Отговори
# 270
Честито, Магде!  Grinning
Да ви е жива и здрава бебка Стефани, прекрасен и много усмихнат живот й пожелавам  Hug
На щастливата мама бързо възстановяване  Hug

# 271
Магда, честито!   bouquet

Момичета, Ивана утре може да дойде с майка ми, зависи на Марти кога ще му хрумне да яде  Wink

# 272
Добър вечер Дами,
Незнам какво става с всички, защо така не пишете  newsm78 А колко е хубаво като е пълна темичката Laughing

Иви къде си момиче?  Hug

Аз тази вечер съм на служебно парти в някакъв ретро клуб Соло. Хич не си падам по нощни сбирки. Ама тази година реших да отида, че за толкова години работа все не ходя и сега вече ми беше неудобно да откажа. А на всичкото това съм обещала утре да занеса топла домашно приготвена баница. С кой акъл обещах - да ме пита човек. Но казаната дума си е казана и трябва да не се излагам.
От мен приятна вечер   bouquet

# 273
  • Sofia
Магда, да Ви е жива и здрава малката принцеса!!! Много радост и усмивки й пожелавам и бързо възстановяване на младата майка!!

Нямам търпение да Ви видя утре  Hug
Марис дано сте добре  Praynig ще ни е драго да Ви видим  Hug

# 274
Добро утро, момичета Hug

Магде- Да ти е жива и здрава внучката!Честито!

# 275
Магда, да ти е жива и здрава принцесата и много радост да внесе в дома ви  bouquet!

Много хубаво да си изкарате на партито и много да се забавлявате Hug. Съжалявам, че не успяхме да дойдем с Алекс Sad. Ще чакам с нетърпение снимките Peace.

Искам да ви пожелая и весело изкарване на Бъдни вечер и Коледа и много щастливи мигове със семействата ви Heart Eyes. Ние заминаваме утре за Враца и ще се върнем след Коледа.

Иначе при нас няма кой знае какво ново - Алекс вече е добре и от вчера пак е на ясла. Аз дебелея прогресивно, тъпча се с банички като невиждала и вече съм 3 кг отгоре Embarassed, та трябва да се сложа малко на диета. Дори и доктора ми се скара за килограмите Confused. Бебчо е 3 см, слушахме сърчицето му, засега всичко е наред.

# 276
  • Остров Приятелство
Убийте ме, утрепайте ме Cry...........аз си мислих съвсем честно, че партито е утре Confused М..........му
Как можах, как  ooooh! ooooh! ooooh!

До после, ужасно ми е мъчно, наистина!

# 277
Как изкарахте на празника? има ли снимки? Аз реших да не идваме, за всеки случай...Но ще се радвам ако иска някой да се организираме за женска среща  Mr. Green
Поли, Ади още е с шишета с бибка, пие от време на време от една чаша с твърд накрайник ама не му е любимо. Мляко пие съвсем малко преди лягане и му май просто  като ритуал. я изпие 100мл я не.
как мина партито? Simple Smile
Аз се стягам да ходя за елха и да понапазарувам малко. Още не знам къде ще сме за Коледа. Но реших, че догодина няма да си идваме(живот и здраве). Тук някак си се усешта празника и без мъжо ми е терсене...сега пък на него пак му сменили полетите и се оказа, че ако бяхме останали шяхме да ме заедно за Коледа...ама а де, то човек ако знае Simple Smile
Мисля на Ади влак на релси да му търся и съм решила до този Джъмбо да се замъкна. кой знае какъв ужас ще е утре ама няма как кога

# 278
мацки, качих снимки на който му се гледа
има и от апартамента. правени са преди да се нанесем. само стаята на Ади и една от първия етаж е от след това. и не очаквайте кой знае какво - арабска работа Simple Smile Има снимки "шатри" - това са шатри, които опъват всеки уикенд и мъжете ходят там да се веселят, пеят и танцуват. много са смешни. сега ги покриват вече, зашото е студено Simple Smile http://www.snimka.bg/album.php?album_id=173475&view=1&photo=33

# 279
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=202823

Ето снимки от тържеството Hug

Събрахме се по-малко, отколкото беше запланувано, но пак стана веселба.По-късно ще се включа, че Иво се събуди.

# 280
  • Sofia
Благодаря от все сърце на организаторите за днешното парти  Hug Hug Hug За Рали това беше единственото тази година детско парти за коледа с истински дядо Коледа  bouquet
Рали много се забавлява..., за съжаление няма много контакти с деца  Tired .. е и майка й добре си прекара де  Laughing
Минахме през Джъмбо и естестшено не останахме капо... Има много голям избор на играчки..
Мечо, мерси за снимките. Утре се надявам и аз да пусна линк със снимки.
МАрис, изглеждаш невероятно, Доха ти се отразява много добре и напук на арабите се вталяваш..  Twisted Evil Гледам и стаята за гости си ни приготвила..  Party

# 281

Момичета благодарско за прекрасните пожелания. ето я и гордоса на баба.ще се опитам да намаля размерите на останалите снимки и ще ги кача.

# 282
При мен програмата се обърка тотално и много се извинявам, че не успях да организирам Вероника и баба й да дойдат. Извинявам се на организаторите  Embarassed   bouquet

# 283
Здравейте,момичета  Hug

МНоооооооого ме е яд ,че не можахме да дойдем с БОБи.КОлежката ми се разболя и не
можах да си тръгна от работа.ИНаче се бяхме уговорили Sad.....Извинявам се на МЕчо и Пипи,че не успях...но така е като зависиш от други хора Rolling Eyes
Гледам,че наистина по-малко се сте събрали.Дано другият път да успеем да се съберем повечко хора.Много ме е яд наистина....А малките сладури много са пораснали-като гледам снимките.
Клубчето е хубаво.Аз не съм ходила там.Беше хубаво да го бях видяла и
на живо....надявам се другият път..

Марис добре дошли   bouquet.Добре изглежда апартамента,супер е.Тук наистина тези дни е доста студено.Там сигурно никога не  е имало такива Т.

Магде
честито внуче. HugДа ви е живо и здраво.Много да ви радва и да го глези баба и дядо  Laughing

Ние празниците сме тук.Аз имам дежурства в работата...но пък и не бяхме планували кой знае какво...

Хайде  лека вечер   bouquet

# 284
Само снимките стигнах да кача докато спа Али и тичам, че ще оцапаме буквално пейзажа Joy
После пак ще пиша ( дано).
http://community.webshots.com/album/561843986EBkNfr

Общи условия

Активация на акаунт