ЛиКвИдАцИя !!!/НАМАЛЕНИЯ/АКЦИИ/РАЗПРОДАЖБИ - 2007

• 106 348
  • 906
  •   1
Отговори
# 75
В Капаска започнаха ли намаленията?

# 76
  • Бургас
А някой знае ли кога са намаленията в Манго?

# 77
Във Фокса май започна промоцията - купи две, третото подарък. Поне чух реклама по радиото.

Точно това чаках  Grinning

# 78
Докога продължава намалението в Caliope?   bouquet
Докато опоскат всичко Mr. Green Поне месец сигурно Peace

До Нова година са всички намаления  Peace

# 79
Във Фокса май започна промоцията - купи две, третото подарък. Поне чух реклама по радиото.

Промоцийката е 2=3 ,вземаш 2 получаваш 3,но подарък е най-евтиното  Mr. Green

# 80
Офф и аз чакам намалението в Мангото Rolling Eyes

# 81
  • Beyond the Frontiers
Коледно намаление има и в Аутлета за детски стоки на ул. Доспат. Блузките и ризките са някъде по  10 -12лв.

# 82
В Аутлета в Младост 4 /бившия кореком/ също има намаление 50%,има детски магазин и магазини за нас.

# 83
В Аутлета в Младост 4 /бившия кореком/ също има намаление 50%,има детски магазин и магазини за нас.
това този до ХИТа ли е? където е и фън сити?

# 84
  • Sofia
да,там е

# 85

Промоцийката е 2=3 ,вземаш 2 получаваш 3,но подарък е най-евтиното  Mr. Green

Joy   Така е, ама пак излиза добре, а аз съм доволна от нещата им. Гледам да са със сходни цени и се получава добра отстъпка..

# 86
  • Sofia
Днес бях в МОЛ-а.
намаления още няма почти никъде(нито MANGO,MEXX,CELIO,BENETTON,SISELY)

Утре - 08.12, отварят новият магазин SPRIDER STORES+kids на бул.България, до БИЛЛА, като от 08.12 до 10.12 ще има 25 % намаление .Смятам да се засиля натам да поогледам Peace
М/у другото до споменятият магазин видях,че подготвят отварянето и на някакъв голям детски маркет.Ще ги прослушам и ще докладвам Mr. Green

# 87
Днес бях в МОЛ-а.
намаления още няма почти никъде(нито MANGO,MEXX,CELIO,BENETTON,SISELY)

Утре - 08.12, отварят новият магазин SPRIDER STORES+kids на бул.България, до БИЛЛА, като от 08.12 до 10.12 ще има 25 % намаление .Смятам да се засиля натам да поогледам Peace
М/у другото до споменятият магазин видях,че подготвят отварянето и на някакъв голям детски маркет.Ще ги прослушам и ще докладвам Mr. Green

JUMBO е въпросният маркет  Peace

# 88
  • Sofia
JUMBO е въпросният маркет  наистина Peace

Днес надничах през затворените врати, нали ми е срещу вкъщиSimple Smile Ще проуча как е и ще докладвам.

# 89
JUMBO е въпросният маркет  наистина Peace

Днес надничах през затворените врати, нали ми е срещу вкъщи:) Ще проуча как е и ще докладвам.
Тук има тема за Джъмбо и там мамите са писали че днес е откриването и магазина работи,пък ти пишеш затворени врати newsm78.Сега вече незнам какво да правя мислех утре да ходя до там.

Общи условия

Активация на акаунт