Зимен студ навън настана, ЮНЧЕТАТА подлудяват вкъщи мама

• 12 956
  • 286
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Благодаря за пожеланията, момичета    bouquet

Коте, у вас е било истински купон Simple Smile Големите виждам добре са се справяли с дребните Simple Smile
А за люлката конче и аз се чудя, хич не знам дали ще й хареса. В детските клубове като съм я слагала на такова се уплаши и не искаше да се качи втори път.

Ане, тези дървените пъзели и на мен ми направиха добро впечатление. Сигурно ще взема на Ени, дано й хареса, ако не, ние с баща й сме фенове на всякакви пъзели, така че ще останат за наше забавление Simple Smile  А такова дървено влакче днес видях в един ТСМ близо до нас, предполагам и в другите магазини от веригата ги има.

# 76
Ане, мъжо си дойде преди 3 месеца,незнам защо ти е убягнало Joy, и засега ще е тук че има изпити newsm68 А за русата глава,ами нали казват че под русо мозък не вире Joy ,а аз нали съм в момента на руси кичури та се слагам под този знаменател Wink Дори понякога като сгафя нещо и си викам," то бива да съм руса,ама чак толкова......"
Таталинка, големите деца в къщи наистина се занимаваха с малките и за по-голяма яснота ще сложа една снимка,на която всеки е гушнал сестра си

# 77

А конструкторите на аНЕ, са много хубави ,но аз не съм виждала тук такива,само в ТСМ,май съм виждала дървено влакче.

# 78
Привети !  Grinning
Коте , вярно е било весело у вас !!  Grinning
Таталинка , да ви е жива и здрава принцесата ! Много да ви радва !   bouquet
И аз се радвам за Чушчица ! Ще чакам да се включи с добрите новини и оттук насетне безпроблемна бременност и здраво сладко форумско бебе! Така де , колко форумки стискаха палци , я !  Wink
Сега да се включа по другите теми - битовите за прането и гладенето де .
Пера си и дрехите с нашия прах за пране .Гладя когато много се налага ..иначе нъц !  Embarassed
За къпането - във вана се къпе .Гледам да е през ден че все пак е студено , но ако питате Нансен всеки ден може , та и по два пъти !  #Crazy
 Коте , Нана се радва на тези кончета , който се люлеят , така че предполагам ще се забавлява и Тея ... Laughing
ДиДКа  да нацелуваш двамата разбойници от мен ! Много са готини - развеселиха ме !
danidji добре че детенце така бързо се е адаптирало към яслата ! Браво на него !
26 дано скоро да се върнете в България и да сте много щастливи!

Ане тези дървенийки са си за захласване.Много ми харесват Simple Smile
Искам още неща да ви пиша , но се налага да направя втори опит да приспя Нана , защото от сутринта не е спала.
От няколко дни е така и честно казано ми скъсва нервите !  #Cussing out

# 79
Днес май отърване от мен няма,но докато ТЕЯ спи,а баща и и брат и се мъчат да учат/егати уроците и чудото,на ден учи по 3-4часа и пак не стигат,ще ги побъркат тези деца/ аз се ровя в нета,а фурната готви Laughing Та май ще рискуваме с едно такова конче,пък каквото сабя покаже.Може и да взема и още нещо като сервиз за хранене или нещо друго,за да има повече пакетчета под елхата.То и без това Крис вече написа писмото до Дядо Коледа и поръчал на сестра си бебе в количка Joy,та и него трябва да мисля.

# 80
Коте,аз имам идея как да се уриди въпроса за бебето в количката/ама няма да ти хареса,пък и няма да стане за Коледа Wink/..иначе наистина е било весело у вас...у нас редовна стават такива сбирки и пада голяма игра/и чистене после,де/..и Дидкините снимки са номер едно/но виждам,че и Шошко е като наш Ивчо-пристрастен към бибата....но нищо все някога ще се лишим и от тях,а и си ги ползваме за моден аксесоар....че поне 6 оборотни имаме към момента/
26,ако можем да помогнем с нещо при търсенето на работа...и се радвам,че сте решили да се прибирате-определено на теб ще ти е по-леко тук/ще имаш помощ предполагам/
Муцунка,браво на теб..и страхотно ти е пораснала щерката...пожелавам ти приятно посрещане на празниците и да си починеш докато мама ти е на гости/ако имаш нужда от нещо-свиркай-да пращаме по мамито ти/
За къпането-ние сме твърдо под душа и почти сам се къпе/но да си призная като е много студено прескачаме ритуала/ ......,но нещо пак има хър и мър/явно нов период/...важното е ,че всичко свършва добре/особенно накрая със сушенето на косата пада голяма веселба/...коритото отдавна го прибрахме,че и при нас се ползваше за лодка,легло и за какво ли още не..........а и много място заема.
Дървените играчки и аз много ги уважавам и сега се замислих и аз за пъзелче/а иначе скоро се натъкнах на много хубаво дървено влакче,но вече го пуснахме в употреба/...сега ме зарибиха с един надуваем батут...и само да ми кажат размерите и ще видя дали вече да не се спра на това за подарък/основен,другите ще са по-дребни/

Хайде от мен лека и приятна Heart Eyes  bouquet Hug
.....а,ето и следобедното кафе от мен:

# 81
  • София
Здравейте и от нас!

Бях решила,че сте ме забравили,защото не съм писаала от много време. /Таталинка благодаря за писмото ти Hug/
Таталинка да ви е живо и здраво малкото ангелче и много,много да ви радва  bouquet
Много се радвам,че Чушчицата е добре!

Ние сме добре. Аз ще ходя до края на годината на работа и мисля след това да си почина малко преди раждането на бебчо. Ники е много палав и от време на време слуша Simple Smile. Много е сладък като ми гали корема и му казва - "на-ни-на бебе". А бебчо е много активен и вече доста силни ритничета получавам Laughing

От другата седмица съм в малък отпуск и ще си прочета пропуснатото. А ето и малко снимки на малкия-голям бъдещ Ники Simple Smile

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=149740&view=1&photo=25
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=149740&photo=30
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=149740&photo=31

Целувки от нас

# 82
ПРивет на всички!
Благодаря ви момичета за помощта  bouquet, сега остава да се намери нещо подходящо.
СНимки от кухничката ще пратя, стига да се сетя да я снимам, че съм толкова разсеяна напоследък.
Имам едно филмче, но не знма как да го пусна, ако някой се навие да го направи заради мен, мисля че няма да съжалявате. МОята принцеса си завърта бибата без ръце, а само с езиче.... Wink...без коментар.... Laughing

# 83
Добро утро и от нас... всички дечица са страхотни  Heart Eyes. Тук е голям студ и направо вече пощуряваме. Цецко прави само бели и вече съм решила да го вързвам  Laughing. Много се радвам на Чушчицата, че всичко е наред... Чакаме и новини от Ива78 като се върнат, как е минало всичко.Но аз съм сигурна , че ще е всичко както трябва.... Иве, всички сме с теб и стискаме палци.
А ето и който има желание да пусне едно гласче за моя юнак...  http://www.pampers.bg/gallery_view.php?page=2&id=495&from=gallery.
Лек ден на всички   bouquet.

# 84
Здравейте, мамчета!

Набързо наминавам като призрак, поради липсата на свободни ръце. Поздравявам ви вас и най-вече малките пакостници с любимата песничка на Ели - "МУваккк" както я нарича тя Laughing. http://www.youtube.com/watch?v=O_r2psdrQkM&feature=related
Много е жизнена и се надявам да допринесе за доброто ви настроение. Hug

# 85
Здравейте майки зайки. отдавна не съм писала ама пусто време не остава. Получих съобщение, за което благодаря на Таталинка за коледното парти, което организирате. Идеята е страхотна, но доколкото знам датите са 9 и 16 но на 9 малката е на друго парти а за 16 не знам дали ще мога. А вие направили ли сте някъде резервация, защото знаям че по клубовете особено събота и неделя е заето навсякъде и резервации за рожден ден например се правят поне един месец по-рано.
иначе сме добре. Йоанка кога ходи на ясла кога не и така. Ние с таткото ходим на работа и двамата. Не знам дали с вас е така ама напоследък все по-сладка ми се струва лудата. Връща се от ясла и пее зайцето бало и дугата цето (едната мие другата) и вика ко цука тата (някой чука на вратата-стихотворение за дядо коледа) Ох направо е невероятна и вече си играе много смислено. Слага патето да спи, храни го със ЗЕЛЕ както тя казва и му слага памперси от нейните. Направо много й се радвам. На мен ми свършва смяната обаче и ще си тръгвам...лека и спокойна от мен

# 86
  • на брега на Дунав
Здравейте и от мен  Mr. Green. Голям срам, ама много съм несериозна в писането от доста време  Embarassed и после се чудя що не успявам да ви изчитам писанията. Ужасно се радвам, че Чушката е добре вече и дано занапред да няма повече проблеми  Heart Eyes. Какво да ви кажа мацки, при мен положението е едно такова напрегнтато, ама поне духа на Коледа почна да ме завладява, че то инак само притеснения не може  Naughty. Хванах се тука с едни начинания и времето ми е заето в мислене и премисляне, освен с гледането на двете дракички, че честно да ви кажа понякога наистина са две големи гарджета дето само се чудят как да се дразнят  Laughing. Иначе е весело поне, то с тия дребните няма как.
Да ви се похваля, че си имам най-накра една лично моя придобивчица, дето си я чакам и блянувам тайничко ... та вече съм с чисто нов монитор и то EIZO  newsm68 newsm44 newsm44. Ужасно се кефя, макар да не е 20 инчов както исках ами 19 ама пък ако вземехме 20 нямаше да е тази марка  Mr. Green. Та вече мога да се похваля с lcd мониторче доста добро за дизайн.  Flutter ... еее то това ще ми е подаръка за Коледа и Нова година и за РД-то чак, ама какво пък нали е нещо хубаво  Mr. Green.
Сега ви оставям, че днес е ден за баня и на двете  буболечки и трябва да отлитам да ги оправям. А в тая връзка да ви питам, вашите бебоци пискат ли като ги поливате с вода по главата? Мойто царче ще събори блока от викове, а иначе много обича вечерната баня, но косата ако мия  ....  ooooh!. Айде чао!  Hug Hug Hug Hug Hug

# 87
  • София
Добра вечер, момичета  Simple Smile

Денят ми днес е един шантав - тръгнах уж на козметик да се разкрасявам, а вместо това си купих панталон. Лудницата по софийските улици е пълна, ремонти и какви ли не тъпотии и така и не успях да стигна до салона, но затова пък се наградих с нещо хубаво и сега цяла вечер се фръцкам на мъжа ми  Flutter

Янан, Ники е страхотен, такъв невинен поглед има, чак не вярвам, че е палав Simple Smile Много хубаво си решила да си починеш от работа  Peace

Коте, ама как сте ги сътворили така, първо батко, после мацка, като по поръчка са  Simple Smile

Ананасче, мерси за поздрава, много е забавна песничката. Още утре ще й я пусна на Ени, тя много се кефи на такива ритми. И си поклаща дупето настрани в ритъм Simple Smile

Мимик,  пак пускам линк към темата, в която обсъждаме подробностите около партито  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=244005.0   - тук може да разбереш кога, къде и как   Peace  Дано успеете да дойдете с Йоанка бърборанка сладуранка Simple Smile

Корни, честита ти придобивка, със здраве да я ползваш и много работа да ти върши! Само не разбрах къде ни е почерпката. То, че тортичка скоро няма да опитам ясно, ама поне оченца да изплакна. Мале, че съм лакомница... засрамвам се  Blush  За къпането на косата - Ени малко се стряска, но гледам да я поливам бавно с душа, докато тя е полегнала в шепата на баща си. И така кротува детето.

Сладки сънища за всички!

# 88
Няколко дни не съм влизала ...  Sad,затъжих се за всички ви!
Нямам време покрай разбойника в къщи, всички ви е много познато ....
Изчетох ви на един дъх...Пак страхотни снимки сте показали Hug.
Много се зарадвах на новината за изписването на Чушчица от болницата, дано лошото да е отминало и да се радва на спокойна бременност от сега  Praynig.
Честита малка Мария , Таталинка! От сърце да е здрава ,добричка и красива като кака си Ени!
И ние сме на вълна подаръци,но нашия син просто ни улесни ...вместо да се чудим , снощи бе намерил от разбутаните по пода списания каталог на Чиполино и сочи и крещи от радост , носи каталога и посочва и пак се радва - поглеждам ...триколка , накарах го да отиде и да покаже на баща си с думите:"Покажи , Ники какво искаш да ти донесе Дядо Коледа Laughing" и той с малкото пръстче пак там  Grinning.
Явно празниците ще ни заредят с много положителни емоции, ще ни карат да се усмихваме повече, е желая ви го от сърце!
Хубава нощ  Heart Eyes

# 89
Добро утро ,мили момичета!
Тук е слънчево и топличко и след малко излизаме цялото фемили хем на разходка,хем да купим подарък на една кака на която ще ходим на РД,след това пък сме на гости,абе с една дума ,днес има пълна програма Laughing

Сега да ви черпя и по едно кафенце,че никой не е черпил още  food010 kaffeetrmker_2 аз моето го пия със сламка,защото вчера ходих да ми избелват зъбите и сега ми е забранено да пия кафе,червено вино и всичко което оцветява поне една седмица,но красотата иска жертви Grinning
Таталинка, ами Божа работа е това с децата,батко-сестричка,аз исках точно такава подредба,приятелаките ми също/между другото на снимката най-малкото бебенце е трето дете,има двама батковци/ и съдбата беше благосклонна,но да са ни живи и здрави каквито и да са Praynig Praynig Praynig
Ани, браво на Ники,знае как да улесни мама и татко в чуденката за подарък Heart Eyes
Мимик Hug
Таталинка,
честита ти покупка и чакам снимки Peace
Корни, честит монитор и на теб,със здраве да пишеш и работиш на него и по-често да влизаш тук  Wink
Янан, радвам се че сте добре Hug
Весел ден на всички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт