Simple Smile  bouquet
Тате Орлин е страшен, определено ни разведри Simple Smile

Аз пак не успях да спя снощи, сега съм като болна... само операции са ми в главата  Rolling Eyes
Сутринта съм задрямала към 6.30. Събуждайки се погледнах часовника и първата ми мисъл беше за Клер...
 baby_neutral дано всичко мине наред и скоро да научим добрата новина.

Усмихнат ден момичета и дано е изпълнен само с положителни емоции....

# 257
Добро утро мами!Честито на всички именнички и рожденничката!Да сте живи и здрави и да гушкате най-сладките бебчета     :bouquet  Ама какви са ни хубави бебоците (ПУ ПУ)  Hug

# 258
Честит Рожден Ден на Ohcaroline! Много здраве и късмет!   bouquet
Честит Имен ден на нашата Катюша и на всички, които носят това хубаво име!   bouquet

Орлине, благодаря ти, че сподели своите прекрасни емоции с нас. Лично на мен ми подейства страхотно, зареди ме положително. Нагушкай Ивето и малката бонбонка от нас!  Hug

# 259
  • Sofia
Добро утро и от мен!
първо да честитя на татко Орлин и мам Ива за малката Юлина! много сладка бебка! Също така на Катюша! ВЪЗСТАНОВЯВАЙ ТЕ СЕ БЪРЗО И ЛЕКО!

За Клер, аз вчера вечерта бях при Савово, та тя ми каза,че днес към 7.30 Клер ще я вземе от вкъщи и отиват в ТК да се подготвят, та по обяд ща чакаме някоя от вестителкита да се включи!

аз вече нямам търпение, хем ме ешубе хем искам да се гушкаме вече!

Добро утро мами!Честито на всички именнички и рожденничката!Да сте живи и здрави и да гушкате най-сладките бебчета     bouquet ПРИСЪЕДИНЯВАМ СЕ КЪМ ПОЖЕЛАНИЕТО!

# 260
Влизам в ролята на вестителка:

POCTOR: "Милички, вчера в 21.45ч. станахме мама и тати на Сияна - 2.600 кг. и 49 см. Добре сме и ви пращаме целувки! Simple Smile

newsm51

Жива и здрава новата мома.. !!! Радост да бъде за мама и за тати, мечтите да я водят само напред и нагоре, да бъде обичана и да обича силно!

# 261
добро утро и честити празници и на именнички и на рожденнички   bouquet

само влизам да зяпам дали нямаме нови бебета  Grinning

не се сещам какво да пиша друго, освен че отиваме дружно по магазините с малката и татито, а в къщи се въртят перални и подреждаме.

хайде честито и на мама Поктор и на малката сладуранка, да са живи и здрави   bouquet

# 262
Честито бебче на Poctor   bouquet да им е жива и здрава малката Сиана   bouquet

# 263
  • София
Честита Сиана на мама Poctor. Много да радва всички вкъщи и да е много много послушно бебе. На мама желаем бързо възстановяване и връщане тук сред нас със снимков материал.    bouquet  bouquet  bouquet

# 264
Честито бебче на семейството на Poctor! Да им е жива и здрава!

# 265
Честито Poctor! Да ти е жива и здрава и да ви радва много!
Леле ... в началото само момчета, ала вчера си беше един голям ЖЕНСКИ ден!   Grinning

# 266
  • Пловдив
 newsm44 ЧЕСТИТО,  Poctor !!!! newsm44

Да е здрава и здрава малкато Сиана. Много щастие и късмет и желая.

# 267
Честита ни нова девойка!

Poctor, съвсем ме хвана шубето - нали сме с един и същи термин. Да ви радва много Сиана, да расте здрава, умна и чаровна и много много обичана.

# 268
Браво! Браво! Честито, Poctor! Много радост да ви носи Сияна!    bouquet

# 269
  • BABYLAND
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА ПОКТОР! ДА РАСТЕ МНОГО ЩАСТЛИВА И ДА НОСИ РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ ВСЯКА МИНУТКА!!!

Общи условия

Активация на акаунт