ЛиКвИдАцИя !!!/НАМАЛЕНИЯ/АКЦИИ/РАЗПРОДАЖБИ - 2007

• 105 877
  • 906
  •   1
Отговори
# 795
  • sofia
Не е точно така,в Космос повечето магазини работят в Неделя до към 13ч,поне Зара със сигурност,в Събота ще проверя и ще ви пиша

# 796
Не е точно така,в Космос повечето магазини работят в Неделя до към 13ч,поне Зара със сигурност,в Събота ще проверя и ще ви пиша

По принцип регламентациите в Гърция забраняват на магазините да работят в неделя, както и да правят намаления извън определените дати. Има някои, които намират вратички и работят в неделя, но са по-скоро изключения. Доскоро в Космос в неделя работеха само заведенията. Ако сега работят и магазини, това е добре за клиентите, но не е масово явление, както тук в бг,  всичко да работи в неделя.

# 797
  • София
Ние като бяхме там за Новата година и на 30 декември-неделя не нямерихме и един отворен магазин.Но на 31 и 1ви след обяд всичко си работеше.

По принцип регламентациите в Гърция забраняват на магазините да работят в неделя, както и да правят намаления извън определените дати. Има някои, които намират вратички и работят в неделя, но са по-скоро изключения. Доскоро в Космос в неделя работеха само заведенията. Ако сега работят и магазини, това е добре за клиентите, но не е масово явление, както тук в бг,  всичко да работи в неделя.

# 798
  • sofia

Това беше лятото
Не знам

# 799
аз да кажа,че маркс и спенсър не бяха лоши намаленията, особено на бельото - 5 чифта адски приятни бикини за 11лв Shocked Party
но като цяло да - може и още дет се вика да намалят Laughing
в мадъркеър и на мен ми е прекалено  Rolling Eyes

през юни ли са следващите намаления? аз напоследък откривам удоволствието д апазарувам о намаления и много не ми е ясно кога какво намалят Crazy

# 800
  • софия
аз пък съм много разочарована от МАРК&СПЕНСЪР...
бодитата и пижамките-гащеризончета са страхотни...дебнах цял месец да изкарат от размера който ми трябва и сега като са направили 80% намаление...изненада!!! същите бодита и пижамки не са намалени вече!
не знам що за идиотщина е това намалена веднъж стока да се пуска пак на старите-първоначални цени!

# 801
  • Sofia
МАРК&СПЕНСЪР в ССЦ е пълна пародия на намаления Mr. Green Първо асортимента им е под всякаква критика,втора намаленията кантар не ги лови Close

# 802
  • София
Подкрепям, взех на детето 2 ненамалени блузки за 45, а намалените бяха по 20.Е колко всъщност са намалени.Единствено имаше хубави роклички за момиченца за по 55лв., от памучните бикини, заради които ходих дотам имаше само гигантски размери, и продавачката любезно ми обясни че малките номера свършили за ден-два.

# 803
в TENDENTZ В ПОДЛЕЗА НА ПЛИСКА ИМА РАЗПРОДАЖБА ,..ВЗЕХ СИ ОБУВКИ ЗА 19.90ЛВ,НАМАЛЕНИ ОТ 49.90,..ДЪНКОВИ ОБУВ4ЕТА.ПИ6Е НА ВИТРИНАТА -OUTLET НА TENDENTZ!?!?

# 804
нещо като гледам не сте много активни в даването на инфо за намаленията... аз минах по много магазини преди около 2-3 седмици, и в повечето от тях имаше намаления, но и много от нещата бяха свършили... обаче успях да напазарувам доста неща за детенцето в бенетон - там имаше 50% и имаше доста голям избор - само дето за да си намериш нужния номер, трябваше да се заровиш с главата в купищата дрешки Simple Smile))) в Esprit детския, дето е в Мола,  имаше доста намаления - амам нещата там бяха свършили супер бързо... В Марикита имаше доста намаления, амам пак нищо не беше останало от нашия номер... А, някой да знае къде има хубваички зимни - тип - скиорски якета, намалени, за 4 годинки момиче? И също грейка за 4 години? Мерси

# 805
  • Sofia
В СЛС на Хладилника имаше скиорски намалени неща,също така и в Руканор.
А колкото до активността те намаленията свършиха. ще чакаме следващите

# 806
Не са свършили - в Саламандър има тотална разпродажба например, в Максима - също, Даниели - също...В Битсиани има намалени костюми- мъжки, по 60%. Въобще особено по Вигошка все още има какво да се купи, стига да имаш време за обикаляне и ровене Wink

# 807
  • Sofia
седят си цифрите по витрините,но като влезнеш нито има избор,нито има номера Peace

# 808
за марск и спенсър конкретизирах за бельото - иначе не бяха особено намалени мдааа Thinking

кога са следващите сезонни намаления? от юни ли или по към юли
  newsm78

# 809
  • Countryside

кога са следващите сезонни намаления? от юни ли или по към юли
  newsm78
Юли, по-скоро август даже, но принципно зарибявката от 20-30% почва юли.

Общи условия

Активация на акаунт