Отговори
# 270
  • France
Здравейте, момичета. Редовно ви чета, но т.к. имах много работа миналата седмица, нямах време да си провера пощата дори. Ставах към 7 сутринта, шетах, събуждах Елена и я водих на градина, от там на автогарата и към цеха, обратно с автобуса, пазаруване, взимах детето, в къщи  готвене и чистене, миене на чинии, къпане на детето и лягах. УЖАС! Как се справят майките, които работят, не знам. Аз много се изморих, а помощ тук нямам- бабите са в Сф.
Поздравявам всички работещи мами   bouquet Толкова енергия само ние,жените, имаме.

# 271
  • БГ
Здравейте и от мен!!!    Hug   Как сте в този мъглив и мокър ден? Ама и време и чудо, докато се върна от яслата, косата ми стана на клечки, а след малко трябва пак да излизам, охххх ...

Добре дошла на мама Lidia555!!! Хубаво е, че се увеличаваме!

pechovska, съчувствам ти за напрегнатата седмица! И на мен скоро ми предстои завръщане на работа, а все още нямам идея как ще се справя с огранизацията за деня?!

sisil76, само на ток ли се отопляте? Ако е така, сметката ви е съвсем нормална, нашата е почти същата, а новата очакваме и по-висока да е!  Rolling Eyes  А, за да не се стресираш пред касите на енергото, най-добре предварително си проверявай сметката в сайта им, зареждат инфо около 15-ти. В коя ясла ще сте?

Mopsy, избра ли си турагенция, нещо за 14-ти ли замисляш?  Laughing

Хайде, чао от мен, желая ви лек ден и успешна седмица!

# 272
Здравейте, момичета. Редовно ви чета, но т.к. имах много работа миналата седмица, нямах време да си провера пощата дори. Ставах към 7 сутринта, шетах, събуждах Елена и я водих на градина, от там на автогарата и към цеха, обратно с автобуса, пазаруване, взимах детето, в къщи  готвене и чистене, миене на чинии, къпане на детето и лягах. УЖАС! Как се справят майките, които работят, не знам. Аз много се изморих, а помощ тук нямам- бабите са в Сф.
Поздравявам всички работещи мами   bouquet Толкова енергия само ние,жените, имаме.

Пък и време за мъжо трябва да остане  Crazy Crazy Crazy

Много гадно време наистина, вече думи нямам... Днес пак цял ден вкъщи, ще трябва да са забавляваме с дребчо  Tired Вчера беше  чудесно, едно такова като пролетно  Mr. Green Целия град се беше изсипал на Кенана  Mr. Green

# 273
  • Хасково
Мопси, предимство е ако има такьв сайта за Хасково,можеш да отидеш и да видиш за какво то4но става вьпрос а се избягват и пощенските разходи.Затова питам.
Много си права за това!
Например харесах едно много сладко пролетно якенце онзи ден момичето му иска 15 лв като сиплатя и пощенските около 5 лв то станало 20 лв, а и ако не дай си боже излезе нещо не наред /леке или нещо което не се вижда на снимките/ не може да го ползваме. Излиза,че по добре да отида в магазина и за 20 лв. да купя ново.
Може който има излишни неща от хасковскте майки да го предлага и тук в нашия форум. Така ако нещо ти е излишно ще го продадеш и който го купува ще го види на живо и всички ще бъдат доволни.

Добре дошли на новите майки!
Вече ми омръзнаха тези мъгли! Никъде не можем да мръднем! Sad

Да споделя онзи ден открих нав магазин за детски дрешки - само турски и при това красиви и изглеждат и качественни.
Магазинчето се намира на реда на магазин СИСИ в 21 век.Има едни стълбички да се влиза в 21 век пише Детска стокова борса. - по стълбичките веднага в ляво.
Дано съм обяснила ясно!

# 274
  • БГ
Да споделя онзи ден открих нав магазин за детски дрешки - само турски и при това красиви и изглеждат и качественни.
Магазинчето се намира на реда на магазин СИСИ в 21 век.Има едни стълбички да се влиза в 21 век пише Детска стокова борса. - по стълбичките веднага в ляво.
Дано съм обяснила ясно!

И аз го открих наскоро, даже се запознах със собственика, магазинчето, а и марката на дрешките, се казва май КИДС ЗОНА или нещо такова, имат интересни неща и за разлика от много други са си производители, не покупко-продавачи!

# 275
  • пред екрана
Привет мамчета!
Сърдечно ви благодаря за препоръките за педиатър и топлия прием.  bouquet
За съжаление нашето преместване се отлага във времето. Иначе ще живеем на ул. ''Банска", а в началото на "Дунав" до дооправянето на апартамента. Вероятно до юни ще се преместим, но не се знае още Sad.
Тъкмо ще е хубаво времето и ще можем да си правим разходки!
Всичко добро!

# 276
Да наистина има много готини неща - жилетки ,блузки ,сукмани ,дънки и са за различни възрасти но май само да 4 годинки по нататък и за по големи.
Stefaniika да само на ток но си взехме скоро радиатори  които горят уж по малко ток но ще види и сметката накрая   newsm78.Незнам как да вляза в този саит да проверя.
Нашата докторка Лидия Консулова аз лично съм много доволна  може да се запишете при нея  nadya_geo.
Ще сме в осма ясла  днес дадохме изследванията ще са готови в сряда   yes  ох нямам търпения да  я пускам вече  Embarassed ама  то в къщи не се издържа  #Crazy

# 277
  • БГ
sisil76, проверката на месечната сметка за ток можеш да направиш тук  http://www.evn-ec.bg/bg/haushaltskunden/check_n00.asp?id=haskovo  В празното поле въведи ИТН от някоя от последните касови бележки, започва с 15 и е 7 цифри. След това трябва да въведеш валиден е-майл, на който, почти веднага ще получиш отговор с адрес, от който можеш да си провериш сметката. Ако възникне проблем, питай пак!  Peace  И ние сме с радиатори (конвектори), наистина са икономични и в къщи Т е постоянна, но е хубаво и апартамента да е идеално изолиран - врати, дограми, вътрешна или външна изолация и т.н., да не бяга топлото. Честито ви за яслата и ние сме там, така че може би скоро ще се запознаем!  Party

# 278
sisil76, проверката на месечната сметка за ток можеш да направиш тук  http://www.evn-ec.bg/bg/haushaltskunden/check_n00.asp?id=haskovo  В празното поле въведи ИТН от някоя от последните касови бележки, започва с 15 и е 7 цифри. След това трябва да въведеш валиден е-майл, на който, почти веднага ще получиш отговор с адрес, от който можеш да си провериш сметката. Ако възникне проблем, питай пак!  Peace

И за мен тази информация се оказа изключително полезна  Peace Мерсаж, stefaniika  Hug

# 279
  • БГ
И за мен тази информация се оказа изключително полезна  Peace Мерсаж, stefaniika  Hug

Радвам се, че съм била полезна с инфото! Пак заповядайте!

# 280
Добро утро на настоящите мами, добре дошли на бъдещите    newsm51!

Лидия555, гледам термина ти октомври, една година след нас. Поздравявам те за събитието
и ти пожелавам лека и спокойна бременност.  Hug

Бубу-линка ние май се познаваме. Аз съм тази, която като видя Вашия тати завърнал се на
работа, рече и отсече, че бебка ще се роди на празник.  Laughing Моя първи голям празник и като
майка - 06 септември.  Joy Joy Joy

pechovska,ами май то сега се започва при вас.Пожелавам ти да намериш сили
да оцелееш в борбата с ежедневието. Всъщност, сега като се поспрях вкъщи открих колко много домашна
работа имам и аз не знам как сме я вършили досега... newsm78

stefaniika, и аз благодаря за инфото.
По темата за продавалника и ла редута хич и не ща да коментирам. smile3513
Голяма краста с една дума...

Пък аз да се похваля запознахме се с мама Мика2006 и вече имаме няколко разходки зад гърба си със  1stroller.
Както и документация по случая smile3509. Общо прихванати 6 мами с бебчета родени през 9,10 и 11.2007г.
Надявам се отбора да расте  smile3504.

bdbaloni на момчето на  мама stefaniika. Да и е живо и здраво каньоооол-чето.

Последна редакция: ср, 06 фев 2008, 10:25 от valya_and

# 281
Честит Рожден Ден на Марти и на Тони  bouquet

# 282
  • Някъде там на юг...
Честит Рожден Ден на Tony_nm!   bouquet
Желая ти здраве, щастие и късмет!

Честит Рожден Ден на Марти на Stefaniika!
Да расте здраво, весело и безгрижно дете!

bouquet

Последна редакция: ср, 06 фев 2008, 11:06 от Mopsy

# 283
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ТОНИ!
ЗДРАВЕ, МНОГО ЛЮБОВ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРТИ!
ЗДРАВЕ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!
МНОГО ПОДАРЪЦИ!

# 284
Честит празник, Тони! Hug

Желая ти много здраве, много успех и достатъчно време за всичко, което обичаш!

Честит рожден ден, Марти!
Да си много весел, палав и щастлив! Да си жив и здрав!  Щастливо и безоблачно детство! Hug

Общи условия

Активация на акаунт