ЛиКвИдАцИя !!!/НАМАЛЕНИЯ/АКЦИИ/РАЗПРОДАЖБИ - 2007

• 105 964
  • 906
  •   1
Отговори
# 735
Днес бях в магазина на adL на Графа.

Мале повече от година та и 2 можеби не съм ходила по Графа, какъв тип са дрехите в този магазин  Embarassed

Дрехите са спортно - елегантни, различни серии и цветови гами, позволяват много начини на комбиниране. Има пуловерчета, плетени туники, жилетки, панталони, блузки, рокли, поли, ризи, якета и дънки. Тази зима за първи път си купих дрехи от този магазин и съм много доволна.

# 736

Днес бях в магазина на adL на Графа. Има страхотни неща и страхотни намаления - някои неща с до около - 60 %! Имат и размери, а не само по едно - две неща и да се чудиш какво да правиш. Много съм доволна, защото се вместих и в предвидения бюджет Grinning Имаше много клиентки, пробните бяха фул, но продавачките изобщо не са досаждали, не са нервничили - изобщо обслужване на ниво.
Но не погледнах докога са им намаленията. А си харесах още неща и мислех да ходя утре или другата седмица.
Къде точно на Графа се намира магазина.

# 737

Къде точно на Графа се намира магазина.

Ако идваш от пл. "Славейков", трябва да пресечеш малкото кръстовище на "Солунска" и "Дякон Игнатий", продължаваш направо и вървиш малко, магазина се пада отдясно. Ако идваш от "Алабин", магазина ти се пада от лявата страна.

# 738
дали някой се сеща къде д анамеря (останали Wink ) момичешки за 9-12м жилетчици: дали в хиполенд, дали в есприт-фокс=мола или къде ли  newsm78 нямам време да ходя на повече от едно място, дано не се налага  Crazy мислех и за бебе+ в дианабад, там има ли намаление???

# 739
  • София/Овча купел 2
В Стрелбище на входа на южния парк имаше много сладки жилетчици.Намалени са всички зимни неща там  Peace.

# 740
В Стрелбище на входа на южния парк имаше много сладки жилетчици.Намалени са всички зимни неща там  Peace.
тръгвам...  Crazy Flutter

Последна редакция: нд, 03 фев 2008, 10:04 от ninochka

# 741
  • На черешата
 В Keep Out,всичко е на 19.99,има хубави дънки и блузи. Peace

# 742
къде има такъв магазин,нещо не се сещам

# 743
  • Sofia

В Студ. град до бл. 23

# 744
Имам една молба - ако някой види намалени слънчеви очила /не от сергии Wink/ за по 30-40 лв - да ми свирне!  Flutter

# 745
В www.promod.eu (www.promod.fr) гледах, че слънчевите очила са с такива цени. Има тема, в която момичетата от форума поръчват заедно от тези сайтове.

# 746
В www.promod.eu (www.promod.fr) гледах, че слънчевите очила са с такива цени. Има тема, в която момичетата от форума поръчват заедно от тези сайтове.
Благодаря ти - ще се поинтересувам Simple Smile.

# 747
Има намаление на продуктите на Chicco (играчки,аксесоари,колички,столчета и т.н.) до 20 % от сумата! Hug

# 748
Страхотни са  Whistling

# 749
Още едно местенце, където има намаления - магазин Rinascimento на Графа, срещу пазарчето и църквата "Свети Седмочисленици". Има хубави пуловери и панталони.

Общи условия

Активация на акаунт