Зимен студ навън настана, ЮНЧЕТАТА подлудяват вкъщи мама

• 12 943
  • 286
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Добъре вечер!
26, обяви за работа има също тук и тук. Дано намериш каквото търсиш!

Аз съм се запалила по Фотошоп и в момента се уча как се прави колаж. Искам да направя един със снимки на Крис и Мони за новогодишни календари. Моите вече спят, а аз минавам от тук на бързо и продължавам с експериментите и картинките.

Лека вечер и сладки сънища!

# 61
Анелиз и ти като мен,време не ми остава амам мерак да се уча граници няма.Взех да уча Фотошоп,сега чета HTML(фотошопа малко на заден план),искам да се усъвършенствам с тортите и кулинарията,абе те хората са казали луд умора няма.Всеки ден спя по 5 часа как ми издържа организма ето това незнам,като се има в предвид че мойто дете си ляга в 8 вечрта и става в 7-8 сутринта.
Къпим се под душа,заспива си самичка,мия зъбки ,чета приказка(къде слуша къде къса книжката)и айде в леглото,казвам и колко я обичам цункам я и си излизам от стаята,няма биби няма нищо.
Моето диване ми е много интересна поамериканчи се,казвам и чао а тя bye,казвам има ли чиш и тя pi-pi,абе ще видим как ще се учим на двата езика,че аз нали и френски говоря и това искам да я уча,макра че честно казано това дете незнам защо не мога да и спечеля вниманието,сядам да играя с нея на нея това не и харесва чета и тя не ще,и вече незнам какво да правя,но пък и от мен не се отлепя,та е ужас.
Не може да казва много неща камо ли да водим диалог като Мимик.
Аз сега си търся работа че изперках вече в къщи.
Да се похваля за коледа сме във Флорида за повече от седмица и майка идва на гости за месец и нещо та много се радвам.
Много ми липсвате,и ми е мъчно че не мога да ви чета и пиши но като имам свободно време или гледам тв,или уча неща.
Целувки на всички от нас и благодаря за комплиментите,сгряхте ми сърцето.
П.С.Таталинка пиши как е Чуш ако имаш новини и да знае че всички се молим за нея.

# 62
Добро утро!

Радвам се, че има по-хубави новини от Чуш. Продължавам да мисля за нея и се моля всичко да е наред с нея и беб  Heart Eyes

Анелиз и аз се запалих по фотошопа, но се оказа че с нашия windows vista ми трябва по специална версия и докато я свалим, изпуснах първите уроци. голям мерак имам за този фотошоп, но с мерака си останах. една приятелка ще ми го даде тия дни и ще го инсталирам. но уроците трябва да вземам след 21 часа, като заспи Стефа, иначе е невъзможно.

Таби и на мен Сап. баня и Паничище са ми любима дестинация. Само дето минерална баня не съм правила. Но и там нещата са променени. И Паничище не остана пощадено от строителство. не остана девствено кътче на тая земя.

Дидке, не знам дали в Сливен няма плочки, но от към производство на дрехи, не мож' се оплачете. Много български дрешки на Стефан са  с произход Сливен. Разбрах, че и MOTIVI се шият там, както и пуловерите NINKA. Има ли фирмен магазин на вторите там? Ако е така идвам на коледен базар  Laughing

Относно играчките, ходихме на пазар за играчки и какво сторихме със съпруга? Всеки купи това, което му харесва, да ни прости Стефан за егоизма  Blush Аз купих още 170 части за кoнструктура, който вече имаме, че сегашните части не ми стигат  Blush Е Стефан, много ми асистира. Съпруга купи кола с дистанционно, с надеждата че на Стафан много ще му хареса. Опита се да му обясни откъде се подкарва колата, но уви, Стефан гледа неразбираемо и тича само подир бричката  Laughing

Запалих се по дървените играчки. Има едни дървени пъзели от по 4, 5, 6 и повече части. Много са симпатични във формата на раче, октопод, риба и т.н. Даваха ги наскоро по Часът на мама. Такъв ще купя на Стефан. Освен това вече казах, че се заиграва и с кубчета, по специално  на  Ravensburger,те са в куфарче и голям кеф му прави да ги подрежда вътре. Въобще го радва  всичко което се пъка и изважда. Та в този ред най-голяма радост за не го ще да е един куфар с пласмасови инстрименти, ако може куфара да е и с повече деления, цена няма да има. Та такова чудо ще търся. С конструктора се заиграва също, но като изсипем всички над 200 части и няма място къде да седнем, но все пак занимавка става, за всеки който желае оот фемили-то:)

От месеци не пера с бебешки прах. Купувам професионален прах от фирмата в която работех, той е в 20 кг торби, разделям го между приятелки и така. Петната трудно ги изкарвам, понякога и Вениша не помага. Стефан категорично отхвърля лигавника. Иначе гладя избирателно, според времето и дрешката.

Елиа, кръцнахте хубавите опашлета на Йо? Дай да видим чаровницата без опашки Simple Smile

И Стефан е за подстригване. За последно му се случи на 20,06, Няма да ви казвам колко е рошав.

Дидке, Стефан заспива доста бързо на фона на музика. Неговите предпочитания са към македонската. Като дойде момента го взимама, щом чуе македонското, сам ляга на рамото ми, аз друсвам един македонски танц с мой аранжимент  Crazy и до 5 мин. е заспал. Става много бързо и съм много доволна. И Стефан ми попипва деколтетео като Миши. Гледай ги само ти!  Naughty Хили се, бърка, ама някак си така свенливо, разбираш ли  Laughing

Отнсно освежаването около празниците, действам в посока на покупките. Сестра ми е масажист, а още не съм се възползвала от това, при все че още имам болки в кръста, придобити след раждането. Може би пък сега ще се възползвам.

Mucunka, много е сладка Алекс, отдавна не си показвала снимки.

Много сори за дългия пост  Hug

Последна редакция: чт, 29 ное 2007, 08:44 от Анe

# 63
Mуцунка, лягай, че при вас полунощ мина  Wink

# 64
Ане мани мани мина полунощ,ама аз съм луда чета Html  а и мъжа ми се прибра току що от работа а ние с него ако се видим за 1 час за цял ден пак е добре.

# 65
Ане мани мани мина полунощ,ама аз съм луда чета Html  а и мъжа ми се прибра току що от работа а ние с него ако се видим за 1 час за цял ден пак е добре.

за този един час си струва и до сутринта да стоиш. пак Wink

# 66
Здравейте!
Карам по въпросите, че не знам колко време имам..
още ползвам бебешки прах, но не винаги;
гладя и ме е яд на себе си за това, ама така ме научи свекървата като родих и сега не мога да се отуча;
къпането - или в банята по женски, или в един голяям, висок леген (познайте защо Simple Smile). По възможност я къпим всяка вечер.
За играчките - предпочитам да са от естествени материали и без батерии. Търся да купя детско роялче, като тези от нашето детство.
26, виж и тук
А за HTML - и аз правих опити да почета преди време, ама се оказа, че каквото съм знаела, съм го забравила Sad
И да ви се оплача - снощи ходих на басейн, а там водата една топличка, топличка, хич не ми се отрази добре на вените, а толкова добре си релаксирах преди Sad

# 67
a witch и аз установих, че проблема се задълбава, особено  на левия крак. много мъчно ми става. с нищо не се цапотя, не ме болят все още, но са наистиан големи и ще изпъкнат в най-скоро време. а след евентуално втора бременност, не си се представям просто. вчера видях в аптеката много медицински немски продукти  на абофарма. но са по-скоро обезболяващи отколкото свиващи, май? а относно лиотона, това е най-голямата рекламирана глупост, която струва много, а ефект повече от никакъв. най-известни лекове сега на запад, а отскоро и у нас, са всички които в състава си имат екстракт от червената лозова шума. дори таблети има такива, съвместими са с кърменето. ако те интересува ще ти дам повече инфо на лични, да не занимаваме другите тук. аз ги приемах, ама несериозно  Blush имам още даже.

Таталина, как е при теб положението? Може и на лични  Peace

# 68
Здравейте  newsm51

АнелизКе, и аз по едно време така се бях запалила по ФШ и уж започнах да се уча, но уви....изисква доста време - а аз го нямам  smile3518 и сега така си стои (събира паижинки в РС-то Mr. Green)... сетих и аз за колаж, който бях направила миналата година като картичка, разпечатах и подарихме на бабите и лелите - дано ми остане време да направя и тази година  newsm10
После да се похвалиш Hug

Муцунка, браво на сладката Алекс - да ти е все така послушна  Two Hearts...а за тортата, жалко, че не сме в Канада да ви навестим и да похапнем Hug

Ане, за Мотиви знам, но сега чувам, че и НИНКА тук се шият - ще поразпитам и ще докладвам  smile3503 Може ли да покажеш какви части сте купили за конструктор?Някакъв различен ли е? ... а Стефича да не го правиш македонски певец Heart Eyes За деколтетата - ами още от сега знаят децата  smile3533
a witch - какво им е на вените ти (извинявай за въпроса)

Надявам се Чушленцето да е добре  newsm17

Elia - чакаме да покажеш снимки на новите ви (и стари) прически Hug
За подарък - може хубав портфейл например newsm78, шал, шапка ако носи  Wink

Любе  Hug

Сонка, браво на ДидкоТо Peace Умното пате на мама и тати  thumbsup

Таталинка, дай да я видя Ени с опашленце Heart Eyes

danidji - радвай се, че е свикнала с яслата, понеже 90% от децата много трудно свикват Tired направо не ми се мисли моя ШоШко как ще се отлепи от мен  smile3506

26, значи и вие решихте да направите тази крачка като нас, т.е. да се приберете Peace
Пожелавам Ви да намерите своето място, тук в Родината Hug

....ох, как ме хапе по дупето perko...ей, ама като седна тук и започва се едно качване по мен, главата ми, писане, после хапане Laughing
Сега му пуснах любимия филм и да видим до кога ще лежи сам Grinning

# 69
...да ви покажа моИте ДабедеНЧЕта (Спайдерменчета)  Mr. Green
... едно рапЪрче
...един червен манИкен
и на дворчЕто

bouquet
...докато постна това и шошко заспа smile3524

# 70
О, не! с глас се смея на червените ботушки и на рапърчето с биберон. Ей, Дидко да са ти живи и здрави. Ти все силни моменти улавяш.

Приспивам Стефо на македонското и ще ги доразгледам. Относно стила, сам си го е избрал. Свекърва ми му откри това му влечение, макар че нямаме такава жилка. Кумувете ни са макета, може те да са допринесли. Много хубави хора са.

Никой не може да се разпише днес от мен  Blush

# 71
...аз мога, аз аз...(долавям имитация на това го знае всяко хлапе Mr. Green)

Аз обичам Македонска музика, ама за сега са само на Народна, булгарская Wink че виж някой я е харесал и съм го записал на танците на мама Wink

# 72
  • София
Ехо, банда Simple Smile

Днес ми е едно такова коледно и приповдигнато. От сутринта все хубави новини. Почвам подред - вече съм леля на една красива принцеса с божественото име Мария. Днес се наложи да оперират жената на братовчед ми и резултатът е прекрасен Simple Smile Да е жива и здрава и да носи радост на всички у дома!   bouquet
Още една добра вест - Чуш е добре и днес вече трябва да си е у дома. Очаквам скоро да се включи в темата и да разкаже. От мен едно голямо гуш  Hug
Запазих и часове в детския клуб за коледното парти на бонбоните ни и усмивката не слиза от мен.
Прекрасен ден! Да е такъв и за всички вас!  Party

Успех на всички, които са се захванали с учене. Прекрасно е усещането, когато правиш нещо и виждаш добър резултат.

Ане, и Ени много обича да вади и после да слага рази неща, подрежда, разрежда, конструкторите са й страст. Все едно със Стеф са раждани на една дата Wink А за вените - голям тормоз са ми. Има вечери, в които не мога да спя от тежест. Уф, ще ти пиша на лични...

Дидко, големи скица са двамата юнаци, да ги нацелуваш. А пък Миши още с биба, като Ени и тя не си я дава Simple Smile Снимки ще пусна скоро, че още не съм ги качила в нета.

Прекрасен ден! Да е такъв и за всички вас!  Party

# 73
Здравейте момичета.
Таталинке,да е жива и здрава малката принцеска и много да радва мама и тати Hug И да ти благодаря за добрите вести от Чушчица Peace,дано вече не и се налага да ходи в болница и всичко да е наред с бебка Praynig Очаквам и тя да пише скоро.
Дидкееееее, да нецелуваш двамата си манекена от мен,страхотни са Heart Eyes
Анитка, незнам как се наемаш душа да се учиш на фотошоп newsm78,доста е сложно за моята руса глава Joy
Сега да кажа и аз как се къпем,ами мия и косата още в коритото,горе-долу 2-3пъти седмично,през останалото време вечер мия дупе ,дуда,ръчички ,лице,крачета hahaha,но определено много се кефи на ваничката,голяма игра пада в нея Peace
Вчера с мъжо видяхме в Метро от тези кончета,които се люлеят ,а като се махне поставката отдолу са на колела и може да се дърпа с въженце,та се чудя дали ще хареса подобно нещо моята дъщеря да пиша на дядо Коледа newsm78 ,вие какво мислите?
А сега вижте преди няколко дена каква веселба беше в къщи,имахме на гости 7 деца + 6-ма родитела Joy

# 74
Срам не срам, пак се включвам  Blush Embarassed Blush Embarassed Blush

Таталина, честита рожба на цялата ви фамилия! Да расте здрава, весела, добричка, малката Мария!

Коте, кога се върна съпруга ти? Убегнало ми е от зоркия поглед  Thinking какви са тия руси глави, всяко правило има изключение. да ме извинят "правилата"  Laughing Ухааа, ама гости си имала!

Идеята та ми звучи добре. трябва да погледна и аз в Метро. Но всяко чудо е за по три дни. Затова ги крия играчките и след време вадя част от тях. Освен това от време на време разменям с приятелки играчки, ползваме ги и ги връщаме обратно. Какво да се прави.

е това е дървеното пъзелче, по което се захласвам

има и по труднички

една приятелка ми обеща дървено влакче с дървени релси. много съм доволна. всъъщност това е подарък от мен за дъщеря й преди няколко години. Купувала съм го от Германия и такова тук не намирам.

Общи условия

Активация на акаунт