Корни, честита ти придобивка, със здраве да я ползваш и много работа да ти върши! Само не разбрах къде ни е почерпката. То, че тортичка скоро няма да опитам ясно, ама поне оченца да изплакна. Мале, че съм лакомница... засрамвам се
За къпането на косата - Ени малко се стряска, но гледам да я поливам бавно с душа, докато тя е полегнала в шепата на баща си. И така кротува детето....
, ами верно бе, то аз почерпка забравих
не стига дето прелитам, като хала през темата от дъжд на вятър, ами и не почерпих значи ... засрамвам се
. Айде ето една тортичка за почерпка 
Аз за любителите на чийзкейк ето това:

Аз а къпането, при мен положението е малко по-особенно, понеже аз сама къпя Сами и незнам кое по напред да правя, да го укротявам ли, да го поливам ли или да го държа да не се лъзне в банята
. Таталина да не забравя да ти честитя племенничката, че съм пропуснала вчера. Много, ама много да слушаш детето ей, че те лелите трябва да ги глезят тия племенници
Благодаря ви за споделената радост от новата ми придобивка

Лек ден ви пожелавам!

Муцунке малката е направо красавица 

....
м бурно ! Моля те , не ми се сърди

.
а пък аз толкова искам сякаш.Като гледам какви интересни неща започна да прави тоз малкия шушон,чак не ми се иска да порасва 
И кажета марка на паста за бебешори да не земе да реве диването като му залюти нашата паста ,да се чудя как да го оправям
,особено тази с костюм на калинка 
, но често казва и Ани.

на голямата госпоица на З Енева.