Отговори
# 60
  • Sofia
Нормално ли е от снощи никой да не е писал  newsm78

# 61
  • София/Осло
Явно не е нормално ,но се случва и в най-готините теми  Joy Joy
нас ни заваля снега... Whistling

# 62
Ей а честит сняг Деска
И тук застудя, сутрин е 20 градуса и подухва гаден хладен вятър. Трябва да си купя жилетка и да сменя чехлите  Mr. Green

# 63
  • София/Осло
пуу горката ти...обуй сандалите сега  Мариско Joy Joy Joy

# 64
  • София, в полите на Витоша
Ама, Мариске, не си ли малко нахална, ожалихме те чак че трябва да махаш чехличките....  ooooh! Тук е сковал такъв лед, снощи спусках улиците на Симеоново като шейна, добре че имам бавни....

Аз нямам време да седна, че вече сме болни аз + децата, интересното е, че явно е ентеровирус, лятото не ни гепи- но сега със страшна сила. Дрисък и повръщане  Sick Sick Sick

Аз знам защо е така- мъжо замина за Германско вчера и затова се тръшнахме всички.
Обаче си имам компания, един наш приятел - на Елена бившото гадже- спи у нас да ни пази и да помага, че сутрин няма как да карам Йоана на училище, а и ние сме си на полето...  Mr. Green За мръсните ви подсъзнания- за сега спиме в отделни легла  Joy Снощи си купихме туршийка, сипахме си по ракийка, направихме си кавърма и си полафихме.
Мъжо е пристигнал, каза,че ще се върне в петък , ама аз преди събота не го чакам. Има късмет, че съм в М.  Wink

Рукси е запазила Барбароните 3 за 21- ви от 11 до 13 ч., трябва да им занеса само капарото, но днес няма да смогна, дано утре успея.

Още не съм ви допрочела подробно, довечера това ми е задачата, а и снимки да кача.

Ради, честито и от мен на патерици! Бъди все такъв страхотен човек и прекрасна жена! Hug Hug Hug

# 65
Ей оправихте ми малко настроението, че нещо ми се е сговнило!Нещо съм тръгнала да се разболявам, боли ме зъб,а цикълът ми подрани!!! И мъжо замина за 4 дни и така... Confused
Вие се майтапите ама  тук не е бил студ почти никога. Тези климатични промени явно са объркали и тук нещата. Например миналата година дек. и януари е валяло страшно много, а тук по принцип не вали  Mr. Green И настава една лудница по пътищата, понеже всички са с летни гуми или такива за пустинята. Имаше един ден мъгла и мога да ви кажа, че ,масово не си  бяха включили фаровете.  Shocked
Пипилото,ти все към по-младо и по-младо ли отиваш  Joy как ми се пиййва и на мен ракиййка с вас...

# 66
  • София/Осло
ха ха ха пипсън нищо не сме си помислили, нищичкоооооооо  Mr. Green

# 67
Добър вечер Hug

Минавам само да кажа "Здрасти"
При нас нищо ново.Иво ходи на ясла, ние на работа и така.Днес едвам съм го събудила-в 8 и 15 спеше дълбоко и ми отне 5 минути(буквално) да го събудя.Иначе в 7 и 30 най-късно е ей така Shocked та го заведох кисел-кисел при децата ooooh!
Пипиии-аз нямам мръсно подсъзнание,само съзнанието ми е такова Mr. Green Wink Hug
Марис-ма верно да те ожали човек-жилетка трябва да си купуваш,а? Crazy Laughing На мен ми трябва един кожух от......не знам вече от какво.Толкова ми е студено от сега още, и в работата не е много топло щото помещението е много високо и не може да се затопли добре. Twisted Evil

Дани- Hug

# 68
Мацки, аз откакто имам нет вие спряхте да пишете  Rolling Eyes
сега съм в едно интернет кафе да качвам малко снимки Simple Smile
Пипиоле, искам пак да питам дали си доволна от машинката за чистене на пода и дали мете или само мие твоята?
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=173475&view=1&photo=9 ето тук има нови снимки

Последна редакция: чт, 29 ное 2007, 10:18 от Maris

# 69
  • София/Осло
Мариска , а я да питам аз ,ти що и преди не ходеше в интерент кафето като нямаше нет в къщи  Naughty
За чистачката на поли, мисля, че нейната миеше пода, има ли ги тия джаджи при вас

# 70
Мариска , а я да питам аз ,ти що и преди не ходеше в интерент кафето като нямаше нет в къщи  Naughty
За чистачката на поли, мисля, че нейната миеше пода, има ли ги тия джаджи при вас
Ти пък много да не знаеш  hahaha
Няма ги, аз звънях на тази фирма в САщ ама казаха, че доставят само там и за Канада. та ако някой приятел от там ти го поръча и после да ти го прати на теб, само така виждам аз. А има една, която и мете. поне така разбрах. най-скъпата, естественно

# 71
 wavey wavey wavey newsm47 newsm62  ppp Stuck Out Tongue Winking Eye newsm20
как сте мацки?  smile3537 #Onfire галавата ми пуши на мене но ще се оправя.
Марис олеле опитвам се да ти влеза вположението ама като за идваш донес ималко топличко че в момента климатика бичи на 30 градуса а ръцете  са ми мораво сини от студ.
Пипилота аз само предположих още щом каза че го няма мъжати какво следва.Мръсно съзнание и подсъзнаие се нарича мойто Mr. Green
Ради къд еса компроматите от Рд
Пир нас з асъжеление лоши неща околонас но не падам духом.
Ронката вече трета седмица н еходи на ясла щото кашля като стар пушач.Оказа се ч еим аалергия от мъхести неща.З апрасковите знаех но не предпхолагах че и от плюшени играчки.Днес свеки донес анова възглавница че наще са с пух и одялото й е такова та сега е с моя юрган.Видяла съм се в приключение щото третата сливица й се е възпалила.Точно от това се опасявах.Видяха дробчетата и нямя начална пронхоплевмония.а Е алергия и възпаление на сливицата.АКо не се прибере до месец ни чака операция на сливиците а ми казаха че под 3 годинки не се прави.На нейното газдже беше така и му направиха и едва излезе от опойка.Това най много м етревожи.Дано да отшуми Praynig newsm17.Иначе си яде игрива е но като се закашля като дърт пушач чак посинява от кашлица.Мисля да я отпиша з асега от ясла .Защото това й се получи от както тръгна на ясла.Съмнявам еи да не е от някой препарат с койт омият там.Досега не ми е имала алергий.Както и да е .Надявам се скоро да отшуми.Бабите ще се сменяма се тях и така и напролет живот и здраве отново на ясла.Слава Богу че поне намерих връзки във второ районно та станаха по рано документите намъжа ми и утре е в кат за книжката та която пак с връзки ще стане .Нещо със бащата на дъщеряни само се караме то верно че см ев критичната 7 годин ат връзката ни но чак пък така.Решила съм дес мятаме малката на бабата и см еергени и ще го водя да отпуши напрежението на някоя кръчма и ще подбирам и приятелката си че и тя е нещо нервна и крива.Направо не ми пуши а се е запалил аглавата н окарай била съм и по зцле.
ей оплаках се и сега съм добре
Желая ви   Nature Sunny  Nature Sunny  Nature Sunny  Nature Sunny  Nature Sunnyи ви пращам малко лозенско в този   cold cold

# 72
  • София/Осло
Гледах аз в сайта, когато Поли пусни линка ,обаче май комбинирана не видях, иначе това е най-добрия вариант ,първо да измете ,после да измие  Mr. Green....ама че съм мързелива , а?  Joy Joy
Тук  ги има ,една фирма ги внася ,но излизат малко по-скъпи от САЩ, и май нямат най-новите модели...ама пак ще търся  Thinking

# 73
Роси, много неприятно това. По-добре наистина я спри, зашото като нищо може да има някаква алергия от белината напр. в яслата. Аз знам, че не е добре да с еправят обаче тестове на малки деца за алергии защото отключвали алергии. За сливицата не може ли да почакате малко. Давай й разни имуностимуланти.
Деска , ето това гледах http://store.irobot.com/product/index.jsp?productId=2666938& … 6_18_07#CompatDiv пише - Preps - picks up dirt, sand and crumbs

ей ами значи ти ще ми купиша като има при вас  Mr. Green

аз не успях да кача всички снимки, че ,и падна батерията естественно ама другата седмица ще довърша, че има много хубави от един плаж, койот намерихме тук

# 74
Марис не тъй срам  Crossing Arms чехли разни... Гледам снимки, възхищавам се колко е пораснал Ади и изведнъж дълъг ръкав и шапка  Shocked Мисля вий на 20 градуса таквиз неща ли обличате, в следващата секунда чета Берлин Joy

Деси ти някой сняг и момчетата няма ли да покажеш, пък току и теб те мернем някъде.

За Пипилота какво да каже човек...докара ли го единия до 30 и минава пак на 20+  Mr. Green Да оздравявате и да не ви спохождат повече такива неща  Praynig

Роси дано минават всички болежки на детенце, а с мъжа ще се оправите и ние минаваме през кризи.

Боян все пак е с рахит, но има видимо подобрение. Ака сам тази сутрин, за първи път от месец и половина, вече не се поти и не се стряска по толкова много. Елито ми каза "мамо бичам те" в неделя за първи път  Heart Eyes Аз се размазах естествено, а таткото май е с алергична астма или нещо такова  Rolling Eyes не било точно астма, ама е с някакъв инхалатор и е доста по-добре. Вдишва, издишва...някакво гадно изследване излезе отрицателно, което е добре. Утре още от изследванията ще са готови...алергично е било ама ... кой да ни каже... Нещата ще вземат да се оправят и няма да мога да го повярвам  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт