Отговори
# 150
  • под шипковия храст
аз раждах втория път в Селена преди осем месеца, /а повечето ми приятелки от две години насам минаха през Торакс/ както и в нашето АГО преди пет години. затова и си позволявам да давам мнение. разликата е голяма!!! а за видеозона, в Селена, както четох последно в темата е купен от последния панаир за такъв род техника, на мен ми го обясниха, че е като 3Д-то, но показва плода в реално време, каквото и да значи това... newsm78
нашата ваксина я купихма от Гален, този до съда, от там пазаруваме редовно. доколкото зная имат винаги, но може и да се поръча,ако искаш да се застраховаш. Thinking
За малко да забравя, приканвам всички да се присъединим към

МОЛЕБЕНА ЗА МАМА ЕЛВИРА НА 13.01. ОТ 11 ЧАСА.
[/u]
 Praynig Praynig Praynig
Peace

# 151
  • Хасково
daila, не се притеснявай така!  Hug
Родих и двете си деца тук съвсем доброволно - всичко беше ОК - вярно при мизерни условия, но за това лекарите не могат, да носят отговорност. И преди бременостите и ражданията си и сега - продължавам, да посещавам гинеколога си
Тони, и аз това щях, да питам - започна ли работа, а Диди кой я гледа!? Thinking
И аз така. И ако пак трябваше да мина по същия път пак така ще направя- нищо лошо не мога да кажа за лекарите, които следиха бремностите ми и ме израждаха. Всеки сам решава, важното е да попаднеш на точния лекар и накрая всичко да е ОК.

Вече 1 месец съм на работа, Диди е при баба . Малко ми е криво, защото я виждам само събота и неделя.

mika2006 днес продадохме всички ваксини (изобщо не бяха малко) и засега няма доставка. Трябва да проверяваш ако държиш на тази ваксина.

# 152
  • гр.Хасково
Ей как ме яд, че не проверих две крачки по - надолу, дано получите през другата седмица. Аз ще пратя мъжо да провери по всички Гален.

# 153
Ох, момичета сигурно сте прави, но като се сетя какво беше първия път  ooooh! и много ме е страх  Sad

Вие как се справяте с поледицата, на мен вече здрави ботуши не ми останаха  Laughing

# 154
  • под шипковия храст
Вие как се справяте с поледицата, на мен вече здрави ботуши не ми останаха  Laughing
не излизам...  Laughing сега даже и снимките май ще си поръчам да ми ги извадят нета. hahaha сигурно ще се покажа навън чак на пролет Joy

# 155
за какви ваксини става на вапрос в по горе написаното? newsm78

# 156
Ние също сме се закотвили в къщи и така чак до пролетта.Непрекъснато си мисля за топлите пролетни дни.Последните месеци от бременността си ги изкарах в къщи,защото беше много топла.Сега пак съм в къщи,защото е студено.Хайде подхвърлете някоя темички,че да я разнищим.
Мила daila и не знам в кои месец си ,но имаш достатъчно време да решиш.Пробвай първо тук и ако не си доволна иде в Пловдив.Има жени,които ходят там чак последния месец.
Неразбрах ваксини има ли?В понеделник сме на консултация и ще ни трябва.Миналия месец не му направиха втория прием,защото имаше лако зачервено гърло.

# 157
Ние пък излизаме всеки ден...Знам, че не е хубаво за бебчо в тази мъгла, но все се налага да напазарувам това-онова. Пък и да не е това, не ни сдържа вкъщи...та за малко поне драсваме из квартала  Mr. Green

# 158
  • Хасково
Неразбрах ваксини има ли?В понеделник сме на консултация и ще ни трябва.Миналия месец не му направиха втория прием,защото имаше лако зачервено гърло.
за понеделник се очаква зареждане, ще има пентаксим за всички бебета, които се ваксинират с нея.
аз лично не ваксинирах Диди с пентаксим, приятелите ми също са с инфанрикс, но това е друга тема.

# 159
ние ползваме тривалентната ваксина,как й е търговското название не знам.При последния прием си я купихме от джипито,но ни помоли за следващия път,когато отиваме първо да му се обадим дали я има и ако я няма да си я купим от аптеката.Затова се заинтересувах,защото може да се наложи да си я купуваме.Тази ваксина я ползваме по препоръка от лекаря.Знам,че има и петвалентна и първо се бях спряла точно на нея,но щом той каза така,ни биха от тривалентната.Доколкото знам тя не включва ваксини срещу полиомелит и менингит.Полиомелита ни го бият допълнително,така го боцкат два път.А за менингита трябва да се консултирам дали да му я бием по-нататък.

# 160
  • Хасково
тривалентната ваксина е инфанрикс, петвалентната е пентаксим. аз също ваксинирах с инфанрикс и полио от касата, а менингит сложих еднократно над 1г- има го на отделна ваксина актхиб се казва. менингитната ваксина се слага на 4, 2 или един прием според възраста на детето, с пентаксим си е на 4 приема.
за инфанрикса няма никакъв проблем със зареждането, пентаксима от време на време изчезва , но не за дълго- примерно седмица-две няма зареждане, после се появява.

# 161
Привет и от нас за  много години . Stop
Не сме  писали скоро но  сега ще се реваншираме .Привет на новите мами . Какво правите в тоя студ?Ние се побъркваме в къщи ужас  #Crazy.

# 162
Откривам, че някой има рожден ден....

Честит рожден ден на Roshalche-то,

Добре дошла на Христова-та възраст, помъдряли и поумняли.

Желая ти много подаръци, да бъдеш обичана и да обичаш от сърце...

newsm51

# 163
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и от мен                                                                          Пожелаваме ти сибирско здраве,еврейско богатство и циганска любов!

# 164
  • под шипковия храст
Откривам, че някой има рожден ден....

Честит рожден ден на Roshalche-то,

Добре дошла на Христова-та възраст, помъдряли и поумняли.

Желая ти много подаръци, да бъдеш обичана и да обичаш от сърце...

newsm51
ехе, добре дошла в клуба!  newsm74 baloni newsm59 newsm18 newsm59  Gift  ura  party023  bigdance2

Общи условия

Активация на акаунт