Зимен студ навън настана, ЮНЧЕТАТА подлудяват вкъщи мама

• 12 946
  • 286
  •   1
Отговори
# 15
Чушчице, моля се всичко да е наред Praynig Praynig Praynig
... надявам се да имаш добри новини Hug и не се притеснявай, дано Бог е с теб и малкото човече в теб Praynig

Искрени целувки от нас за вас и малкия чушка бой Hug Hug Hug

# 16
Бургаска Ани - да сте живи и здрави  bouquet и ви пожелавам още 10 пъти по толкова да сте заедно Peace
а това, че има кавги и разправии...така живота е по сладък - ако върви само по мед и масло няма как да е интересно Wink

z_eneva - писах ти на лични  Heart EyesКак са двете ти принцеси Wink

Таталинка, Ст. Загора ни е по близко - само на 60км. е  Wink, а Бургас е на 100 Wink

Спокойна, щастлива вечер и чакам добри новини от Чушчицата Praynig Praynig Praynig

# 17
Чуш Hug Praynig
Ани от Бс честита годишнина   bouquet!Дано още дълги години да се обичате и подкрепяте и създавате щастие около и на Вас!

# 18
  • Варна
Здравейте, милички!
ЧушHug дано всичко е наред с теб и малката душичка  Praynig
Ani ot Burgas, пожелавам ви  цял живот да се обичате и подкрепяте  bouquet
Аз вече започнах работа и още не мога да вляза в час с организацията си Mr. Green а да не говоря за време за дребния. Прибирам се към 18.15ч. и докато се съблека и събуя дошло време да го храня, докато се нахраним дошло време да се приспиваме, че на другия ден едва го вдигам за ясла и така един затворен кръг, но поне съм сред хора, а и паричките не са за пренебрегване.
Аз така и не можах да отида на нито една среща на варненските майки Cry, но се надявам ако се организира нещо за Коледа да е събота или неделя, за да мога да се включа и аз.
Ние вече казваме "тао", което както се досещате е "чао" и мама се казва "Али", защото така и не очаквам скоро да каже "Алекс"  Laughing
Целуффки от мен и "Тити"  love001

# 19
  • Пловдив
Чушчице, с теб съм мила  Hug Надявам се всичко с теб и бебето да е добре.

А аз всъщност влезнах по друг повод- днес ставам на 30- така че, черпете се, но само с тортичка

# 20
Пепи, Честит Рожден Ден!    bouquet

Букет от нежни пожелания, дарила бих ти с две ръце,
щастие и радост желая ти от все сърце!    Живот и здраве,
любов и дълги дни и нека с рози е окичен живота ти до старини!

# 21
Честит Юбилей ПЕПИ!

С пожелание за много, много любов, щастие и сбъднати мечти !

# 22
Пепи,Честит Рожден Ден!Много щастие,здраве и любов,сбъднати мечти!

Честит имен ден и на именниците!   bouquetмалко на патерица

# 23
Пепи,Честит Рожден Ден и от мен !   bouquet
Бъди здрава , щастлива , много обичана и много  прекрасни мигове !

Искам , тъй като вчера не успях да открия Таталинка , а и днес също на домашния да и пожелая , макар и със закъснение от вчера -
 Честит имен ден , мило Кате ! Бъди истински щастлива , все така мила , истинска и разбира се много обичана майка и жена ! Дано името ти ти носи много здраве и успехи !    bouquet

Мацки , изживявам си нещо свое лично , драматично и обещавам бързо да си стъпя на краката и да ви пиша. Peace
Целувки от мен !  Heart Eyes
Спокойна нощ и хубави сънища!

# 24
Вили   Hug каквото и да е то дано е за кратко и скоро сте на линия с Нана  Heart Eyes
И за всички други имащи лоши моменти Момичета не им се давайте на проблемите! Hug

# 25
Пепи, честит празни  bouquet

С пожелание за всичко НАЙ - НАЙ - НАЙ...

вИЛИ -  Hug
....и може ли някой да ми разясни как се правят такива красиви торти - Корни, Пепи плийз newsm17

# 26
Пепи,да ти пожелая и тук -Честит ти юбилей,желая ти много здраве,късмет,любов и много поводи за усмивки...да те глезят и слушат и Любето и татко му!
Изпращам и всичката си положителна енергия и мисли към Чушката и бебчо......дано всичко се оправи  Praynig Praynig Praynig..и на всички които имат нужда от подкрепа в момента Hug......
Аз ще се разпиша по обстоятелствено по-късно,че нещо не стига време за комп тия дни.........

Последна редакция: пн, 26 ное 2007, 00:54 от Анонимен

# 27
  • София
Добра вечер, мацки!

На мен ми е малко тъжно, Чуш още е в болница и не звучеше много добре. Липсваше й вяра. А сега има най-голяма нужда от нея. Изпращам й от сърце много положителна енергия и вяра в добрия късмет  Hug

Вили, благодаря за милите пожелания за празника ми!  Прегръщам те силно Hug
Благодаря и на всички, които се сетиха за мен!  Hug

Пепи, честит рожден ден!  Да си здрава и щастлива!
Успех във всяко начинание!  Късмет във всеки ден!

Ани, честита годишнина! Любов, хармония и ... още нещо Wink Всъщност само готини емоции!

Агнешка, важното е да се чувстваш добре, пък с програмата се свиква и... няма край и няма край... Simple Smile

z_eneva, как сте с принцесите?

Саси, Ени е същата изключвателка на компа. Много го обича копчето и преди да го натисне се върти около него и се разсейва, сякаш аз няма да разбера какво е намислила Wink Я, разкажи за масажите и спа процедурите... ходи ми се на такова нещо, ама май ме е срам  Embarassed

vancheto, разкажи, ако искаш, повече за вас с Преслава  Simple Smile

Спокойна нощ!
Стискайте палци за добри новини от Чушка-мам   Praynig

# 28
  • на брега на Дунав
Да се включа и аз набърсичко с пожелани към Пепи. Бъди много щастлива и обичана винаги миличка. Ииии тортат е 6

Момичета благодаря ви за пожеланията за майка ми, много сте милички. Ама ме изхващахте с тая торта  Mr. Green.
Чушчице  Hug Hug Hug. Много вяра миличка и аз съм с теб.
Ани от Бургас, малко късно, но честита ви годишнина. Бъдете винаги щастливи заедно и винаги гледайте в една посока.
Да не забравя да честитя и пак със задна дата именния ден на всички Катета. Много успехи и здраве най-вече!   bouquet  bouquet  bouquet
Лека нощ от мен.

# 29
  • Пловдив
Момичета, хиляди благодарности за милите и хубави пожелания. Благодарение на вас, днес празничното настроение  продължава.

Общи условия

Активация на акаунт