Зимен студ навън настана, ЮНЧЕТАТА подлудяват вкъщи мама

• 12 937
  • 286
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
Привет момичета

Първо да честитя праниците на Таталинка,Пепи и Ани на голееееееееееееми патерици.Бъдете много щасливи  и много обичани.

Чушчице мила от сърце се моля двете с бебка да сте добре и всичко да е наред (моята най добра приятелка беше в същото положение,но установиха че мехура е спукан чак след като роди,през цялото време водите са изтичали и са се пълнили наново и накрая милата роди без води,но бебето е живо и здраво)Надявам се и при теб нещата да са с добър край.

Ние в събото с Йо бяхме на фризьор (подстригахме я за първи път),а тя беше толкова послушна,че даже и не гъкна,а аз съм с нова прическа и нов цвят на косата.
За коледния подарък съм в голяма чуденка искам да е нещо на която много ще се радва,но какво ли да е то newsm78

Коте мила не си само ти откачена и аз съм същата още пера с бебешки прах,но омекотител ползвам почти от самото начало,че и специален леген само за нейните дрехи та и сушилник само за тях.Луда работа ти казвам ама то по наследство ми се е предало Grinning
и в този ред на мисли да ви питам: Гладите ли още дрехите на дечковците?
И още една питанка: Дайте моля ви идея за подарък на нашия тати за Никулден,че нещо май съм се изчерпал.

Слънчев ден ви пожелавам  bouquet

# 46
Привет!
Току-що се боядисах сама  Tired и сега се моля да не се събуди,че да ми изгори косата  Praynig. Чета за неволите на Дуци , ох мила и аз съм имала подобни гоненици и разигравания, едвам издържам в такива моменти ...
Напоследък Ники не спи предиобед и така май е по-лесно заспиването, достатъчно се уморява ,иначе и ние не сме от децата ,които заспиват сами, все сме сгушени и се люлеем и така,бебенца  Laughing.
За прането- аз също съм в кюпа на "ку-ку" мамите - изобщо дори и не мисля да спирам да пера с бебешки прах, омекотител също ползвам и ми е позната картинката с легена  Grinning.Ама и ние сме се събрали....и дрехите гладя и ще продължавам да го правя...
Елия- няма ли ги вече хубавите опашки на Йоанка ? да покажеш снимки...

Хайде бургаски мами, няма ли и ние да направим едно събиране пред коледно...май няма желаещи. Ане, ти ще ходиш в Монтана и няма да те има,но може да се съберем преди това...

Искрено се надявам да имаме добри новини за Чушчица и нейното неродено момиченце , всеки ден си ги мисля.

Искам от сърце да ви благодаря за хубавите пожелания за семейството ни !

# 47
Ани от Б-с,да ти честитя и аз/с голямо закъснение,ама като съм разсеяна/-още много години да се обичате и уважавате!  bouquet
Елия,ние на така споменати набързо факти не хващаме вяра-я бързо давай снимки на малката ти принцеса и на новата ти визия Crossing Arms...За гладенето-гладя та пара се вдига/ама както си споменала-всеки луд си е с номера-някои,като мен, с цяла програма/,но по принцип гладя всичко/от известно време спрях да гладя хавлиите и направо съм горда от този факт/...иначе пера отдавна с "големския" прах и бебешките дрехи ги пускам с нашите,но мисля,че е достатъчно гладенето....омекотител по навик слагам,но честно почнах да се замислям,защото вече няколко пъти се натъкмвам на информация,че точно прекаленото ползване на битова химия предизвиква алергични реакции/а състава на омекотителите е интересен,то не че другаде няма,но ако може да мине без него...../
За подаръците,при нас баткото диктуваше писмото за дядо Коледа и напоръча разни работи и за Ивчо,но извън тоя списък сме решили да купуваме повече на брой и по-дребни като размер играчки/`щото е ясно че ще са играчки/,че вече няма място къде да ги прибираме...даже вече няколко дни се разправям с дядото,че нещо се е засилил да купува акумулаторна количка,но аз съм против/`щото остава и нея да мъкна като излизаме/...иначе при нас е лесно-количките и плюшковците са ни любима занимавка,та въпроса е само да харесаме конкретни....
Дидолинке,`що ли ми е толкоз позната тая работа с приспиването на двама..и похъркващия тати/по-късните часове и моите дивчовци заспиват/...но аз имайки горчивия опит от баткото Иво го научих да заспива сам в кошарата/е нали до към годината спешеи при нас,но откак почна да спи по-дълбоко е лесно-слагам го да легне и гася...понякога излизам,понякога и аз лягам,но загася ли,се приключва с номерата,че свети ли-няма спиране #Crazy.....но пък и нашия батко си го бива във вдигането на шум,но няма как да съм на две места едновременно-та ги приспивам зпо едно и също време вечер/и също понякога ми отнема доста време и нерви-но заради голямото чудо/
Сега ще бягам за баткото/че е време за прибиране от детската/,а пък ще пиша повече после,ако има начин...
Продължавам да се моля и аз за Чушчица и бебка-дано да се оправят и да се прибират вкъщи Praynig

# 48
Здравейте мацки!Аз прелитам набързо щото минути ме делят от цъкването на нета  Sad
Силно вярвам,че Чушка мам и малката ще са добре! Praynig Hug
За коледните подаръци-аз още не съм решила какво да е,мислех си за кола с педали като тая на Криско на Анелиз,в комплект с някоя друга играчица по-малка  Thinking
За праха-отдавна вече не му пера дрехите с бебешки прах,щото нещо не ми харесваше как му остават всички петна по дрехите.
За гладенето дори и да не обичам да гладя го правя за двамата ми мъже,щото мойте дрешки повечето не се гладят
Коте Тея си е намерила удобно местенце за спане  LaughingОооо и ние много добре владеем думичката "няма".Почти постоянно я използваме  ooooh!
Дидка и ние преди имахме доста перипетий със спането,но откак сме на ясла заспиваме по-лесно вечер и по-рано,а сега като беше в нас 1 седмица на обяд малко поревавахме докато се уморим и заспим  Rolling Eyes
Елия бързо да се покажете  с Йо с  новите фасони
 Табби добре сте ни се завърнали с красавицата иВАННА  Heart Eyes
Аз пък да се похваля Диди вече е спокоен на яслата,спи на обяд там и го вземам в 15ч засега/малко ми е съвестно,че той там пък аз понякога безделствам/,знае къде са очите,носа и устата,как пие мама кафе,пее си някакви песни на негов език,показва как си мие зъбите  bowuuМоже би всички деца ги правят тея неща,но аз се чувствам щастлива,че почва да се развива интелектуално.Но пък е голям инат и сигурно бая бели коси ще си навъдя с него,тропа ми нерви се ако му забраня нещо или не му го дам.
Милички оставям ви,че ми е обърната къщата на опъки  ooooh!Лека вечер и приятни сънища!

# 49
Е,май лудите станахме доста,защото и аз ползвам отделен леген за дрехите на Тея,з Mr. Green за гладенето се предадох още преди няколко месеца Embarassed,по принцип това ми е най-омразното домакинско задължение и с радост го отписах от програмата си.Е ,не издържах да вися по 2 часа с ютия в ръка докато Тея спи, вместо да си почивам или да правя нещо по-приятно,сори но това е положението при мен Peace
Елиа, и аз чакам снимки Crossing Arms
Спокойна нощ на всички Heart Eyes

# 50
...не знам за каква ще ме вземете, но след прибиваването ни в Канада - за 1г. съм гладила сигурно 10 пъти - ризки Crazy
Там никой не глади - и това в началото ми бе доста шокиращо, но сега се радвам, че свикнах с това и не го правя Joy

# 51
  • София
Добра вечер, мацки!

Айде пишете още една мама-мързелана негладана  Crazy И аз като Котето и Дидка отписах гладенето отдавна. Гладя само някои по специални тоалети за излизане, които не седят много фешън като са намачкани. Обаче съм и от отбора на лудите - пера дрехите на Ени отделно от нашите, не слагам омекотител, вадя ги в неин леген, простирам ги на отделен простор, който си е само за нейните неща. От скоро спрях да купувам бебешки прах, че доста скъпо излиза, сега пера всички дрехи с Ариел и проблем не е имало.
Днес с малката чучинка (както я нарича баща й, щото косата й е толкова дълга, че й връзвам "палмичка" отгоре) бяхме в едно детско клубче близо до нас и не разбрах как минаха близо два часа. Толкова й хареса там, че по едно време забрави, че с баща й сме наоколо. Вкъщи толкова й е омръзнало, че там се наигра на воля с нови и интересни неща.

За Чуш нямам новини, освен, че положението не се е променило - в болница е, на инжекции. Изнервена и тъжна, много иска да си е вече вкъщи, но лекарите не дават.

За приспиването - и обедното и вечерното стават с носене на ръце. Кръстът ми заминава, но пък сега ми е паднало да я гушкам. Пробвах да я оставям в креватчето, лягам на спалнята, държа ръчичка през решетката, но това приспиване отнема поне половин час. Затова предпочитам да я нося 2 минути, да й пея и да заспи бързо, отколкото да се нервя половин час, а тя да се върти и маймунджолосва. Все някога ще й разбере, че в ръцете ми не е толкова удобно както в креватчето Simple Smile

Коте, може Тея да е казвала няня, като нани, а не няма... скица Simple Smile

Таби, браво за почивката, жалко че няма снимки. Ама пусни някои по-нови да видим колко е пораснала Иванната.

Анеbouquet

Елиа, дай да ви видим какви сте мацки с новите прически  Simple Smile

Спокойна нощ и хрупкави сънща! 
(хапват ми се коледни сладки... та затова отивам да ги търся в сънищата Crazy)

# 52
здравейте момичета,сигурно вече сте ни забравили.Добре сме,но време за комп няма.моето чудовище как ме види да правя нещо а не да и обръшам внимание то е тръшкане и мрънкане.времето застудя и вече се побърквам в къши по цял ден,та кулинарствам до колкото мога.
Ето и малко снимки от нас:

# 53
  • Варна
Добро утро!
Муцунка, рано сутринта добре се разсъних с тези вкусотии  Mr. Green Много добре изглеждат, сигурно са много вкусни. А малкото ти съкровище много е пораснало и си е все така хубавица.

За гладенето и прането да си кажа и аз- не гладя от една година вече, само ако е нещо като ризка и няма как да се облече намачкано. Прах за пране ползвам още Тео Бебе, но като ми свърши пакета няма да купувам повече отделно. Иначе дрехите уж ги пера отделно, но не винаги. В последно време започнах да ги смесвам когато не ми се напълва една пералня примерно, а искам да изпера нещо.

Коте, за клубчето знаеш-съгласна съм да се съберем когато и да е. Тея наистина е голяма скица във ваната hahaha Как само си е полегнала Wink

Като се сетих за Тея във ваната, че да ви питам пък аз нещо- къпете ли ги още във ваничката дребните? Крис много обича да се плиска там, но нас вече ни домързява и му я пълним 1-2 пъти в седмицата. През другото време се къпят по мъжки с баща си на душа, аз само отивам да подам хавлията. И другия въпрос- всеки ден ли ги къпете? Ние започнахме да прескачаме понягога 1-2 вечери.

Таталинка, направо те съжалих с това приспиване на ръце по два пъти на ден... Добре, че Ени поне заспива бързо. Е, по-добре ще е като свикне сама в кошарата разбира се. Дано се похвалиш скоро с това  Hug

# 54
Мацки , здравейте  !
Минавам набързо да ви изчета .
Благодаря на всички за виртуалната подкрепа   Heart Eyes, пък и за реалната .Таталинка  Hug
Ще следя темата в календара за коледното парти на бонбоните!
Целувки ! Heart Eyes

# 55
  • Бургас
Добро утро и от нас момичета.

При нас уж слънце пече пък си е доста хладничко навън и сигурно ще излезем по-късно с Йо само до магазина.
Снимки за съжаление не мога да постна,че татито е замъкнал апарата в офиса и все забравя да го донесе,но при първа възможност обещавам Peace

Ама вие големи кулинарки се извъдихте какви са тия торти направо ми потекоха лигите пък днеска трети ден съм на диета и да се похваля свалила съм едно кило.

Аз дрехите ги гладя,че са ни много и немога да ги събера по шкафовете ако не са изгладени (нашия тати вика "ко да ги правя жени от понеделник до сряда един гардероб дрехи").

За преспиването аз от бебе я приспивам на спалнята,лягам до нея гушкам я и тя заспива,но установих,че номера минава само когато много и се доспи и за това не я мъча да я преспивам в определен час.

Ох още щях да пиша ама забравих после пак

Много  Heart Eyes Hug на всички от нас

# 56
Привет и от мен!
Преди малко се върнах от  фитнес и сега имам крилааааа newsm44 newsm68 Навън си е доста студено и днес пропуснахме разходката Cry
Муцунка, много е пораснала Алекс, Heart Eyes а за кулинарните ти умения smile3501 ,направо предизвика голяяяямо слюноотделяне в устата ми,а нали и аз съм на диета Sad
Анитка, смятам да отида почивните дни в Портокал и да видя дали става Peace
Таталинка, със сигурност Тея онази вечер казваше НЯМА, беше доста отчетливо,но сега като я питам казва МАЙКА Joy
Айде,: до после Heart Eyes

# 57
  • 5 етаж в ляво
Здрасти бе мацки  bouquet
при нас всичко е О.К моята коконка ходи все по интусиазирано на ясла,чак вече ми докривява,че не плаче за мен и когато тръгвам дори и не ми поглежда CryСигурна съм ,че ужасно много и харесва там,щом сутрин с нетърпение влиза и привидно много доволна.А когато дойде време за взимане,направо бягам нагоре по стълбите,от нетърпение да ме посрещне.Само ако знаете как ми се радва,не е истина ви казвам....
амио това е от нас за сега.....цунки по дупенцата на меченцата Hug

# 58
Привет на всички!
Чуш, души4ката ми се сви като прочетох за твоите несгоди. Ще се молим за теб и малката принцеса Praynig!
И аз като Муцунка рядко сядам на компа, заради моята глезана. Имахме гости 15 дни - свекъра и свекървата, които не знам дали бяха дошли нас да видят или да си проверят пощите. ПО ця ден не слизаха от компа, а ако не са на компа ги водих по магазините. НО вече сме сами Laughing!
мен освен коледната треска ме е обвзела и друга. ЗАпочнах да търся усилено работа на мъжо в БГ, защото вече искам да се прибираме и той ми е обещал, че ще подава молба за всяка фирма, която според него си заслужава. И обще взето сядам на компа и започвам усилено да се ровя в jobs.bg, а ако някой знае друг саит ще му бъда благодарна ако сподели.
Заспиването   -  аз я приспивам, но когато е много изморена я изоставям ж спланята и тя сама заспива след леко промрънкване.
ПЕРА с бебешки прах. Вече не гладя и аз като Дидка взех от американците което ми изнася Joy
МУцунка и КОРНИ - страхотни торти.
КОЛЕДНИ подаръци - вече ги купих и раздадох Laughing!ЗА беаб купих една кухня с микровълножа, печка, хладилник и тем подобни тиганчета и пособиики и тя е на седмото небе. Аз акто се развихря в кухниата и тя ме имитира   hahaha
Надявам се да пиша по редовно, че мен вече си ме е срам да с епоказвам от дъжд на вятър Embarassed

# 59
  • София
Добра вечер, мацки!
Аз за коледни сладки си мечтая, а Муцунка изкара направо тежката артилерия - тортички. Поздрави за мерака и изпълнението   bouquet А госпоцижата ти е по-сладка от най-сладката и красива торта. Да я нацелуваш!

Анитка, мерси за подкрепата  Hug Надявам се скоро да й писне на глезанката и да си заспива сама в креватчето.
За къпането - още я къпем във ваничката, която е на стойка, но разредихме честотата. От края на лятото започнахме да я къпем по два пъти в седмицата. Иначе всяка вечер мия лице, ръчички, крачета и дупе  Simple Smile

danidji, дете мечта си имаш ти. Дано всички така леко приемат яслата!

26, пусни снимки да ви видим какви сте домакини с новите играчки  Simple Smile Стискам палци мъжът ти да си намери хубава работа тук и да се върнете. Няма нищо по-хубаво от родното място, при любимите хора   Peace

Ени също много се кефи на детските сервизи, сипва от каничката в чашките, бърка с лъжичка и ги подрежда, като ги брои (баба й я научи като вади чинии от шкафа вместо да ги хвърля да ги подрежда на пода и да ги брои). Ама казва само де (две), чети (четири) и пе (пет) Simple Smile  От няколко вечери я забелязвам, че като й се приспи започва да полягва по корем на пода и си допира бузките до плочките. Намира местата, на които няма килим и точно там ляга. Като я преместя на дивана или килима, тя става и отива на плочките. Много ми е странно това.

Спокойна нощ!

Общи условия

Активация на акаунт