Отговори
# 75
  • Sofia
Мариска, много се е променил сладура.. вече започва и на теб да прилича  Wink
Роси, да се лекувате бързо  Praynig
Мечо, Рали не я виждам да стане по-рано от 9, ама като стигнем до градина ще пренастройваме режима...
Пипи, гузен негонен бяга  Whistling
За машинките - Не мога да разбера как още не ги внасят. Аз ги гледах много отдавна, после Поли като писа много се надявах да е купена в БГ, но уви.. Сигурно има начин през е-bay, има фирми дето доставят от там в БГ, ама това ако си много ентусиаст...
При нас нищо ново... Замразихме обекта и сега имаме повече време.. не че мъжа не се е засилил и в апартамента да прави ремонти, ама да видим.. и двамата тръгнахме на спорт и рядко се засичахме тоя месец.. то единия като гледа малката, другия е на спорт..

# 76
.........Нещата ще вземат да се оправят и няма да мога да го повярвам  Mr. Green
Повярвай - всичко ще се оправи  Hug

Мариска, разкошно ти е детенце!  Hug
Кога се родиха, кога станаха за женене  Laughing

# 77
Ей, Иви браво. ама как няма да се оправят нещата  Hug И Ади като беше болен дишаше през такава маска Вентолин.

Мариска, разкошно ти е детенце!  Hug
Кога се родиха, кога станаха за женене  Laughing
Мерси Теди, ама не си го давам още  Joy

# 78
.......... Мерси Теди, ама не си го давам още  Joy
Ти не го даваш, ама опашка вече се вие пред вратата ви  Mr. Green

# 79
  • Sofia
прахосмукачката я има
http://www.get.bg/catalog/product_info.php?cPath=195_119&products_id=18648
но това за миенето не го открих

Последна редакция: чт, 29 ное 2007, 14:43 от taigi

# 80
  • София, в полите на Витоша
Ей, изядохте ме с парцалките....   Crazy То моят още няма 30, скоро прави 29, ама човек трябва да се подготвя...  Joy

Тея се пооправи, макар че е суперкисела и сега не ще да заспива сама, до скоро се борехме с това да съм в стаята й, сега постигнахме споразумение врата да стои отворена, паке  нещо. Йона цяла нощ повръща, нищо не може да хапне, но ще се преборя  ис това. Лошото е , че вече ми идва нанагорно и едвам издържам, плюс това и съм в цикъл, боли ме кръст и прочие. А Тея се е научила да мрънка като кака си и казва- боли ме това, онова, всичко ме боли- като стара баба е  Laughing

Чуждата компания има и плюсове и минуси, слушаш истории без край, все пак не мога да съм нелюбезна, макар че като кажа да си лягаме и няма протакане- скачаме в леглата, че момчето ходи и без това на работа. Оказа се , естествено че Станислав ще си дойде най- рано в неделя и това ме сговни допълнително, аз ако имам мъж да ходи по командировки, отдавна да съм го напъдила- в смисъл- хем си почивам от него, че нещо се бяхме поизнервили, хем пък сама с двете деца ми е нанагорно, хем пък толкоз дни на сухо изтрайва ли се... Wink
А Тея гледа един Мечо Пух- Различни сезони като обезумяла, нищо друго не ще и аз вече сънувам репликите  ooooh!

Мариска, страхотен Ади, аз не се редя на опашка, то само ще си покаже  Flutter

Иви, и ти живот си живееш  Sick , оправяйте се бързо всички!  Hug

Роси, то критичните 7 понякога преминавт в критичните 10 и прочие, според мен е свързано с критичните 2 години на децата, аха да е порстнало ,да тръгне на градина, пък то все нещо не става, плюс зимата дето настъпва- на мен ми действа депресиращо, плюс още сто фактора и ето ти караниците. Всичко ще премине, но трябват здрави нерви за това, а  ние не сме от желязо....

А отгоре на това такъв студ е сковал София, че не става повече от 2 градуса през деня, децата се побъркаха да стоят само у дома и от колата- в магазина.

Забелязала съм, че обикновено се струпва всичко накуп, моля се да издържа и да не удуша баща им като се върне- след един здрав секс, разбира се, а може и по време  hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy

Мацки, ето обещаните снимки- с.Чифлик, хотел Веника и с. Боженци

Последна редакция: чт, 29 ное 2007, 18:51 от Пипи_лота

# 81
  • Остров Приятелство
Здравейте,
Отивам да вечерям и после стига да е останало време да кажа колко ми липсвате Hug
За миг зърнах Адриан - на мама сладуран колко е хубав и румен Simple Smile

# 82
Мацки, свиря сбор!

Да дадем едно рамо на наша Блонди

Тя и без това си е сред челните редици, но нека да влезе поне в тройката! Mr. Green

Hug Hug Hug

# 83
Мацки, свиря сбор!

Тя и без това си е сред челните редици, но нека да влезе поне в тройката! Mr. Green

Hug Hug Hug

А за мене рамо Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Гласувах вече Heart Eyes Peace

Пипи-споко.Бързо оздравяване ви елая.
Иви- ще се оправят нещата, ще видиш Hug Heart Eyes

Тайги- аз нямам нищо против късното спане....В Събота и Неделя.През седмицата ми обърква програмата дребното.2ри ден не мога да го събудя, ще видя утре как ще е. ooooh! Joy

Марис-много е пораснал Ади Heart Eyes

Лека нощ-отивам да лягам,че утре пак ще лудна Crazy

# 84
  • Пловдив
И Мечо Пух е там, гласувайте и за него  Hug

# 85
Мацки, свиря сбор!

Hug Hug Hug

А за мене рамо Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Аз нали прелитам.....................  Embarassed Embarassed Embarassed

Отивам и за теб едно рамо!!!! Hug Hug Hug

# 86
Гласувани са  Mr. Green

Това с басейна и снежните покриви е много яко  Peace
Предлагам за разнообразие всички да са здрави  Mr. Green
Ех и Боженци  Whistling подхвана ме носталгия...
Леле 2 часа, а в 12 щях да простирам  Embarassed

# 87
Момичета искам да споделя с вас нещо, което касае само софийските майки - кандидатстването в градините

# 88
Иви - мен силно ме интересува темата - мерси за линка   bouquet

# 89
Мацки, свиря сбор!

Hug Hug Hug

Мацки, само два гласа трябвата на Блонди да стане трета след Маммма и Василиса Умница, за сега, дайте да й помогнем!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт