ЛиКвИдАцИя !!!/НАМАЛЕНИЯ/АКЦИИ/РАЗПРОДАЖБИ - 2007

• 105 931
  • 906
  •   1
Отговори
# 780
  • София
Мацки кажете някъде намаление за мъжки спортно-елегантни обувки или маратонко-обувки  Grinning

# 781
Мацки кажете някъде намаление за мъжки спортно-елегантни обувки или маратонко-обувки  Grinning
Geox !!!

# 782
  • София
Да ви питам обръщали ли сте внимание на намалението в Mothercare в МОЛ-а на Стамболийски, още ли го има, до кога, на какъв процент.
Някой спомня ли си миналата година при тях да е имало 50%?Продавачките имат ли някаква информация?

# 783
  • София
Да ви питам обръщали ли сте внимание на намалението в Mothercare в МОЛ-а на Стамболийски, още ли го има, до кога, на какъв процент.
Някой спомня ли си миналата година при тях да е имало 50%?Продавачките имат ли някаква информация?
Вчера го имаше!Мисля,че достига 40-50%.Но основно са 30%.Миналата седмица беше така,вчера не съм влизала само мернах тоеа,което пише на витрината.

# 784
  • София
Вчера го имаше!Мисля,че достига 40-50%.Но основно са 30%.Миналата седмица беше така,вчера не съм влизала само мернах тоеа,което пише на витрината.
само да кажа че хубавите неща вече са изкупени Cry поне тези които си харесах отдавна ги няма

# 785
  • София
Вчера открих /казаха ми/ един магазин с 50% разпродажба.Казва се Nadia style и има различна стока-поли,панталони,блузи.
Имат магазини на Стамболийски и на Алабин.

# 786
  • София
само да кажа че хубавите неща вече са изкупени Cry поне тези които си харесах отдавна ги няма
Аз там гледам едни пижами поларени-цели гащеризончета с крака.Ние имаме от миналата година и сме много доволни. Тогава го взех с някакво намаление, та струваше около 45 лв, все си мисля, че беше с 50%.А сега тези за по-големите-4-5 годишните-са около 65 лв с намалението-просто са ми ужасно скъпи. И се надявам да станат по-приемливи. Ако ходите скоро ,моля, погледнете ги какви цени са-гледам за момиче-имаха 2 модела-единият по-скъп, другият по-евтин.

# 787
  • София
По принцип Mothercare и Marks&Spencer са си скъпи марки у нас.Всчико що е английско държи високи цени,а в UK не е така.

# 788
Честно казано, аз за пижама или бельо не бих дала толкова пари, при положение че българските на Панагюрище са много по - евтини и много качествени. За дрехите е друго! Само да спомена, че миналата седмица бях в Брюксел - в Зара и НиМ накупих сума ти дрехи, пролетни, за цени между 10 и 20 евро! Жените пазаруваха с колички като в супермаркети! В същото време, нашите - немаркови дори дрехи, са по-високи цени, което е направо безумие! Crazy Само за сравнение - в  Премама там цените са мнооого по-ниски...

# 789
  • sofia
Момичета,вчера бях в Солун на пазар,искам да кажа,че намаленията тук са пародия.
В Зара всички дънки бяха по 9Е и си имаше огромно разнообразие,а също и номера,3/4 панталони по 5Е,дали е добре?!
В С.Оливър имаше една блузка,която тук е 80лв,там беше на 10Е,направо съм изумена.
Друго,което ми направи впечатление,еми там хранителните стоки са с 30%по-евтини,също и праховете за пране и миялни машини.Миналата година бяха с 40% по-скъпи,смятайте колко са се вдигнали цените в БГ

# 790
Момичета,вчера бях в Солун на пазар,искам да кажа,че намаленията тук са пародия.
В Зара всички дънки бяха по 9Е и си имаше огромно разнообразие,а също и номера,3/4 панталони по 5Е,дали е добре?!
В С.Оливър имаше една блузка,която тук е 80лв,там беше на 10Е,направо съм изумена.
Друго,което ми направи впечатление,еми там хранителните стоки са с 30%по-евтини,също и праховете за пране и миялни машини.Миналата година бяха с 40% по-скъпи,смятайте колко са се вдигнали цените в БГ

Точно така е, и аз го писах в една друга тема. Дънки Bershka по 8 евро (намалени от 25, 35, 45 и до 60), блузки за 2 и 3 евро, които тук не са по-малко от 20-30 лв., такива неща... Това са намаления и чистене на сезон. Тук търговците не могат да си позволят това, май...

# 791
  • sofia
И друго,което сега се сетих,дрехите,не са нахвърляни така на купчини,както тук,може да има 5 неподредени блузки,но е нормално.Удоволствие е да пазаруваш,постоях поне 2 часа в Зара и не ми стана досадно,а тук разглеждам за 10мин един магазин и си тръгвам,защото съм се изнервила.
И времето беше супер,слънчево,10градуса Т,страхотно.
Другата седмица пак ще отида Mr. Green

# 792
Колко км. е София- Солун?Почивните дни , дали е лудница там?

# 793

300 км. Трябва да се има предвид, че в неделя нищо не работи, освен заведенията, разбира се  Laughing В събота е супер лудница по магазините. Намаленията са май до 20 февруари, но ще продължат и след това до края на месеца поне, под формата на промоции.

# 794

300 км. Трябва да се има пред вид, че в неделя нищо не работи, освен заведенията, разбира се  Laughing В събота е супер лудница по магазините. Намаленията са май до 20 февруари, но ще продължат и след това до края на месеца поне, под формата на промоции.

Благодаря за бързият отговор, значи най-добре през седмицата да отидем.

Общи условия

Активация на акаунт