Хайде тати, хайде мамо - дай подарък - вече ДЕКЕМВРИЙЧЕ съм голямо!

• 26 185
  • 282
  •   1
Отговори
# 150
   ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МОНИКА! МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И МНОГО, МНОГО ЛЮБОВ ТИ ЖЕЛАЯ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРТИН! ВЕСЕЛО И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО С МНОГО УСМИВКИ!

# 151
  • София
Честит Рожден Ден, MTV!!!   
 bouquet  bouquet  bouquet

Честит Рожден Ден на Мартин!!!
 balloon nbirthday newsm59

Габи, не се натъжавай! Много е неприятно, но има и друга страна, погледни от тази гледна точка: кога друг път Виктор ще е изцяло твой на рождения си ден? smile3503 При всички случаи стискам палци да се оправи бързо детенцето!!!   Praynig

Hug

# 152
Марти, Кари - прекрасни снимки,прекрасни дечица! Винаги съм се чудила как се справят мамите на деца с малка разлика. Но пък живот и здраве след години ще имате пораснали дечица на една възраст. А няма да бъдете като мен.......с голям батко тийнейджър и малка госпожица.
Зори - а хубостта на Боби не я коментирам. На тази дата се родени само хубави дечица.  bouquet
Зечи - браво и на твоите дечица,че са здрави. Ако кажеш,че и Валко е започнал да яде....сигурно ще ти завидя.При нас положението е отчайващо.Страх ме е да я заведа да я премерят.....имам чувството,че нито наддава на килограми,нито росте на ръст.Но важното е да е жива и здрава!
Габи - много неприятно това с боледуването.Дано да се позакрепи и да може да си отпразнува рождения ден.
Какво стана с празнуването на общия РД? Има ли вече някаква окончателна идея?
Аз също нямам идея за подаръците у дома. То с толкова много празници-имен ден,рожден ден,Коледа,Нова година.....много са...

# 153
Честит Рожден Ден на Марти! Много здраве и щастливо детство! Heart Eyes

Момичета много ви благодаря за поздравите и милите пожелания! Hug Heart Eyes

Естествено на мен ми е тъпо, та чак не мога аз да се трая ooooh!...и аз попадам в некви не дупки ами ями...-та поради тази причина ще празнуваме в събота Crossing Arms, надявам се до тогава да ми е минало.

Зори, Кари и Марти-страхотни са дечицата ви Heart Eyes
Зечи никакво разболяване вече, пу пу пу
Габи, много съжалявам че Вики е болен Tired, дано бързо му мине Hug

По-късно ще влезна пак...

# 154
Честит Рожден Ден, Моника!!!   
 newsm51 nbirthday

Честит Рожден Ден на Мартин!!!
 newsm59 newsm67 newsm59

# 155
Честит рожден ден, Моника! Всичко най- най-прекрасно ти желая!

Бързо да излизаш от дупката  Grinning !

Честит рожден ден и на калпазанчо Марти!

Да расте здрав и да носи много радост на мама!

Днес се чухме с Цвети-обеща да се включи, ама да видим   Rolling Eyes Работи, Марти расте и дивее.
Много хубави пораснали дечица видях по снимките.
Аз съм в як депрешън и спирам да пиша, за да не заразя някой.

# 156
  • СОФИЯ
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МТВ!!!
ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ!!!БЪДИ ОБИЧАНА И УВАЖАВАНА ЖЕНА!!!!   bouquet  bouquet  bouquet
 newsm59

МАРТИ, ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ ПАЛАВНИК!!!!   bouquet  nbirthday
ПОЖЕЛАВАМ МУ ДА ИМА НАЙ-БЕЗГРИЖНОТО ДЕТСТВО!!!!
А МАМА ДА Е НАЙ-ОБИЧАНАТА МАМА!!!!  bouquet

И ЗА МАМА ЦВЕТИ:

# 157
Благодаря Жани, Янич и Марина за пожеланията! Heart Eyes Hug

Сега е наред Хотмаметооооо Mr. Green

Хот-Честит ти Ден Рожден! Мнооого любов, здраве и усмивки!  bouquet

# 158
  • Пловдив
Честит рожден ден, МТВ!  bouquet
Честит рожден ден на ,Марти!Цвети, да ти е жив и здрав!  bouquet
Честит рожден ден на Виктор!Габи,честит ти рожденник,нека много да те слушка и да те радва!  bouquet
Честит рожден ден на Христо на Дияна!Весело и безгрижно детство!  bouquet
Хот,честит рожден ден !От здраве и щастие да не се оттървеш!  bouquet

# 159
  • Бг-мама
Габи ,честит ти рожденник !!!! Весело и безгрижно детство му пожелаваме аз и цялото ми семейство  и никакви болести  Naughty Hug Hug Hug Hug Hug
Честит рожден ден и на Христо !!!!!! Много здраве и късмет !!!!!

# 160
   Добро утро,момичета,  food010 birthday Misc Baby BottleБлагодаря и за първите поздравления от името на Ицо.За съжаление и той е болен и ще си стои в къщи,но за сметка на това ще ни дойдат на гости повечето семейни приятели в продължение на 3 дни,според работния график на мама Mr. Green
    Честито и на останалите рожденници,само хубави неща да ви се случват а дечицата много да са здрави и да слушат.

# 161
Хотмама, честит празник!!!  bouquet Все така пълна с енергия и любов да си! И от здраве да не се отървеш!  Hug И много подоръци, де   Mr. Green
Габи, Дияна, да са ви здрави, усмихнати и безгрижни порастналите дечица - Виктор и Христо! Много да ви радват   nbirthday

# 162
Ходих на 1ва страница  да погледна кой какво че вече съвсем му изпуснах края на тези рож. дни а тепърва се почва.

МТВ...ЧРД жива и здрава     nbirthday

----------------------------------

ЧРД на Виктор и  Христо  ....мнооооого подаръци да получат днес и да порастнат силни и здрави момчета! newsm59 newsm59 newsm59

---------------------------------
Хотмаме...честит празник наборе Grinning,най вече ти желая здраве и,много ..много успехи в твоето йога специализиране за да имате много парички и да може да си направите още един подобен бонбон като Рада.

# 163
baloniЧестит Рожден Ден на Вики и Ицо! bdbaloni

# 164
baloniЧестит Рожден Ден на Вики и Ицо! bdbaloni
Hotmama, честит празник и на теб!!!! Tada babydust7 Нека се сбъднат всичките ви желания по празниците и следв. НГ!

Общи условия

Активация на акаунт