При нас днес времето е добро,а ние с Диди направихме една разходка из центъра да видим и ние свят.Не че вчера не ги водихме/с племенника/да играят в Рига,но навън е доста по-добър въздуха от барчетата
Табби не се кахъри за работата,сигурна съм че ще намериш даже и по-добра.А какво си работила в телевизията стана ми любопитно

Таталинка и аз мисля,че няма място за притеснение,че Ени не говори още.Може наистина сега да трупа запаси от думички и после като" развърже езика" да видиш какво става

Агнешка дано бързо се оправите от скарлатината и да нямате последствия

Даниако знаеш аз колко викам и се карам
а то човечето ми се хили и върти очички,прави се на неразбрало лЮБЕ честита ти придобивка със здраве да си я ползваш и по-честичко да имаш време да пишеш.
Зори щом слушат двете дечица значи добре се справяш
Непременно да пуснеш после снимки с тоя тоалет на мечета.Хайде до после,да кача и аз някоя снимка да ви пусна после
Честит празник на студентите!И на моя студент- мъж!

Лек ден

))
.
Иванна с краставичка,юнаците на Агнешка ,Сонка и Дани ип.
.Днес с мамата направихме инзвънредна уговорка и пак ми я доведе следобяда,а вечерта мойта Ани отиде у тях за да можем с мъжо да излезнем.Че на 8.12 преди години станахме гаджета

...не съм ви забравила, но до вчера нямахме нет, 3 дни стояхме без ток заради вятъра

. да ги нацелувате всички дребосъчета от мен, невероятно сладки са всички
. Тия дни ми е доста напрегнато от към работа и рядко успявам да прочета подробно какво сте писали в темичката. Просто не искам да изпускам работа, а като се има предвид, че се гледаме с децата по цял ден и за работа ми остава страшно малко време, а никой не му се чака много. Та така, трудничко, но гледам някак да съчетая нещата.