Отговори
# 240
  • Sofia
Winny-чка, пиши, пиши  Naughty Съжалявам за оченцата на Алито. По-добре, ако се налага, сега да носи очилца, за да ги махне, като порасте.
Аз пък забравих да кажа за АМ, но то се знае: пие вечер и сутрин, а понякога и нощем. Пие го от шише с биберон. Пробвах да му дам 1 път от чаша на закуска и го изплю. Значи зора е за шишето, а не за самото мляко  newsm78 Кисело мляко не ще и да помирише  Crazy
Цветовете на кубчетата, с които играе, ги познава, но аз му настоявах да ги научи  Embarassed Пише буквичките 'Т' и 'М', брои до няколко, пее, но си е своенравен: повтаря само, когато иска.
С памперса сме нон-стоп  Embarassed Когато-тогава, не мога да го насилвам за нищо  Laughing

# 241
Добро утро и от мен  Hug

Благодаря много за милите думи за Елфчо, че и аз намазах покрай него  Blush  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Пускам малко снимки от вчера, да видите какви ''прелестни'' феи имаше около шейната на дядо Коледа  Joy Joy
http://pepasp.multiply.com/photos/album/21

Поли, чудни кафета правиш!

АниК, уикендите и ние гледаме на топло да сме и затова се моткаме по шопинг центровете или музея до нас. По-далеч не съм ходила с месеци.  Embarassed

Съни, и аз много искам да се запозная с всички ви. С някои мами се видях преди години в София, но много набързо. Надявам се да мога да се донеса и за ракиено време някога  Hug Чакам и аз снимки от банкета!   bouquet

УиниHug Много ми е приятно да чета писанията ти, а толкова рядко се случва да пишеш. Съжалявам за оченцата на Алито. Много да я нацелуваш от мен!

Еци, мерси за снимката. Супер си   bouquet

За млякото да си кажа, че минахме почти изцяло на обикновено. Купувам органик, ама кой знае колко е. Адаптирано също взимам все още, но доста рядко  Embarassed

Весел уикенд  Hug

# 242
И понеже ми се отвори още малко време ще ви досаждам още:-))

Ани и Пепче, мерси за милото отношение:-) Ще я цункам веднага.

Ето книжката, за която ви споменах. Извинявам се, ако сте я обсъждали вече, но аз я имам от миналата Коледа и откакто сме си вкъщи я открих:-)) Та бързам да споделя. Голям помощник ми е!!
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=58_116&products_id=1007

А за чашките, Пипиоленце, ето моя опит:

Тази може би е добра, защото е с капаче, но пък на Авентските чашки лесно се задържа боклук в "човчицата"Sad(
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=43_79&products_id=1209

Тези са много красиви, но нямаше когато си търсех, може и сега да няма:
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=43_79&products_id=1788

Такава и взех, наистина е много практична и супер измислена, но нещо не можа детето да свикне, защото е комбинация биберон-накрайник. Т.е. "човката" не е  като биберон, но пък трябва да се смуче така.
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=43_79&products_id=1790

Тези са много готини:-) С опция да си сложите ваша картинка, но пък са без капаче, аз я ползвам за пиене на водичка през нощта.
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=43_79&products_id=3354
Има и с 3Д картинки много весели, които при различен ъгъл се виждат различни етапи от действието на рисуваните герои.
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=43_79&products_id=3231

Такава не съм ползвала, а и тази не е красива, но по детските магазини със сигурност има по-хубави:
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=43_79&products_id=3226

А ето това е спортното шише. Ползваме подобно за през деня:
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=43_79&products_id=3467

Не съм ползвала за мляко, обаче никоя, само за вода. За сок - сламка или направо от чашата... е имахме доста заливания, но се научи.

Хайде пак лек ден:-)) Hug Heart Eyes

# 243
За съжаление нашето пътуване се провали, защото мъжът ми отиде ужким за малко до новия апартамент да прави някакви работи с газта, но още не се е прибрал. Карай...
Поне вече се вижда края Grinning  И началото на голямото пътуване Mr. Green
За чашите само да поясня, че Они се справя перфектно със самия процес на пиене от чаша. Чудех се дали не е голяма да пие още от биба и не е ли вредно за зъбите? newsm78

Winny много неприятно това с очичките на Али Sad има ли определен диоптър? И, благодаря за инфото   bouquet  bouquet  bouquet
Пепи нещо тези феи не ми допаднаха  Sick Mr. Green що ли?Mr. Green

# 244

Close-mas: Close-mas:Gift Gift Tada Tada Close-mas: Close-mas: Gift Gift Tada Tada Close-mas: Close-mas: Gift Gift Tada Tada Close-mas: Close-mas:

ПОКАНА ЗА КУПОН

Повод - коледно парти на септемврийчета 2005 

Дата- 21.12.2007 г.,

Начален час - 10:45 ч. Продължителност - 2 часа

Място- детски клуб Барбарони 3 www.barbaroni.com/map_1.htm

Наем, храна, Дядо Коледа и Снежанка - цена 17 лв. на дете
в цената са включени дребни коледни сладки за децата, сокчета и малки подаръчета от Дядо Коледа. При желание може да си донесете по-голям подарък на детето, за да го подари Дядо Коледа.
След многократни разговори спазарих вторите дечица да са на цена 8,50 лв.  Peace

За уточнение и съгласуване!

1. Искате ли допълнително да поръчаме торта? Ако да, може да събираме по 20 лв. и ще поръчам нещо красиво Peace 

2. Има ли мераклии да направят баница с късмети?

3. Искате ли да има някаква закачка? Да сме маскирани или да си направим мамешки подаръчета и да ги дадем на дядо Коледа да ни ги подари или някаква друга простотийка  Mr. Green

За приятелки и техните дечица, ако няма възражения - ДА ЗАПОВЯДАТ!

Парите ще ги събираме на място. Ако остане някаква сума, по традиция ще я предадем за добро дело 

На първо четене е това, започвайте ЗАПИСВАНЕТО!!! Много е важно да знаем бройката максимално бързо.

Главни купонджии -
 Party Taigi С Раличка, Пипи с два броя деца, mama rosi с Рони, приятелка на мама роси с Теди, , Мечо Пух с Ивчо, приятелка на Мечо пух-artexa с Жорко, angi_0987  с Ивана,  Danisport с Анди, Цвети и Тони, Rady с 2 броя деца, Pipiole (старша) с Они, Sunny с Калоян, , Winny с Али, Ruxi с два броя деца ,venistefani с Алекс, nufaro с Дмитри, Maris с Ади

Здравейте,момичета.
Уини-съжалявам за оченцето на Аличка-дано и мине бързо и не се налага да носите очила. Hug

Еци-много добре изглеждаш Peace

Иво е без памперс през деня, нощния също вече е абсолютно сух,сега по празниците ще го слагам да спи и нощем по гащи само.Шишетата за пиене отдавна ги забравихме-справя се с чашата много добре поне от.....абе не помня от кога не ползва шише. Цветовете не ги познава много,много-само някои.Ам не пие от повече от 1година-мина си на кисело мляко.Просто не го искаше вече. От известно време пие и прясно мляко,но само студено.

Съни-давай снимки от партито Hug

Тайги-ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦА! Желая ти здраве,любов и късмет във всичко!

Днес направихме част от коледното пазаруване ooooh!Иво ще се окаже с доста повече подаръци от предвиденото-ма така е,като се пазарува с голямото дете(мъжа ми).Само се разхожда между щандовете и влачи-"Виж,виж тва кво е готино", "Виж,виж тука кво копче има"..... Crazy Crazy CrazyПоловината неща ще ги ползват и двамата ми се струва Joy Joy Joy

# 245
nati, лека, безпроблемна и много красива бременност ти желая!  Hug Дано сте му заформили една красива сестричка на Алекс!  Grinning

Анджи, разкошен е бебо! Да ви е жив и здрав, да папка хубаво и бързо да се научи да спи по цяла нощ  Hug

Ани, голямо браво за смелостта  Mr. Green Пожелавам ти отлично самочувствие с новите форми и много бързо възстановяване!  Hug

Иви, много се радвам да те "видя" пак  Heart Eyes Hug

Еци, страхотно изглеждаш! Залужавало си е!  Grinning

Тайги, честит рожден ден, мила! Да си все така очарователна ти пожелавам + здраве за теб и цялото семейство!   bouquet

# 246
Мааарис, дойде ли си?  Hug

# 247
  • Остров Приятелство
Здравейте,
И аз да попитам Maris дойде ли си.......ракията изкипя Simple Smile
Winny Много лошо това с оченцето, но всичко ще се оправи Hug

Не ми хареса и това си е Sad
Корем ме боли, имам да чета, че утре имам входящ тест, трябва да сготвя 2 гозби за да има за вечеря в началото на седмицата, трябва да гладя и....... Crazy
Ето някоя и друга снимка, но с роклето в цялата ми прелест няма.Дано някой от другите е снимал...

Това съм аз

Това е моята приятелка заради която започнах работа Simple Smile

Това е част от колектива на Девин - голяма част

А това е моето калпазанче преди сън и по време на сън - сниман е тайно  Simple Smile

Е, да бягам да върша работа.Лека и спокойна!

# 248
Добро утро мили дами!

Успешна седмица на всички.

Съни   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 249
Добро утро и от нас! Hug
Приятен ден и лека седмица! Peace
Последната преди Коледа! Heart Eyes
[/b]

# 250
  • Sofia
Ееееееееее, Поли, ама страхотни кафета правиш  Hug Heart Eyes Hug

# 251
Присъединявам се към кафеджийската компания  Hug

Много хубава + усмихната седмица за всички и от мен!  Hug

Момичета, напазарувахте ли подаръците?  Grinning Close-mas:

# 252
Ами частично, Теди. Аз от няколко години започнах да купувам подаръци още от октомври. По малко по малко.... Защото иначе наведнъж през декември не сколасвами и като време и като финанси, да не говорим че е лудница по магазините. Е винаги се изкушавам да допълня с някакви джвъджки пуснати по Коледа Grinning

Какво се реши за Коледния общофорумски купон. Кои сме септемврийките с мерак да ходим и трябва ли някакви куверти, нещо подаръчета за томбола, че не съм отваряла отдавна темата?

# 253
  • Sofia
Мерси на всички за пожеланията!!!  Hug Да Ви се връщат тъпкано...
Направихме страхотен купон в едно заведение заедно с една приятелка! Simple Smile Отдавна не се бяхме събирали компанията на купон без деца и всички бяха много доволни...
Рали изкара един грип с повръщане и после разстройство, но вече е добре..
Айряна си го пие с биберон, от ча6а може, но не иска... Цветовете отдавна ги знае благодарение на бабите, брои до 10, и бърбори като изтребител, случва се и по 20мин монолог да откара, направо ни подува главите...  ooooh! Памперса още е на почит, но през деня стои с гащи..

# 254
  • Sofia
tedi_b, ама ти май се завърна   bouquet
И аз да ви кажа за Джъмбо: има толкова много неща, дето не могат да ми хрумнат даже  ooooh! Обаче вчера беше супер натъпкано, под змята и на всички ни стана лошо. Трябва да поотмине еуфорията. На Габи освен шейна, ще му взмем и самосфал (от тези големите, да го возим в него). Подаръци винаги купувам в последния момент  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт