ЛиКвИдАцИя !!!/НАМАЛЕНИЯ/АКЦИИ/РАЗПРОДАЖБИ - 2007

• 105 951
  • 906
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Определено в Capasca пак се изкефих най-много  Hug
Проблема е че във всичките им магазини (аз поне знам 3  Peace ) има много различни неща и трябва да се мине през всички
Аз опосках ( Crazy ) страхотни панталони за по 20 и 30 лева.... има невероятни попадения, нообикновенно единични модели и някои от стари колекции  Hug
В Елизабет също е мноогоприятно да се пазарува на тези цени  Crazy
Даже и в Пловдивския бях и се сдобих със страхотни корсети тип колан за костюми  Flutter

# 751
Здравейте момичета   bouquet
имате ли представа дали все още има намаления в Dika и Mango?

# 752
  • Countryside
Здравейте момичета   bouquet
имате ли представа дали все още има намаления в Dika и Mango?
Ама ти сериозно ли  Mr. Green Там всичко се изпоска и извадиха летните парцалки вече, може и да има нещо останало, но едва ли си струва разкарването  ooooh!

# 753
# 754
незнам знаете ли, но да кажа - 70% в спайдъра  Peace не на всичко, но на доста неща - джинси 7/8 за 11лв  Crazy

# 755
незнам знаете ли, но да кажа - 70% в спайдъра  Peace не на всичко, но на доста неща - джинси 7/8 за 11лв  Crazy

Ей, как ще затичам натам утре... А на детското имаше ли намаление?
Благодаря, че сподели.  Hug

# 756
  • София
Още едно местенце, където има намаления - магазин Rinascimento на Графа, срещу пазарчето и църквата "Свети Седмочисленици". Има хубави пуловери и панталони.
а стига бе  Shocked тази марка толкова я харесвам и да не знам че я има в бг  Banghead а знаеш ли дали е оригинална или просто някой ентусиаст така си е кръстил магазинчето?

# 757
Още едно местенце, където има намаления - магазин Rinascimento на Графа, срещу пазарчето и църквата "Свети Седмочисленици". Има хубави пуловери и панталони.
а стига бе  Shocked тази марка толкова я харесвам и да не знам че я има в бг  Banghead а знаеш ли дали е оригинална или просто някой ентусиаст така си е кръстил магазинчето?

Той магазина е от миналата година, ако не греша. Изглежда си напълно оригинален магазин на марката.  Peace

# 758
  • София

Той магазина е от миналата година, ако не греша. Изглежда си напълно оригинален магазин на марката.  Peace
още утре отивам, как не съм разбрала по рано  ooooh!

# 759
  • Sofia
Май си е оригиналната марка.
Купих си хубав панталон от там, на който по всички етикети пише на италиански.

# 760

Да се изкажа и аз, понеже питането беше към мен.
Абсолютно на всички неща си има оргинални етикети с марката  Peace И размерите си отговарят, което много ме зарадва. Simple Smile
Магазина го отвориха миналата година пролетта, ако не се лъжа.

# 761
  • Countryside

Абсолютно на всички неща си има оргинални етикети с марката  Peace И размерите си отговарят, което много ме зарадва. Simple Smile
Хубави са им нещата и са качествени - не висят конци и няма криви тигели. Аз си купих лятото оттам 2 ленени панталона намалени на по 20тина лева, доволна съм  Flutter

# 762
Дали някоя от вас е ходила скоро до КиК,има ли намаление на есенните обувки,и въобще има ли такива или са заредили нови вече,в outleta на пиротска дали има нещо?За момичешки питам

# 763
  • София

благодаря за отговорите  Hug дано утре да остане нещо и за мен че днес не успях да отида Sad

# 764
Дали някоя от вас е ходила скоро до КиК,има ли намаление на есенните обувки,и въобще има ли такива или са заредили нови вече,в outleta на пиротска дали има нещо?За момичешки питам

Миналата неделя купих на моите момчета от есенната колекция, с 30% намаление са. За момичета идея си нямам какво има. Намалението важи за всички магазини на КиК, ако не се лъжа.

Общи условия

Активация на акаунт