Хайде тати, хайде мамо - дай подарък - вече ДЕКЕМВРИЙЧЕ съм голямо!

• 26 184
  • 282
  •   1
Отговори
# 165
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКИ!
ГАБ,ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ!
ДА Е МНОГО УСМИХНАТ И ПОСЛУШЕН!
МНОГО ДА ВИ РАДВА!
ЖЕЛАЯ МУ ПРЕКРАСНО ДЕТСТВО С МНОГО СМЯХ<ВЕСЕЛИЕ И ИГРИ!
ВЕСЕЛ ПРАНИК МИЛА!

ЧЕСТИТА ВТОРА ГОДИНКА И НА ИЦО!
ДИЯНА,ЖИВ И ЗДРАВ ДА ВИ Е!
МНОГО ПОСЛУШЕН!
И ДА СТАНЕ ГОЛЯМ И СИЛЕН МЪЖ!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

ХОТ,ЧЕСТИТ ПРАЗИК И НА ТЕБ!
Пожелавам ти много здраве,щастие,късмет и най-вече любов!Нека всяка твоя съкровена мечта стане реалност!!!Помни,че живота е като огледалото и ако ти му се усмихнеш и той ще ти отвърне със същото!Така че винаги бъди все същото усмихнато момиче!

# 166
MTV,Честит Рожден Ден(малко на патерица  Blush).Бъди здрава,щастлива и много обичана   bouquet   bouquet   bouquet

Хотмаме,Честит Рожден Ден!Много успех както в личният живот,така и в работата!
  bouquet   bouquet   bouquet

bigdance2 Честит Рожден Ден на Вики и Ицо!Нека растът здрави,енергични и усмихнати!  bigdance2

Габи,това е специално за теб  Kissing Heart

# 167
Благодаря ви, момичета за поздравленията! Дано всичко ви се връща   bouquet.
Ние ще се забавляваме с Виктор сами вкъщи. Довечера ще чакаме гости без деца, че да не ги разболеем. Ето почерпката от нас:

Дияна, честит ти рожденик и на теб   bouquet. Да ти е жив и здрав. Бързо оздравяване!

Хот, всичко най, най ти пожелавам   bouquet 

# 168
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ВИКИ! ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ,МНОГО УСМИХНАТ И МНОГО ЩАСТЛИВ!

ГАБИ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ТЕБ! [/size] ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ТЕБ ХОТ! ПОЖЕЛАВАМ ТИ НАЙ-ВЕЧЕ ЗДРАВЕ! ОСТАНИ ВСЕ ТАКА УСМИХНАТА И ЗАПАЗИ НАЕПОКОРЛИВОСТТА И ДЕТСКОТО В ТЕБ!!! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

# 169
  • Добрич
Честит Рожден Ден на Вики и на Ицо! Габи, Дидка, да са ви живи и здрави малките мъжленца и да растат силни, смели, весели и щастливи!  Hug

Честит Рожден Ден и на моята адашка! Ели, желая ти от все сърце от здраве и късмет да не се отървеш през идната за теб година!  Wink Пожелавам ти да продължаваш винаги да намираш сили да бъдеш позитивна и да зареждаш с енергията си всички около себе си! Нека в душата ти да цари равновесие, покой и любов!  Hug

Последна редакция: вт, 04 дек 2007, 12:52 от kadrokosa

# 170
Честит рожден ден на Ицо и Вики!

Да са здрави и много смели мъжлета!

Габи, Диянче, честит празник и на вас!

Хот, да е честит и твоят рожден ден!

Бъди все така позитивна и не губи хармонията в и около себе си!
Весел празник!

# 171
  • Бг-мама
Хот , честито и на теб !!!Много радост , здраве и късмет ти желая !!!!
Последното изречение на Валко днес ме разби :
Защо този калпазанин паякът се е качил на тавана ?  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
п.с уф май пак започват да се разболяват и ще се гръмна вече , вече няма да се хваля че са здрави ooooh!

# 172
  • Варна, морето и сините вълни!
Честит рожедн ден на Вики и Ицо!

Честито на МТВ(на патерица) и Хот!

От здраве и късмет да се не отървете!

Весел празник на всички!

Извинете ме за телеграфния стил, но ми е притеснено и ми се губи дар словото.
Катя тръгна ан ясла. Няма да казвам как е....Мъъъъъкаааа. В събота се каня да боря 2 изпита......

# 173
Честит Рожден Ден на патерица на МТВ! Много здраве и късмет!

Габи, да ти е жив и здрав рожденика и много да те радва!Бързо оздравяване Hug

Честит рожден ден и на Ицо!

Ели , Честит Рожден Ден и   на теб!Пожелавам ти много положителни емоции и късмет!
 newsm59

# 174
Момета! Давайте по-леко с каринките, че едва се цеди темата:)

МНооого благодаря на всички за наистина чудесните пожелания! Ше си ги намисля като духам свещи довечера!!

МТВ и не теб честит празник и да имаш наи-вече светлина във и около себе си, без дупки! Напълно те разбирам обаче- аз съм доста блаааа тези дни. Днес ще сме си тримата със спагети от Иво и торта от мен. Радето ми пя Happy Birthday dear mommy! и се препъваше докато ми даде грамадните рози:)
Обаче сега ми е обидена, че я накарах да си облече най-дебелите дрехи за излизане на градина  - навън е -10С!! Имам синузит вече 2-ра седмица:(

Честито и на Марто, Христо и ВИктор!! Бъдете сладки и здрави малки мъже и давайте любов на майките си! На майките желая здраве и железни нерви!

Нещо ме прихвана да търся БГ музика и се смаях колко ме кефи, адски отдавна не съм слушала - сега гледах клипове на Каризма и ми падна шапката - знам, че кой знае какви истории има около тях, но са супер професионални и талантливи пупу!!! Направо ми се събраха очите от всички мадами по клиповете, и какви гласове?!?! Ихаааа. Браво. Опитвам се да си намеря любимата песен, ама не успявам - Антибиотика "Назад, назад моме Калино"...

целувки!!

# 175
Честит Рожден Ден на младежите Марти, Вики и Ицко! Мили момчета да сте здрави и послушни!!!

Честит Рожден Ден МТВ и Хотмаме! Да сте живи и здрави, никакви дупки! Дано постигнете духовна хармония! Хот, хайде, ред ти е за второ!  Heart Eyes

# 176
  • СОФИЯ
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ВИКИ И ИЦКО!!!! МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ ВИ ЖЕЛАЯ!!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ХОТМАМЕ!!! ЗДРАВА, ОБИЧАНА, УВАЖАВАНА, ЖЕЛАНА И С МНОГООООГО ГОЛЯМ КЪСМЕТ ВИНАГИ БЪДИ!!!!

# 177
Честит Рожден Ден на Вики и на Ицо!
 Габи, Диди, да са ви живи и здрави малките юначета и да растат весели и щастливи!

Честит рожден ден,Хот-разкошнице такава!От здраве и енергия да не се отървеш,да си заобиколена от верни и любящи приятели,да достигнеш топ 5 при най-добрите в света йога-учители!Желая ти още любов и много,много щастие!На здраве! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 178
Да хвана и аз последния влак с честитките за днес  Mr. Green
Честит 2ри рожден ден на Вики и Ицо! Мноооооооооооооооого здрави, щастливи, усмихнати! Да носят много радост на мама и тати!

Hot, happy birthday!
Hot, нали сте по-назад с времето от нас, сега ще се пробвам да ти пусна спешъл поздрав:)

# 179
Да хвана и аз последния влак с честитките за днес  Mr. Green

Аз пък ще хвана първия за днес Mr. Green

Последна редакция: ср, 05 дек 2007, 00:42 от Zorie

Общи условия

Активация на акаунт