няма да мога да дойда на купона щото на колежката й се налага да пътува и съм на работа хем я помолих но карай
не ми се говори за тованадявам се да си изкарате прекрасно и ще плакна очи на снимките
И аз ще чакам някой да поеме тази инициатива 

Може да сме аз с БОби и тати(но за него не е сигурно).Дано да успеем да се видим с повечето от вас.Само не разбрах ще купуваме ли подаръчета да си разменяме за децата-като миналата година,или няма?
......

-mas:
-mas:
-mas:
-mas:
-mas:
-mas:
-mas:
-mas:
Taigi С Раличка, Пипи с два броя деца, Deysi с Бобчо, , Мечо Пух с Ивчо, приятелка на Мечо пух-artexa с Жорко, angi_0987 с Ивана, Danisport с Анди, Цвети и Тони, Rady с 2 броя деца, Pipiole (старша) с Они, Sunny с Калоян, , Winny с Али, Ruxi с два броя деца ,venistefani с Алекс, nufaro с Дмитри, Maris с Ади
Та ако на никой не му се занимава-ще поръчам да направят една-не вярвам да е много скъпо
Засега не съм се разраждала, но не пречи да се изненадаме тези дни 

Тази нощ например се напиша два пъти, а всяка вечер преди лягане репетираме какво ще прави ако й се допиша, и тя казва, обаче явно като заспи дълбоко и не се усеща. Сега се чудя дали да прекъснем до пролетта примерно, или пък когато стабилно почне да се усеща
ще ме извините, че ще нахлуя така внезапно
(без да съм чела), но вярвайте ми повод прекрасен имам аз.... 

) 
ще ме извините, че ще нахлуя така внезапно
(без да съм чела), но вярвайте ми повод прекрасен имам аз.... 

)