Витамини PRIORIN против косопад

• 199 094
  • 197
  •   1
Отговори
# 75
Момичета, кажете ми моля, мога ли да пия Приорин докато съм бременна?
Иренка по молба на едно от момичетата - мой познат ми превежда указанията от опаковката на капсулите. Никъде няма секция : Противопоказания, нито странични ефекти. Няма и изрично забрана за използване от бременни.

# 76
  • Все на втория етаж
Мъжът ми утре лети за Германия и аз вече му ги поръчах, ще му кажа и в аптеката да попита фармацевта дали може да се пият от бременни, но понеже са витамини първоначално помислих, че няма да има проблем, но искам да съм сигурна, а и не се знае дали са само витамини.

# 77
Мъжът ми утре лети за Германия и аз вече му ги поръчах, ще му кажа и в аптеката да попита фармацевта дали може да се пият от бременни, но понеже са витамини първоначално помислих, че няма да има проблем, но искам да съм сигурна, а и не се знае дали са само витамини.
ДА , мисля че така е най-добре да направи - просто на място да провери, и ДАНО попадне на компетентен фармацефт!Че аман от пишман майстори! Confused

А ти превантивно ли искаш да вземаш Приорина или имаш проблем ?

# 78
  • Все на втория етаж
Нямам много сериозен проблем, но косата ми доста оредя и исках да пия нещо.

Ами ще видим , ще ми се обади да ми каже, какво е станало.

# 79
Здравейте, отдавна не съм писала, но нямах такава възможност.При мен косопада, ако изобщо мога да го нарека косопад, не е изчезнал-всекидневно ми падат по 10-20 косъма, но имам израстнала млада коса, която се вижда да стърчи след измиване.Също така и ноктите ми са прекалено дълги за мен и не се цепят, с което не можех да се похваля преди.
На мен също ми излизат пъпки - една може да е, но е дебела и много грозна, но стискам зъби и си я търпя, нося си я и си я гледам в името на хубавата коса Peace
Днес започнах последното блистерче, остават ми още 14 капсули.
Пробвайте и няма да съжалявате  Peace

# 80
chocolate_girl A от кога го пиеш? И колко смяташ да продължиш да го вземаш?

Аз свърших една голяма опаковка от 120капсули(за 2 месеца) и сега почвам малка опаковка(30бр.) - още месец.След това спирам.Ако се наложи след време пак ще пия(но мисля,че поне 6месеца трябва да са минали )

Аз също съм доволна от ефекта - имам бебешки косъмчета Wink и много укрепнали нокти.

# 81
Аз ги пия вече трети месец ... косата ми се сгъсти и мисля , че расте по - бързо .  Party
Остава ми още един месец и ги спирам за няколко месеца .

# 82
chocolate_girl A от кога го пиеш? И колко смяташ да продължиш да го вземаш?

Аз свърших една голяма опаковка от 120капсули(за 2 месеца) и сега почвам малка опаковка(30бр.) - още месец.След това спирам.Ако се наложи след време пак ще пия(но мисля,че поне 6месеца трябва да са минали )

Аз също съм доволна от ефекта - имам бебешки косъмчета Wink и много укрепнали нокти.
Започнах декември с 1 капсула дневно, след няколко дни реших да ги пия 1 месец по 2, а другите 2 месеца по 1 капсула на ден.Ще продължа да го пия докато свършат капсулите, но се чудя колко време да "почивам"  newsm78 мами от форума бяха писали, че го пият 2 пъти в годината.
Честито за новата ти косичка smile3501
Явно наистина е вълшебен този Приорин Peace

# 83
  • Все на втория етаж
Момичета, това ли е Приорина ? :

http://images23.snimka.bg/005129791-big.jpg

Мъжът ми го е купил от аптека на летището, 30 капсули е, 12 евро и нещо. Обаче имало много народ и аптекарката не му казала стават ли за бременни? Сега съм в чуденка дали да ги започвам. Има упътване, но е само на немски. Искаше ми се да си подсиля косата, че от бременността започва да ми капе. И още нещо : дали не се пълнее от тях, при вас как е положението? И ако започна да ги пия, по една или две да пия?

# 84
Момичета, това ли е Приорина ? :

http://images23.snimka.bg/005129791-big.jpg

Мъжът ми го е купил от аптека на летището, 30 капсули е, 12 евро и нещо. Обаче имало много народ и аптекарката не му казала стават ли за бременни? Сега съм в чуденка дали да ги започвам. Има упътване, но е само на немски. Искаше ми се да си подсиля косата, че от бременността започва да ми капе. И още нещо : дали не се пълнее от тях, при вас как е положението? И ако започна да ги пия, по една или две да пия?

Да, точно това е . Аз сега имам същата опаковка - 30капсули/12Е.

Със сигурност не се пълнее от него, пия ги вече 3-ти месец. А за пиене по време на бременност - съм писала по-горе.  bouquet

# 85
Аз ги пия от 6 месеца и съм доволна.Косата ми не се е сгъстила,но поне спря да капе.Пъпки не са ми излизали и не съм напълнявала.Шампоана го купих чак сега.Няма противопоказания.Не пише и за прием при бременни.        1 капсула съдържа:Hirseextrakt 140mg,Weizenkeimol 271 mg,Pantothensause(Vitamin B5) 9 mg.L-Cystin 2 mg              добавки на 100 г:Weizenkeimol 34,55g,Gelatine(rind,shwein),wassriger Hirseextrakt 9,65g,oliger Hirseextrakt 8,2g,Feuchthaltemittel,Clycerin,Sorbitsirup,Bienenwachs,Emulgator:Lecithin aus Soja,Stabilisartor:Magnesiumoxid,Calcium-D-Pantothenat 1,28g,Farbstoffe:Eisenoxide und Eisenhydroxide,Titandioxid,L-Cystin 0,26g,Aroma

Последна редакция: пн, 11 фев 2008, 19:30 от anmarie

# 86
Профилактично как се пият?Все още нямам косопад но идва пролет и искам да се подготвя.

# 87
А кой поръчваше Приорин  Rolling Eyes

# 88
Профилактично как се пият?Все още нямам косопад но идва пролет и искам да се подготвя.
  При силен косопад 2 капсули сутрин и 1 вечер.За стимулиране само по 1-на дневно.

# 89
Профилактично се пият по 1 капсула дневно- така пише в упътването.

Общи условия

Активация на акаунт