Хайде тати, хайде мамо - дай подарък - вече ДЕКЕМВРИЙЧЕ съм голямо!

• 26 189
  • 282
  •   1
Отговори
# 135
Ивко пък казва на всички,че ще стане на ДВЕ годинки,ще има Ден Ден и тоота,и ще му подарят подаак-нов,гояям и касиф. Grinning

Наистина много бързо отлетя тази годинка.... Hug

# 136
Извинявам се за патерицата, но все пак
Честит Рожден Ден на принцесите Инес и Елена

И
на сладурите Никола и Жоро!

Мили деца, растете здрави, усмихнати и ви желая много, много късмет в живота!

Светле, Ани, Ланг и Яни - дано децата ви носят само радости, и хиляди поводи за усмивка!

Яни, дано скоро намерите начин да сте всички заедно вкъщи! Heart Eyes Hug
Светле, радвам се, че видях че си писала, другото ти го казах вече  Hug Heart Eyes

Ние сме добре! И уж сме здрави, надявам се така да си остане още дълго време!

Поздрави!

П.С. Въпреки късния час, Калина не ще да спи и гледа балет и танцува, голяма смешка е!  Mr. Green
Кари, страхотен подарък, сигурно много ще му се зарадва Галинката!  Heart Eyes Hug

# 137
Честит имен ден на Андреа!
Честит Рожден Ден на Инес, Никола, Елена и Жоро!

Дечица и родители, да сте здрави и весели!!!

Много здраве на всички, днес имахме първи сняг и бееше много весело!

# 138
ЧРД на Инес, Никола!

ЧРД на Елена и Жоро!

Пожелавам им да порастнат умни и щастливи деца!  bouquet
Честит празник на техните майчета   bouquet

# 139
  • София
Добро утро Hug.
Ето няколко снимки на хлапетата:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=176668&view=1&photo=9

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=164710&view=1&photo=25

Следобед ще пиша повече, че Аничка се събди и трябва да яде.
Хайде до после  bouquet.

# 140
  • София
Голям съм заплес doh

Честит Рожден Ден MTV!
Да си жива, здрава и много щастлива!

Честит Рожден Ден на Мартин!
Да е жив и здрав! Да расте весело и усмихнато детенце!

# 141
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МТВ!
Ако има нещо по-добро от здравето,
по-красиво от щастието
и по-нежно от любовта,
то аз ти го пожелавам от все сърце!

# 142
МТВ, честито! Много любов и щастие ти пожелавам!!!    bouquet
Да се готви Хотмама  Mr. Green
Марти, на кой Мартин честитиш, на Цветеслава ли? Ако е така:
Цвети, да ти е здрав и усмихнат разбойника!!!    Gift
Айде пишете нещо, дееее, пак ли трябва да ви оспамвам  Mr. Green

# 143
МТВ, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива, обичана и обичаща!

Марти, много са ти сладки хлапетата! И като те знам каква си мъничка и слабичка, направо се чудя тия хубави пухкави деца, с бузки само за щипане, от тебе ли са  Mr. Green Joy ?!

# 144
Честит рожден ден, Моника(МТВ)!Да си жива и здрава,много щастлива и обичана и да се сбъднат всички желания,намислени от теб на празника!

Честит рожден ден на Мартин на Цвети!Желаем му от сърце с Боби да е здравичък,послушен,много щастлив и най-хубавите подаръци от любимите му хора!

# 145
  • Добрич
Честит Рожден Ден, Моника! Желая ти много здраве, щастие, късмет и много любов!

Честит Рожден Ден на Марти! Бъди жив и здрав и много силен да растеш!

# 146
  • Бг-мама
Честит рожден ден на МТВ !!!  От здраве и късмет да не се отървеш !!!!
На Валко подаръка за р.д е готов , поръчах му хеликоптер с дистанционно и акумолатор и е дошъл в магазина , остава да ида и да го платя  Mr. Green 60 лв е дано си струва парите , ма сега и въздушно пространство ми трябва  Tired
Нищо ново покрай нас ,в момента сме здрави пу пу пу , но Гошо си е в нас  Laughing Аз продължавам да си бачкам по нощите , с Ванката се засичаме колкото за едно е..... и това е  Rolling Eyes Crazy
Валко още няма последната ваксина и тази седмица трябва да се оттървем от нея живот и здраве , ако не ни мине котка път  Whistling
Марти да са ти живи и здрави ,много са хубави !!! Кари твоите принцеси също  Hug

# 147
Ани,много се радвам,че сте здрави всички PeaceА ти не се преуморявай,работата си е работа-край няма HugНе е ли малък Валко за такава играчка?Явно е послушен и не чупи,защото Боби е в най-разрушителната си фаза ooooh!Почти нищо здраво не е останало.Не сме му избрали още подарък,в голяма чуденка сме Crazy
Краси,отново ще ти го напиша-имаш много хубави дъщерички,да са ви живи и здрави!!!
Марти,разгледах и вашите снимки-големи сладурчета са,Ани е много пораснала Grinning

Изобщо всички декемврийчета,които видях в темата с актуални ''фотосесии'' ми напълниха душата-пораснали и прекрасни!!!

Днес ми е такъв лош ден. TiredСутринта си загубих три часа път напразно,тъй като часовете ми за стаж бяха отменени.Боли ме глава,а имам думи за учене и едно есе,което отлагам от седмица ooooh!Само надничам във форума и си губя времето Embarassed
----------------------
Тъй като отдавна не съм показвала снимки на Боби,ето последните,които му правихме

# 148
  • Бг-мама
Зори малък е да , но страшно мчного им се кефи , водихме го  няколко пъти на авио шоу  , и затова решихме това да му е подаръка пък той таткото ще го управлява  а децата ще гледат  Laughing
Боби и той много е пораснал , пу  пу   Hug Hug

# 149
Честит рожден ден, МТВ! Жива и здрава, винаги обичана и много щастлива   bouquet

Зеч, радвам се, че сте здрави! Пу-пу. Много хубав подарък и Жоро искаше такова да взима, но аз го разубедих.
Както ми е тръгнало от един месец все наопаки, така стана и с нашия РД. Виктор е болен  Sad. Беше с 39Т, свалихме я, но сега кашля като магаре. Отпада празнуването в яслата и въобще празнуване с деца  Sad

Общи условия

Активация на акаунт