Отговори
# 210
  • под шипковия храст
е, тук станала седянката! Joy
tony_nm hahaha това с 5-6 е много сладко! Crazy
Roshalche за икони питай в новата галерия до театъра. . Има едно местно семейство художници -  Иво и Марияна, правят много хубави неща, преди продаваха на порядъчни цени.  ще им намеря координатите, ако не ти ги дадат там. иначе майсторските икони струват доста парички, а на мен лично печатаните не ми понасят... Peace
За личния лекар е важно и да ти е удобно мястото, че да не прекосяваш целия град...аз съм много доволна от Николов в 3-та поликлиника. Simple Smile
айде и да оздравявате!

# 211
Момичета благодаря за ориентацията за иконите - на мен ми трябва нещо не много скъпо, че ...... #Puppy dog /няма картинка за - аз мразя инфлацията/ #Cussing out

nadya_geo добре дошла, а колкото до личният лекар - ние сме при Ж.Христов - малко ни е далече, но го харесвам. Янакиев също е много добър - доколкото съм чувала за него. Прилага хомеопатия. За подробности pechovska - нали са при него  Mr. Green Важо е и да е близо. Вие къде ще живеете newsm78

stefaniika бързо оздравяване Laughing

atanaska mama касичката е поставена от mit*bul в бутика за цветя Феерия за малките дечица от дома. Аз днес минах от там, момичетата, които работят в магазина са много любезни  Laughing

Успех с яслата Mopsy fingerscrossed

# 212
  • Някъде там на юг...
Roshalche,

благодаря, ама ние си ходехме на ясла преди Нова Година  Wink

А икони се сетих, че има в едно магазинче за сувенири в уличката, която е успоредна на "Юнона". Не са скъпи  и изглеждат добре  Wink

Ние сме при д-р Янакиев. Доволна съм, като изключим хомеопатските опити  Sick

# 213
Здравейте!Ноща беше сравнително лека,но паузата за игра си я направихме,просто трябва да се примиря и да се настроя на среднощно ставане.Зъбките вече са по-спокойни-мажим ги с гелче.Разбрахме,че не цитросепта е виновен да не спим.Поставям въпрос:Какви каши давахте на бебоците си или давате сега,кое ядене ви заместваха ?искам да знам туй-онуй за кашите``лека нощ``.И от къде в Хасково мога да си купя,не на мен, а за бебо,дрънкащи терлички.Благодаря предварително.Често на всички празнуващи с повод и без повод

# 214
  • под шипковия храст
atanaska mama браво на вас, вече да имате зъбки... според мен сте в такъв период, но ако ставате да играете няма ли така да свикне... Thinking
аз давам кашите на Милупа, и млякото ми е такова. Просто  вярвам най-много на немците относно храните.
дрънкащи терлички не съм виждала, ама и по магазини не ходя...нали пазарувам само онлайн  Mr. Green

# 215
  • Някъде там на юг...
Atanaska_mama,

дрънкащи терлички не съм виждала, но на Вики бях купила такива с плюшено животинче от магазин "Сиси". В интерес на истината обаче, никак не са практични, поне според мен. Да не говорим, че някои деца се плашат Confused На Ганчев има едни каши в бурканчета мисля, че бяха за лека нощ, но незнам  дали са подходящи за вашата възраст  Rolling Eyes

# 216
Mit*Bul дай няколко добри сайтчета за онлайн пазаруване,че и аз рядко излизам и разчитам повече на тати,но тези терлички наистина ще го затруднят.Mopsiимах предвид инстантни каши.Защо смяташ,че сме малки за каша?Аз мисля,че е време да обогатя менюто му.

# 217
  • под шипковия храст
Mit*Bul дай няколко добри сайтчета за онлайн пазаруване...
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=259576.new#new тук е истината!

# 218
  • Някъде там на юг...
Atanaska_mama,

не смятам, че сте малки  Wink Просто имах в предвид, че не съм сигурна дали не са за по-големи бебоци  Peace

Ето моля : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=106405
В Данет мисля, че има .

# 219
  • гр.Хасково
Днес цял ден ми е скапан нета и не мога да се постна. Атанаска мама, и не имаме дрънкащи терлички, от бебемаркет Пепи ги взех, но много не ги отразяваме, а и като заспи с тях мръдне ли и се събужда. Ти кога захрани, аз взех една каша оризова на хип(на нея пише лека нощ)но не съм я дала още, мисля да почакам още малко. Реших с каша да започна, че много по малко наддаваме.
Много хубаво е това с благотворителните изяви, аз работя в Дома "Асен Златаров", където са големите деца и мога да кажа, че със сигурност децата и персонала, който се грижи за тях, ще ви бъдат много благодарни.  Hug
Чао засега, каката се върна от градина и ще учим стихотворение.  ooooh!

# 220
Ние сега си преоткрихме крачетата и си ги гледкаме и хващаме,че затова си помислих,че ще му е интересно.Но няма значение аз вече поръчах.Mit*Bulкакво е това чудо,направо не вярвам,че съществуват такива неща.Направо съм шашардисана.Станах разногледа.Трябва да ме светнеш как става работата,какви са тънкостите.Ти поръчвала ли си нещо?

# 221
Mit*Bul дай няколко добри сайтчета за онлайн пазаруване...
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=259576.new#new тук е истината!

Grinning Подкрепям

А за кашите ..., не се ли даваха като следобедна закуска Peace

# 222
  • БГ
Добро утрооо!!!   Hug

Toni4ka, привет! Как сте, как я карате?

atanaska mama, като ни дойде времето за кашите, аз започнах с банановата на Слънчо, изключително лесна за приготвяне, финна и много вкусна, в началото я правех с по рядка консистенция, за по-лесно приемане. Тя е безглутенова, което е задължително за бебчетата до 6-я месец! Давах я вместо следобедното кърмене, все пак е друга храна и е добре стомахчето да не се натоварва вечер, преди нощния сън, това е мое мнение, за по-сигурно, консултирай се с педиатъра ви.

Mopsy, радвам се, че вече сте добре! Марти тази седмица пропусна яслата, но от понеделник, живот и здраве, трябва да е на линия, има голямо желание да ходи и по всяко време на деня хваща нещо под мишница, казва "чао" и като го питаш къде отива, отговаря "на яшла"!  Joy

Лек и спокоен ден от мен!  Heart Eyes

# 223
  • France
Момичета, дайте съвет с какво да почистя плочките. Тук водата е толкова твърда, че плочките ми побеляха. Всичко пробвах, ефекта е нулев. Как се справяте с този проблем тук?
Знам, че питането ми е за ДиС, ама има разлика в твърдостта на водата.
Ще съм благодарна за стара и изпитана рецепта.

# 224
Момичета, дайте съвет с какво да почистя плочките. Тук водата е толкова твърда, че плочките ми побеляха. Всичко пробвах, ефекта е нулев. Как се справяте с този проблем тук?
Знам, че питането ми е за ДиС, ама има разлика в твърдостта на водата.
Ще съм благодарна за стара и изпитана рецепта.

Стефи, добре сме, сега ме тресе една друга треска и нещо не ми се пише ooooh!

Аз използвам Pulirapid или Faience на Perilis, дори от второто съм по-доволна Grinning

Общи условия

Активация на акаунт