Хуманитарна акция "От бебе за бебе"

• 9 810
  • 69
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Аз искам да подаря използвана количка Бертони Атланта 3. Количката е доста използвана, на пръв поглед без видими дефекти. Обаче дъската на коша за багаж отдолу е счупена и ципът на чантата за багаж е повреден. Специално дъската на коша за багаж се счупи още първия месец, но съм я ползвала така една година и не пречи. Количката е с два коша, летен и зимен, всеки кош си има и покривало за крачета. Има и чанта за багаж в същия цвят. Цветът е син, отвратително син, ама на бременен акъл какво съм и харесала - не знам Mr. Green Предполагам сте виждали цветът на сините Бертонита от какъвто и да е модел Laughing Мога да я пратя по пощата в два кашона до където трябва. Пишете ми на ЛС, ако ви е нужна.

# 46
Аз изпратих малко дрехи (съпругът ми ги занесе до там),но искам и да даря скромна сума,а ми казаха че трябва да се обадя на някакъв телефон (център за дарения),където никой не ми вдигна.Може ли някой да ми обясни?

Последна редакция: пн, 21 яну 2008, 22:29 от dimitriana

# 47
  • sofia
Аз изпратих малко дрехи (съпругът ми ги занесе до там),но искам и да даря скромна сума,а ми казаха че трябва да се обадя на някакъв телефон (център за дарения),където никой не ми вдигна.Може ли някой да ми обясни?

не,нямам инфо как стоят нещата с този телефон.

днес говорих с колегите от центъра HugНеобходимо им е всик4о,свързано с отглеждането на едно дете  PeaceТака 4е моми4ета,каквото и да им зипратите ще им е от полза за децата  bouquet

# 48
Мога да купя малко бебешки шишета и залъгалки, дали ще им свършат работа?

# 49
  • sofia
Мога да купя малко бебешки шишета и залъгалки, дали ще им свършат работа?

Сашо каза:"вси4ко".....знам ли newsm78Дано влезе и да види питането Peace

# 50
  • Пловдив
Ок, някъде другата седмица ще запратя количката Simple Smile

# 51
Здравейте момичета! На кого бих могла да помгна с комбинирана коли4ка Маг Енгланд - добро състояние. Живея в Младост 3. Ако някоя от вас прояви интерс телефона ми е 0889810321.

# 52
  • София, "Младост 3"
ул. Гюешево № 21 (Дом за медико-социални грижи "Св.София")
тел./факс: 02/822 35 10

това ли е телефона? защото страницата им не се отваря и няма от къде да науча нещо друго...
имам дрешки и проходилка и скоро и количка и разни играчки...
та такива неща също приемат предполагам...

# 53
  • sofia
ул. Гюешево № 21 (Дом за медико-социални грижи "Св.София")
тел./факс: 02/822 35 10

това ли е телефона? защото страницата им не се отваря и няма от къде да науча нещо друго...
имам дрешки и проходилка и скоро и количка и разни играчки...
та такива неща също приемат предполагам...

това е телефона Наде

# 54
Не разбирам защо сайтът не работи.Аз открих и други хора,които искат да помогнат,а и се оглеждам за фирма,защото са споделили (от центъра) със съпруга ми, че на това се надяват.
Изпратих пари на сметката.Нали ще се получат където трябва?
Също така ме интересува изобщо дрешките и играчките влизат ли в помощ?Да събирам ли нови пакети?

# 55
http://www.detebg.org/?p=news&id=109

Ето го сайта. Става въпрос за същото. Това беше идеята на хуманитарната акция. Най-добре е предварително да се свържете по телефона и да се уговорите. Преди събираха всичко, включително и материали за ремонти, но сега не знам, дали са удължили срока.

# 56
Здравейте момичета! На кого бих могла да помгна с комбинирана коли4ка Маг Енгланд - добро състояние. Живея в Младост 3. Ако някоя от вас прояви интерс телефона ми е 0889810321.

Свободна ли е още количката?

# 57
Да питам, нали целогодишно мога да пращам дарения в центъра?

# 58
  • sofia
Да питам, нали целогодишно мога да пращам дарения в центъра?

да Hug

# 59
Много ти благодаря lavender    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт