Зимен студ навън настана, ЮНЧЕТАТА подлудяват вкъщи мама

• 13 015
  • 286
  •   1
Отговори
# 90
  • на брега на Дунав
...
Корни, честита ти придобивка, със здраве да я ползваш и много работа да ти върши! Само не разбрах къде ни е почерпката. То, че тортичка скоро няма да опитам ясно, ама поне оченца да изплакна. Мале, че съм лакомница... засрамвам се  Blush  За къпането на косата - Ени малко се стряска, но гледам да я поливам бавно с душа, докато тя е полегнала в шепата на баща си. И така кротува детето.
...
hahaha Joy, ами верно бе, то аз почерпка забравих  newsm62  не стига дето прелитам, като хала през темата от дъжд на вятър, ами и не почерпих значи ... засрамвам се  smile3525. Айде ето една тортичка за почерпка

Аз за любителите на чийзкейк ето това:

Аз а къпането, при мен положението е малко по-особенно, понеже аз сама къпя Сами и незнам кое по напред да правя, да го укротявам ли, да го поливам ли или да го държа да не се лъзне в банята  Mr. Green. Шоу от всякъде ама няма как  Grinning.
Таталина да не забравя да ти честитя племенничката, че съм пропуснала вчера. Много, ама много да слушаш детето ей, че те лелите трябва да ги глезят тия племенници  Mr. Green
Благодаря ви за споделената радост от новата ми придобивка   bouquet
Лек ден ви пожелавам!

# 91
Здравейте мацки!
Зарадвах се за хубавите новини за Чуш Hug
Таталинка честита малка госпожица,честита ти придобивка със здраве да си се фръцкаш с нея  Laughing
Коте голям купон е било,че и бебето са подхванали батковците  LaughingАза тези люлеещите кончета,ние имаме само че слонче голяма игра пада с него.Преди се качваше и го клати,а сега го кара на колеленцата.
Муцунка,Корни какви красоти спретвате вие  ooooh!Муцунке малката е направо красавица  Heart Eyes
Ани от Бс браво на детето инъче имаше да се чудите като мен какво да вземете.
И както всеки път много хубави дечица сте показали,прелест  Hug
Янан и аз се радвам,че сте добре.
Дидка да ги нагушкаш тея спайдермени  Hug Heart Eyes
Корни и на теб мила честита придобивка,мерси за почерпката  Wink
За къпането -най-много 2 пъти в седмицата сега като е студено.Всяка вечер му мия ръце,дупе,лице и зъбки.Снощи даже го напарих едно хубаво в коритото,че пак имаме сополи  ooooh!
Инъче сме добре,ходим на ясла,говорим някакви неща,пеем.Днес излизахме малко да използваме слънцето ама той пък заспа и не мож ада играе навън.Ама пуста ясла ходи 1 седмица и веднага сополи лека кашлица,че днеска веднага ударни дози бабешки лекове да не се влошим.Сега мисля той докато спи да поукрася малко за предстоящите праздници.
Това е засега от нас Лек следобяд и некаа прекрасното коледно настроение не ви напуска!

# 92
  • Варна
Здравейте! Голяма активност тези дни, докато прочета всичко се притесних, че Крис ще се събуди и пак няма да успея да се разпиша.

Много се радвам за Чушчицата, дано вече всичко да е наред и да ни напише някой ред скоро!

Таталинка, честита ти племенница, а на Ени другарче за игри!

Коте, на вилата имаме такова конче, много му харесва на Криско, но без поставката за люлеене. Само го яздят с Мони. Ето го:

Наистина голямо детско парти сте си направили, децата много са пораснали. И аз мислех да се похваля с такава сбирка, но направо бледнеем пред вас...вчера ние бяхме 3 майки с 5 деца. А и снимки не се сетихме да направим  ooooh!

Дидке, и аз съм от фен клуба на Миши. Много е готин с "коледното" облекло  Hug

# 93
Влизам ,за да се оплача как уж да развеселя Ники го разревах и уплаших много  Cry....
Току-що купихме костюм на Дядо Коледа, влязох първа у дома и реших да се облека и зарадвам Ники, тъй като той много се радва на непознатия усмихнат дядо от рекламите и навън по магазините....Облякох се,сложих възглавница за корем  Laughing,и аз не престанах да се хиля на себе си...показах се само върха на шапката и се чу голям вик и рев  Embarassed, ама че веселба....опитах пак същата работа...и таткото ме изгони като крещеше след мен как можело  Embarassed....

# 94
Ani ot Burgas сигурна съм че Ники бързо ще забрави случката ...извинявай , но аз се разсмях като си представих с каква готовност и хилене на себе си си решила да го изненадаш и изведнъж когато си очаквала  смях детето те посрещнало ... Thinkingм бурно ! Моля те , не ми се сърди  Cry
Корни , честита придобивка !Да си я ползваш със здраве !  bouquet
Tatalina ти казваш за Корни че не е почерпила за монитора , а пък ти за панталона да не би да почерпи  Wink
Нана се насади в скута  ми и ще наложи да спирам с писанията си .Ей тука вика на емотиконите : "Човечета ногооооооооооо!" Stuck Out Tongue 
И иска да се :"качи тука" ..това тука е на главата ми почти ... Close
Хубава вечер и целувки !  newsm51

# 95
Ани,наистина  не ти е било смешно накрая предполагам....на мен тая история ми е позната-Иво реве истерично от седалката за кола на брат си,още като я купихме и татито реши да го турне отгоре-и оттогава рев да ви чуят ушите при всяко,макар и бегло съзиране на въпросната......
Вили,ти откога не кърмиш/видях ти подписа,затова питам/....приеми ,че рано или късно всички минават през това......дано не ти е неприятно,че питам,но Нана доброволно  ли се отказа?

# 96
Ani ot Burgas ,за празника Helloween и аз така реших да изненадам Далия, но горката толкова се изплаши, че не пожела да си сложи костюма, нито пък искаше да ни гледа нас с костюми.
ПРи нас вчера беше -20С и в момента има снежна буря, та едвам се прибрах с колата. Вече си украсихме една малка коледна елха, но детето определно не се впечатли от моите украси newsm78.
Как сте със зъбоникненето. НИе сме с 15-16 зъба. НЕ можем да уточним точната бройка, защото не ни се разрешава да бръкнем да пипнем.
МАлко снимки от нас  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=101595&photo=72

# 97
  • 5 етаж в ляво
Здравейте майчета,с малки зайчета!!!!
Честит нов монитор на Корни!!!Със здраве да си го ползваш  bouquet
Таталинка много се радвам че си станала леля,децата са най-най хубавото нещо Hug
Аз да ви кажа се замислям за 3то дете,но голямата ми дъщеря не ще и да чуе/на 13 е/това лудото,както казва за Мира и стигало,аз детска градина ли щяла съм да правя и бла бла..... Sadа пък аз толкова искам сякаш.Като гледам какви интересни неща започна да прави тоз малкия шушон,чак не ми се иска да порасва CryАма ще видим де още малко да порасне Мира и ще му мисля как да обработвам каката Crazy
Говорите за миене на зъбки newsm78абе как го правите този номер Embarassedмоята пръцла много обича да си играе с четките за зъби,но ум не ми увира как да и ги измия  SickИ кажета марка на паста за бебешори да не земе да реве диването като му залюти нашата паста ,да се чудя как да го оправям Joy
и най новата травма за днес е изгорени 2 пръста на ръката с ютията...абе тъкмо я включих и се обръщам да взема от радиатора дрехите да почна да ги глаадя и шматето хоп ютията и пада върху прустенцата,ама като пипа бързи...бреййй и очи на д...то си трябва да имам.... ooooh!и акто станаха едни мити мехури не ти е работа....то реве и аз рева Sadама намазах ги с дефламол и сега спи блаженно
айде чао,че отивам да прибера щеркато от рожден ден  bouquet

# 98
  • Варна
Олееееее, Даниджи, много неприятно това с ютията. Мен най-много ме е страх от нея, защото освен че може да се изгори детето е и тежка. Вярно е, очи на д**** си трябва да имаме. Дано бързо минат мехурчетата на Мира.

Вчера тъкмо бях стигнала до новия монитор на Корни и Крис се събуди. Легнах до него да го приспя пак и така откарахме до 4ч. И така, честит нов монитор на Корни   bouquet, със здраве да си го ползваш и много парички да спечелиш с него (доколкото разбирам с нещо компютърно се занимаваш в къщи. Или греша  newsm78). Аз вчера бях толкова отнесена, че прочетох нов Мотор. После гледам марка ЕИЗО и се чудя от кога пък има мотори такава марка  Shocked. Иначе марката монитори е супер, в предишната ми работа внасяхме такива втора употреба и вървяха като топъл хляб.

Аз да ви се оплача, след седмица с надут лимфен възел под лявото ухо сега пък съм със запушен нос. Топчето под ухото се повлия добре от хомеопатичните ми гранулки, но чувствам хремата как ме събаря. Пия чайчета, фрешове и мляко с мед и се надявам да не е вирусно, че да не хване Крис.

Сега се сетих, другото ново около нас е че ми казва "Ани". Вчера ми подава едни кръгчета от играчка и го каза няколко пъти. Веднага го почнахме с баща му "Как се казва мама" и той отговаря. Днес обаче не казва...

Весел ден от мен и Криско, аз ще си полегна пред телевизора.

# 99
Здравейте мацки!
Днес и на мен ми е едно мързеливо и отнесено,сигурно допринася и хремата,която имам,но и от ходене по гостита  вчера бая се изморихме всички, а след обед се очертава да излизам с две приятелки,което не се е случвало много отдавна,та затова много бързо прогоних мисълта да си остана в къщи да си лежа,защото едно че няма никой да ме остави да го направя и второ кой знае кога пак ще ми разпишат книжката да излизам по женски Joy
Така,оплаках се,сега да се посмея и аз на Ани, за случката с дядо Коледа hahaha,наистина смешно,но си представям детенце как се е уплашило,защото ние украсихме елхата преди няколко дена и Тея  като видя един говорещ и танцуващ дядо Коледа и се разплака и избяга чак в другата стая Sad
Анитка, бързо да оздравяваш Hug Heart Eyes
26, СТРАХОТНИ СНИМКИ Peace,особено тази с костюм на калинка Joy
Даниджи, дано минат по-бързо ръчичиките на палвницата Praynig
Вили Hug
Е, вече ме виииикат  bouquet

# 100
привет и от мен!

Ани, неприятно наистина. на времето така съм се уплашила от тогавашния Дядо Мраз, че ме е държало месеци след това. Имала съм страх да остана сама. А относно бургаска среща, нямам нищо против, но се съмнявам че ще стане. В бургаската тема в момента тече анкета къде и кога ще се прави коледно парти. Традиционно е и е много весело, за съжаление ние няма да вземем участие.

Анелиз, бързо възстановяване. Знаеш ли, сънувах те. Аз сънувам всяка нощ различни хора, хора за които не съм се сещала с години. Всяка вечер - различни хора. Много странно...
И Стефан ме нарича по име. Ника ми идва от неговото обръщение Simple Smile, но често казва и Ани.

Корни
, със здраве да си ползваш придобивката. А за тортата - нямам думи, нямам думи... smile3501

Вили, Мимик, много са ви бъбриви принцесите. Стефан е още с ограничен речников фонд.

Относно коледните подаръци, несъмнено ще има и книжки, че нашите ги научихме наизуст. Заглежда се много и повтаря ли, повтаря четириногите - мума (маймуна), иа(лиса), мее, бее и прочие... Вчера леля му, му подари първия дървен пъзел коте . съответно, ще мине много време докато го нареди сам

# 101
Здравейте момичета.
Влизам набързо само да ви почерпя че днес имам рожденничка(голямата ми дъщеря има рожден ден и става на 14г )

и

Малко но от сърце.
Лек и усмихнат ден .

Последна редакция: нд, 02 дек 2007, 14:41 от z_eneva

# 102
Здравейте мами сладурани!
Аз набързо,че след малко излизам на среща с други мамета да уточняваме нещата около коледния ни базар,а малечко с тати.
Ани от Бс и на мен ми стана смешно,но мисля на Ники хич не му е било до смях.Ех, дечица ще му мине,а ако тогава се разплаче че иска само дядо ти Коледа да гледа?Кво правиш тогава  Laughing
Даниджи ох тез ютий и аз все го вардя ама те белите бързо стават.Дан ода се оправят пръстенцата бързо.
Анелиз бързо оздравяване.Аз сега давам на Диди иНФЛУацит една мама ми каза и мисля ще минем настинката леко.
26 страхотна е Далия,много сте весели с тези костюми за Хелоин.Ами каква кухня си и взела ммм,ама да не я научиш само около котлоните да се върти  Laughing
Любе що се плаши от седалката немогах да схвана  newsm78
Ето ни и нас да ни видите,да не сте ни забравили

ето ми го чистника

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=197183&view=1&photo=9
Лек ден

# 103
Здравейте на всички  Heart Eyes
Първо да се извиня, че много рядко пиша, но вече нямам никакво време. Започнах работа и съм адски щастлива, както от работата, така и от колегите и шефовете за сега. Занимавам се с кредити- кредитен служител. Много съм доволна пу-пу-пу. За съжаление почти нямам време за малкия. Той ходи на ясла по цял ден, наште го прибират към 4-5ч, а аз вечер към 7 си го вземам. Ядем, къпем се и лягаме. Ужас. Изкара шарка миналата седмица и се наложи дядо ми и баба ми да го гледат 2 седмици почти. А и аз съм все командировки- обучения  ooooh!
Изпращам ви много положителни емоции и целувки на децата  Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 104
Пинкче Hug мила при вас вече живота тече с пълна сила  Rolling EyesЖалко,че няма да имаш време да се видим на по кафе  Confused
 newsm59 на голямата госпоица на З Енева.

Общи условия

Активация на акаунт