Първо да честитя праниците на Таталинка,Пепи и Ани на голееееееееееееми патерици.Бъдете много щасливи и много обичани.
Чушчице мила от сърце се моля двете с бебка да сте добре и всичко да е наред (моята най добра приятелка беше в същото положение,но установиха че мехура е спукан чак след като роди,през цялото време водите са изтичали и са се пълнили наново и накрая милата роди без води,но бебето е живо и здраво)Надявам се и при теб нещата да са с добър край.
Ние в събото с Йо бяхме на фризьор (подстригахме я за първи път),а тя беше толкова послушна,че даже и не гъкна,а аз съм с нова прическа и нов цвят на косата.
За коледния подарък съм в голяма чуденка искам да е нещо на която много ще се радва,но какво ли да е то

Коте мила не си само ти откачена и аз съм същата още пера с бебешки прах,но омекотител ползвам почти от самото начало,че и специален леген само за нейните дрехи та и сушилник само за тях.Луда работа ти казвам ама то по наследство ми се е предало

и в този ред на мисли да ви питам: Гладите ли още дрехите на дечковците?
И още една питанка: Дайте моля ви идея за подарък на нашия тати за Никулден,че нещо май съм се изчерпал.
Слънчев ден ви пожелавам
и сега се моля да не се събуди,че да ми изгори косата
. Чета за неволите на Дуци , ох мила и аз съм имала подобни гоненици и разигравания, едвам издържам в такива моменти ...
...За гладенето-гладя та пара се вдига/ама както си споменала-всеки луд си е с номера-някои,като мен, с цяла програма/,но по принцип гладя всичко/от известно време спрях да гладя хавлиите и направо съм горда от този факт/...иначе пера отдавна с "големския" прах и бебешките дрехи ги пускам с нашите,но мисля,че е достатъчно гладенето....омекотител по навик слагам,но честно почнах да се замислям,защото вече няколко пъти се натъкмвам на информация,че точно прекаленото ползване на битова химия предизвиква алергични реакции/а състава на омекотителите е интересен,то не че другаде няма,но ако може да мине без него...../
.....но пък и нашия батко си го бива във вдигането на шум,но няма как да съм на две места едновременно-та ги приспивам зпо едно и също време вечер/и също понякога ми отнема доста време и нерви-но заради голямото чудо/

Може би всички деца ги правят тея неща,но аз се чувствам щастлива,че почва да се развива интелектуално.Но пък е голям инат и сигурно бая бели коси ще си навъдя с него,тропа ми нерви се ако му забраня нещо или не му го дам.

Как само си е полегнала 
Навън си е доста студено и днес пропуснахме разходката
,направо предизвика голяяяямо слюноотделяне в устата ми,а нали и аз съм на диета