Бъди все така хармонична и лъчезарна !!! Бъди много здрава, както и всички около теб!!!

Стискаме палци разбира се 
и да внимаваш с тези клиенти 
ама то излъчването е защото ми е кеф да се виждам с вас
? 

То и на него му беше скучно...само гледахме филмчета-Напоследък беше само на "КОлите",редувахме го с "Шрек".Но вчера му пуснах "Бамби"..та сега сме на него.Там му е хубаво и интересно с децата.

Бих ви черпила по едно, ама пусто сме далеч

Дано мъжа ти успее по някъкъв начин да открадне 1-2 дни за да сте заедно 
А вашите правят ли ви истерични кризи? Митко е способен от съвсем незначителни неща да реве и да пищи по 1 час, без да преувеличавам, накрая вече почва да хлипа и не мога с нищо да го успокоя
Не го прави всеки ден, но има моменти в които ми се иска да се грабна и да избягам, толкова безсилна се чувствам
И пак е почнал да не спи нощем, буди се по 3-4 пъти и вика *мамооо, илаааа*, колегите почнаха да ме питат какво ми е на очите

Дано все пак да го пуснат Руси в отпуска...каква коледа без него
Ей тоя Ади, да го нацелуваш хубаво от нас 

Когато бутнаха Елито и и счупиха зъбчето ми казаха, че сме имали късмет. При падането ако зъбчето се набие по някакъв начин може да увреди и постоянното отдолу. Определено се консултирайте със зъболекар. То незнам може ли да се направи нещо де. На нас ни дадоха една пастичка с която да и намажем зъбчето и се запечатвало по някакъв начин.
Той все седи от PC-то в колата и обратно...плодове и зеленчуци яде, но определено му трябва движение 
Още съвсем мъничко ви остава...знам, че сега ви е много тежко и моето мрънкане сигурно също ви смущава...Аз взех да си мисля, че съм просто една лигла
Вчера една майка се разхождаше съвсем сама в градината с двете си деца на 2,7г и на 6м. Т.е. с разлика почти като на Боби и Ели. Питам я как се справя, а тя ми каза че мъжа и пътува и няма на кого да разчита. Мобилизира се и се справя. А аз 

Елито отскоро започна също да ме търси и да плаче като ме няма