Отговори
# 255
скъпички имам лоша новина за вас
няма да мога да дойда на купона щото на колежката й се налага да пътува и съм на работа хем я помолих но карай Sad Sad Cry не ми се говори за това
надявам се да си изкарате прекрасно и ще плакна очи на снимките

# 256
  • Sofia
rosi, ама какви снимки, като теб няма да те има  ooooh! И аз ще чакам някой да поеме тази инициатива  Praynig
И аз нямам как да го измисля за купона. Много се надявам Габи поне в яслата да има Дядо Мраз. Засега казаха, че в петък ще направят тържество, но днес пак ще питам  Naughty
Хубав ден на всички   bouquet

# 257

Приятен и спокоен ден на всички  Hug

И Марис да се яви на плаца  Mr. Green

# 258
Здравейте,момичета  Hug

Отдавна не съм писала,но нямам никакво време.
Само да се запиша за купона. PeaceМоже да сме аз с БОби и тати(но за него не е сигурно).Дано да успеем да се видим с повечето от вас.Само не разбрах ще купуваме ли подаръчета да си разменяме за децата-като миналата година,или няма?

Засега е това.Утре пак ще пиша,ако намеря време  Sad

ХАйде лек ден и много целувки   bouquet

# 259
tedi_b, ама ти май се завърна   bouquet ......
Hug
Отпаднаха ми разни ангажименти и много се радвам, че пак имам време за отчетните ни теми  Mr. Green
Все още не съм супер стриктна в четенето, но се старая  Blush

Имам голямо желание да дойда на купона, за да ви видя, но май няма да съм в София... нещо доста ми се натовари програмата по празниците  Crazy

# 260

Close-mas: Close-mas:Gift Gift Tada Tada Close-mas: Close-mas: Gift Gift Tada Tada Close-mas: Close-mas: Gift Gift Tada Tada Close-mas: Close-mas:

ПОКАНА ЗА КУПОН

Повод - коледно парти на септемврийчета 2005 

Дата- 21.12.2007 г.,

Начален час - 10:45 ч. Продължителност - 2 часа

Място- детски клуб Барбарони 3 www.barbaroni.com/map_1.htm

Наем, храна, Дядо Коледа и Снежанка - цена 17 лв. на дете
в цената са включени дребни коледни сладки за децата, сокчета и малки подаръчета от Дядо Коледа. При желание може да си донесете по-голям подарък на детето, за да го подари Дядо Коледа.
След многократни разговори спазарих вторите дечица да са на цена 8,50 лв.  Peace

За уточнение и съгласуване!

1. Искате ли допълнително да поръчаме торта? Ако да, може да събираме по 20 лв. и ще поръчам нещо красиво Peace 

2. Има ли мераклии да направят баница с късмети?

3. Искате ли да има някаква закачка? Да сме маскирани или да си направим мамешки подаръчета и да ги дадем на дядо Коледа да ни ги подари или някаква друга простотийка  Mr. Green

За приятелки и техните дечица, ако няма възражения - ДА ЗАПОВЯДАТ!

Парите ще ги събираме на място. Ако остане някаква сума, по традиция ще я предадем за добро дело 

На първо четене е това, започвайте ЗАПИСВАНЕТО!!! Много е важно да знаем бройката максимално бързо.

Главни купонджии -
 Party Taigi С Раличка, Пипи с два броя деца, Deysi с Бобчо, , Мечо Пух с Ивчо, приятелка на Мечо пух-artexa с Жорко, angi_0987  с Ивана,  Danisport с Анди, Цвети и Тони, Rady с 2 броя деца, Pipiole (старша) с Они, Sunny с Калоян, , Winny с Али, Ruxi с два броя деца ,venistefani с Алекс, nufaro с Дмитри, Maris с Ади

Момичета казвайте- има ли желаещи да правят баница с късмети или да поръчвам евентуално?Аз нямам никаква възможност да я направя-тази седмица ми е последна работна и е ад-особено като няма да ме има вПетък в работата ooooh! Та ако на никой не му се занимава-ще поръчам да направят една-не вярвам да е много скъпо Thinking

# 261
  • Варна
Ехоо, добро утро!

На линия съм още  Grinning Засега не съм се разраждала, но не пречи да се изненадаме тези дни  Grinning
Днес Мони има тържество в яслата, ще идва дядо Коледа, май аз се вълнувам повече от нея  Heart Eyes

Сега да помоля за един съвет - уж махаме нощния памперс, обаче през вечер се напишва, и разбира се се налага да сменям всичко  #Crazy Тази нощ например се напиша два пъти, а всяка вечер преди лягане репетираме какво ще прави ако й се допиша, и тя казва, обаче явно като заспи дълбоко и не се усеща. Сега се чудя дали да прекъснем до пролетта примерно, или пък когато стабилно почне да се усеща  newsm78

# 262
Вижте коя е кснимката на деня днес в снимка бг
Ади на МАрис
http://www.snimka.bg/
ех тези наши звезди

# 263
Добър вечер мили дами  Hug ще ме извините, че ще нахлуя така внезапно Crazy (без да съм чела), но вярвайте ми повод прекрасен имам аз.... Mr. Green
ВЕЧЕ СЪМ БАБА Peace
Роди ни се момиченце на 17.12.07г. казва се Стефани и тежи 3400-50см.
Незнам дали ще съумея да изкажа чувството което ме е превзело.....
Пожелавам на всички да испитат тази радост някой ден Hug
Обичам ви сладурчета, благодаря ви че ви има  bouquet
(сега нямам време да ви черпя, но като се видим ще се реванширам  Blush)

# 264
  • Остров Приятелство
Честито мило Бабчеbouquet  bouquet  bouquet
Радвам се, че всичко вече се е подредило така хубаво и най-вече, че така щастливо приемаш всичко!
Жива и здрава да е майката/дъщеря ти/, жива и здрава да е принцеската и много да Ви радва всички!

# 265
Магде, честито ти внуче!
Да расте здраво и щастливо момиченце за радост на мама, тати, баба и дядо!
Много щатие желая на смелите родители на малката Стефани! Все така да се обичат и подкрепят!

# 266
ЕТО МЕ
слагайте ракията
Виждам, че сте добре - пазарувате, манекенствате Simple Smile
Аз не знам вече дали ще дойда на партито, защото Ади нещо покашля.
тук много гадно и студено, беее. направо се изприщвам одкато с еоблечем, съблечем,,,ужас така зима отдавна не помня...
хайде лека от мен

Ей супер новина, Магде! Да е жива и здрава Стефани, много да я глези баба и бързо възстановяване на дъщеря ти!

# 267
  • София, в полите на Витоша
Добър вечер мили дами  Hug ще ме извините, че ще нахлуя така внезапно Crazy (без да съм чела), но вярвайте ми повод прекрасен имам аз.... Mr. Green
ВЕЧЕ СЪМ БАБА Peace
Роди ни се момиченце на 17.12.07г. казва се Стефани и тежи 3400-50см.
Незнам дали ще съумея да изкажа чувството което ме е превзело.....
Пожелавам на всички да испитат тази радост някой ден Hug
Обичам ви сладурчета, благодаря ви че ви има  bouquet
(сега нямам време да ви черпя, но като се видим ще се реванширам  Blush)

Ей, изпревари ме и това си е!  Mr. Green

Голямо честито от мен, да е жива и здрава малката принцеса и всичко да се подреди както го желаете! Hug Hug Hug

Най- ме кефи факта, че покрай бебетата който чака отбора ни, вече си имаме и  внуче  Laughing

В този смисъл, новата ни темичка може да е

Дядо Коледа пристига, СЕПТЕМВРИйско внуче той намира!

Последна редакция: ср, 19 дек 2007, 23:52 от Пипи_лота

# 268
Добро утро момичета !
Ето кафенцето от мен

# 269
И добре дошла на малката Стефани

Мариска Добре дошла на българска земя  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт