ЛиКвИдАцИя !!!/НАМАЛЕНИЯ/АКЦИИ/РАЗПРОДАЖБИ - 2007

• 105 933
  • 906
  •   1
Отговори
# 765
незнам знаете ли, но да кажа - 70% в спайдъра  Peace не на всичко, но на доста неща - джинси 7/8 за 11лв  Crazy

Ей, как ще затичам натам утре... А на детското имаше ли намаление?
Благодаря, че сподели.  Hug
сори,че чак сега отговарям,но така или иначе нямам отговор, защото ходих на витошкия,а там няма детско  Peace
ти на 'българия' ли ходи - как е детското? а в джъмбо дали има намаление?

# 766
Да, за Спайдъра на бул. България питах. Но не успях да стигна до там.  Embarassed Ще гледам тази седмица да отида и ще пиша. Благодаря все пак за отговора.  Hug

# 767
  • София
Leonardo-70%
Geox-50%
Ovassie-до70%
Marks$Spancer- 80%

# 768
  • София
Leonardo-70%
Geox-50%
Ovassie-до70%
Marks$Spancer- 80%

Пише се Oviesse  Peace Hug

# 769
 #Cussing out Вече на два пъти си пиша поста...и пусти настройки на браузъра....като плъзна мишката неволно и страницата се връща назад и съответно всичко се изтрива  #Cussing out Охх..затова ще питам директно  Tired Някоя от вас да е виждала подобно палтенце...класическо, изчистенко...а защо не и намаленичко  Wink Ще се радвам, да ме насочите на къде да тръгна утре Simple Smile А то всъщност не са ли прибрани зимните колекции вече?  newsm78

# 770
  • London, baby
Аз ходих в бургаския .. да, -70% е, но пак частично. И смешното беше, че имаше само 2 щендера с намалени дрехи, и то бяха ужасни. Явно политиката на магазина не е да ликвидират всичко на ниски цени..  Close

# 771
  • София
Срам,срам,не мога да науча как се произнася този магазин и това е . Blush

viessmanka ,направо гавра.Наистина почти нищо няма .

# 772
  • София
Който питаше за слънчеви очила, има по 35 лева в САШ, срещу Мола на Стамболийски....аз не се и сещам дали САШ имат друг магазин някъде, миналата година си купих от там и съм супер доволна  Peace
Пепе Джинс на Графа, до 50%, купих си жестоки дънки от 225 на 120 някъде  newsm78 май бяха, но преди 2 седмици и почти нищо не беше останало  Crossing Arms
Кенвелото в Скай Сити, купих си елече много приятно, мисля че беше 60%, но пак преди 2 седмици ... незнам сега как е положението.

# 773
ама то в тоя спидер на вито6ка само боклуци на разпродажбата!!!много съм разо4арована,..в марк енд спенсърс също #Crazy

# 774
ама то в тоя спидер на вито6ка само боклуци на разпродажбата!!!много съм разо4арована,..

А в Sprider-а на "България" /до Джъмбо/ някой ходил ли е, да каже как е там и струва ли си  Thinking

# 775
  • София
ама то в тоя спидер на вито6ка само боклуци на разпродажбата!!!много съм разо4арована,..

А в Sprider-а на "България" /до Джъмбо/ някой ходил ли е, да каже как е там и струва ли си  Thinking
Ходила съм няколко пъти вече.Купувала съм само за децата.Аз ли съм капризна  newsm78 /май е така/,но отивам искам да си купя нещо и почти нищо не ми хваща окото.Ако случайно нещо харесам,то не ми седи добре или няма моя номер.

# 776
Който питаше за слънчеви очила, има по 35 лева в САШ, срещу Мола на Стамболийски....аз не се и сещам дали САШ имат друг магазин някъде, миналата година си купих от там и съм супер доволна  Peace
...
Благодаря!

# 777
  • София
...
Благодаря!

А къде по точно се намира тази оптика!!!

# 778
  • София
...
Благодаря!

Не е оптика, магазинът е на SASCH, за дрехи.

# 779
  • София
...
Благодаря!

Не е оптика, магазинът е на SASCH, за дрехи.

Много благодаря!!!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт