ЛиКвИдАцИя !!!/НАМАЛЕНИЯ/АКЦИИ/РАЗПРОДАЖБИ - 2007

• 106 327
  • 906
  •   1
Отговори
# 165
  • София

Казвай бързо за очилата, живо ме интересува Mr. Green

Дай квартал на местоживеене, за да знам къде да те пратя  Peace

Колекцията на Ешенбах и Лагерфелд,
навсякъде ТРЯБВА да е с 20 - 30 - 40% отстъпка!
На прима виста - в оптики Фокс със сигурност,
но работя с цяла България и моя стока има във всеки
по-престижен магазин.
Отстъпките излизат от нас - така че са повсеместни  Wink

Днес отивам до МОЛа, заради благотворителния базар
на нашите момичета, ще ви информирам, ако попадна на нещо ново  Hug

# 166
  • Sofia

Казвай бързо за очилата, живо ме интересува Mr. Green

Дай квартал на местоживеене, за да знам къде да те пратя  Peace

Колекцията на Ешенбах и Лагерфелд,
навсякъде ТРЯБВА да е с 20 - 30 - 40% отстъпка!

На прима виста - в оптики Фокс със сигурност,
но работя с цяла България и моя стока има във всеки
по-престижен магазин.
Отстъпките излизат от нас - така че са повсеместни  Wink

Давай в центъра оптиките Hug
Къде има ФОКС? А за очила с диоптри къде ще ме пратиш?

# 167
 PeaceА следколедно Дика и Кенсол ще "ударят" до 75%-потрайте Naughty

# 168
  • Countryside
Да, ама няма да има номера , файда  ooooh!
Аз сега на уж -50% имаше само едно палто моя номер и 2 лелки се жалваха, че нямало номера за тях и ме гледаха завистливо  Mr. Green

# 169
  • София
След коледа и преди нова година или след?

# 170
 PeaceСлед НГ след,обаче наистина си е жив късмет.Миналия януари или даже февруари беше  newsm78 в Кенсол като го обявиха това до 75% и всеки ден вадеха нови -явно изотанали и донесен от другите им магазини-неща всеки ден да влизаш-все по нещо ще си улучиш.Аз съм в стандартния 44/бълг/ номер и направо се бях разорила,но пък имам такива попадения че не съжалявам въобще и тази година ще ги чакам пак,защото в момента цените/редовните/ са им  Mr. GreenЕдно от палтата които си купих/късо/ беше за 45 от 124 лв и т.н.

# 171
днес влязох в някакво малко магазинче на Батибалено над пазар "Борово" до една пицария са направили нещо като безистен и там. Палтата ги даваха нещо като намалени 150-180 лв някъде.Имаше и костюми,които също го играеха намалени ама нещо скъпи ми се сториха и те.

# 172
Не сьм чела цялате тема Embarassed МОля само да ми кажете дали в SLS има някакаво намаление? И по-специално на ROXY нещата дали са намалени?Освен там дали ги има и  в други магазини?

# 173
Не сьм чела цялате тема Embarassed МОля само да ми кажете дали в SLS има някакаво намаление? И по-специално на ROXY нещата дали са намалени?Освен там дали ги има и  в други магазини?
в SLS намаленията започват от февруари, а март-април е разпродажбата на зимната

# 174
  • Sofia
В СЛС на Хладилника има целогодишни намаления.На Рокси в момента май има от лятните неща намалени

# 175
Къде има магазин на Кенсол, че нещо не мога да се сетя  Thinking

# 176
  • София
Къде има магазин на Кенсол, че нещо не мога да се сетя  Thinking
В Скай Сити,на Пиротска и на Графа в близост до Попа.

# 177
  • Sofia
днес влязох в някакво малко магазинче на Батибалено над пазар "Борово" до една пицария са направили нещо като безистен и там. Палтата ги даваха нещо като намалени 150-180 лв някъде.Имаше и костюми,които също го играеха намалени ама нещо скъпи ми се сториха и те.

Това магазинче е от много време и не е на Батибалено само, имат и от Капаска, Тони М и други. Но до скоро имаше все от 46 номер нагоре, последните 7-8 месеца не съм влизала, може да има някаква промяна newsm78

Последна редакция: нд, 16 дек 2007, 09:01 от Vesana

# 178
А къде по-точно се намира магазинчето, момичета?

Това магазинче е от много време и не е на Батибалено само, имат и от Капаска, Тони М и други. Но до скор имаше все от 46 номер нагоре, последните 7-8 месеца не съм влизала, може да има някаква промяна newsm78

# 179
  • Sofia
А къде по-точно се намира магазинчето, момичета?

Това магазинче е от много време и не е на Батибалено само, имат и от Капаска, Тони М и други. Но до скоро имаше все от 46 номер нагоре, последните 7-8 месеца не съм влизала, може да има някаква промяна newsm78

Намира се над пазар "Борово" - на светофара на "Тодор Каблешков". Има един търговски център "Витоша" като влезеш - вдясно по пътечката е третия магазин - първо е детски магазин, второ за дънки и трето е въпросното магазинче Peace

Общи условия

Активация на акаунт