Зимен студ навън настана, ЮНЧЕТАТА подлудяват вкъщи мама

• 12 963
  • 286
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте момичета!
При нас днес времето е добро,а ние с Диди направихме една разходка из центъра да видим и ние свят.Не че вчера не ги водихме/с племенника/да играят в Рига,но навън е доста по-добър въздуха от барчетата  Rolling Eyes
Табби не се кахъри за работата,сигурна съм че ще намериш даже и по-добра.А какво си работила в телевизията стана ми любопитно  Mr. Greenееее ама с татко фотограф винаги хващате Иванна в най-хубавата и светлина  Heart Eyes
Таталинка и аз мисля,че няма място за притеснение,че Ени не говори още.Може наистина сега да трупа запаси от думички и после като" развърже езика" да видиш какво става  Laughing Heart Eyes
Агнешка дано бързо се оправите от скарлатината и да нямате последствия  Hug
Даниако знаеш аз колко викам и се карам  ooooh!а то човечето ми се хили и върти очички,прави се на неразбрало  Rolling EyesГолям любовчия си имате,браво браво,за третата сливица аз си мисля че и ние имаме по наследство.Докторката която го лекува сега/уши,нос,гърло/ми каза че повечето хора до 3г имат,въпроса е после дали ще се свие или ще започне да пречи.При вас май още от сега пречи,но незнам чувала съм че чак към 7г се маха.
лЮБЕ честита ти придобивка със здраве да си я ползваш и по-честичко да имаш време да пишеш.
Зори щом слушат двете дечица значи добре се справяш  WinkНепременно да пуснеш после снимки с тоя тоалет на мечета.
Хайде до после,да кача и аз някоя снимка да ви пусна после
Честит празник на студентите!И на моя студент- мъж!
 cheers Drunk
Лек ден

# 166
Ето ни и нас

# 167
  • Варна
Дани, забравих да ти кажа, че третата сливица както ти казва Сонка може да се оправи до третата годинка и затова преди това не се препоръчва ваденето й. А тя в повечето случаи е по наследство(имам впредвид лоша трета сливица). Баба ми е с такава, майка ми, аз, Хрис и още няколко човека в рода. На всички са ни изкарани. Така че не се притеснявай всичко ще се оправи Hug
Казах ли ви, че моя дребус се опитва да се самоубие като прави опити да па прескача решетката на кошарата? Няколко пъти го хващам почти падащ и затова изкарах 3 пръчки от кошарата и проблема се реши...сега влиза и излиза в нея когато си реши. Вие имате ли такива проблеми?
А ето ни и нас  Mr. Green

# 168
Здравейте момичета!
Не съм писала от цяла вечност, не ми остава време и да ви чета, за което много съжелявам Sad
От както времето стана студено и вали ту сняг, ту дъжд, ние си стоим почти само в къщи и Марти откача в мига, в който посегна да седна пред компютъра.
Аз съм се видяла в чудо, защото от десетина дни той отказа всякаква храна, дори и плодове и само суче...по 1000000 пъти в денонощие. Много се притеснявам, че не се храни, само готвя и хвърлям храна. Педиатъра иска да го отбия, за да почне да се храни, но аз не съм убедена, че това е правилното решение.
Сърдечни прегръдки на всички и дано са здрави и весели всички юнчета!
  bouquet

# 169
agne6ka , виждам че и вие сте компютърни маниаци Wink Аз вече не мога да му насмогна, сутрин като стане и първата му работа е да включи компа smile3511
А ние имаме същото перденце с Мечо Пух Simple Smile))

# 170
Включвам се да честитя празника на всички бивши и настоящи студенти... и не прекалявайте с алкохола тази вечер.
Дечковците са страхотни... особено очите на Иванна. Сонка,  и твоя юнак е супер... ама с това червило ме уби. Агнешка и вие сте безкрайно чаровни... гледам , че не сме единствените хакери... Crazy.
Айде лека вечер и приятно изкарване... и ние излизаме.

# 171
Привет   bouquet
Страшни снимки сте публикували  Grinning Иванна с краставичка,юнаците на Агнешка ,Сонка и Дани ип.
Значи тази година за Коледен подарък е актуално да бъде телефон ....хм ще помисля по въпроса,щото аз за сега съм поискала от мъжо други неща,ама може и да сменя..... Wink  Laughing
Люба тази госпожичка дето я гледам е на една добре позната на мен мама от нашия квартал.Гледам я от седмица.От понеделник до петък срещу заплащане.Майка и учи за изпити и някъде до март ще я гледам пък за натък не се знае  newsm78.Днес с мамата направихме инзвънредна уговорка и пак ми я доведе следобяда,а вечерта мойта Ани отиде у тях за да можем с мъжо да излезнем.Че на 8.12 преди години станахме гаджета  Heart Eyes. Та вечерта беше много приятна и най-вече спокойна.
Щом с двете успявам да свърша и друга работа ,значи положението е ОК.Сега плета Коледен пуловер на Ани и скоро ще бъде готов и ще ви го покажа  Grinning
Ани не се ядосва ,когата седна на компа,но иска да пипа клавиатурата,скача по леглата,натиска копчето за колоните и сd устройствата,е понякога е и съвсем кротичка.........
Днес и при нас имаше мъгла Любе, утре няма значение какво е времето за нас,щото следобеда сме по магазините на лов за Коледно-Новогодишни подаръци.Ани обожава големите магазини,заради количките-детските в които се пазарува.Върти яко кормилото и вика от радост,голяма еуфория!

# 172
  • Пловдив
Добро утро момичета.
Съжалявам, че не мога да се включвам толкова често, колкото би ми се искало, но малкия изисква много внимание, а тези дни имаше и поводи заради които се бях скрила в кухнята и се занимавах с новото си хоби- тортоправне Wink.
Всички дечица са големи сладури: И Иванна с краставичката, и Димитър с червилото и Хрис на РС-то и Ванко-калпазанко с коледната премяна. Днес сме на коледно Бг-мамско парти с малкия- обещавам снимковматериал след това.
Иначе ние още сме от кърмещите се. Понякога ми писва, но милият вади още зъбки... има 6, които редовно мием с детска четка на Аквафреш и бебешка паста.
Още не сме се научили на гърне, но само да го сложа и пищи и става, което показва, че не е готов.
Това е за сега от нас, другият път повече Simple Smile

# 173
Здравейте!
Честит рожден ден на Муничка!Здраве,щастие,късмет и по-често да се разписва!
Табби пропуснала съм да ти честитя новата придобивка честито и със здраве да си я ползваш
Благодаря за хубавите думи за моя бандитко,той на снимката е изцапан с АБ за съжаление,но ми се стори чаровен и го фотнах  LaughingТокущо се прибрахме от среща на мамите и да си похваля детето беше малко по-послушен от друг път  Rolling Eyes
Агнешка,Данип страхотни дечица  Hug
Отивам,че нещее да ляга да спи Лек ден!

# 174
...Моля се скоро Ивето да се похвали с добра новина Praynig
Пожелавам им много късмет в Хановер  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

...много целувки от нас  love001...не съм ви забравила, но до вчера нямахме нет, 3 дни стояхме без ток заради вятъра ooooh! и още се чудя какво е това интеренет Mr. Green

# 175
Здравейте мацки!
Да честитя със закъснение студенския празник на всички настоящи и бивши студенти  bouquet /и ние с мъжо се канихме да празнуваме,но нямахме гледачи и си останахме в къщи Mr. Green/

Страхотни снимки видях на Ванко,Иванна,Дидко,Хрис,момичета страхотни са ви дечицата,пу-пу.
Аз горе-долу приключих с пазаренето на Кледните подаръци,остана ми да измисля нещо за бабите newsm78,ако някой има идея да пише.А иначе за Тея взехме едно конче,за което ви бях писала и една музикална чанта на Чико,която има огледало,пъзел,и може да се включва и с дистанционно,вече и я показахме и тя много си я хареса.На баткото купихме MP3-ка и малко дрешки.На мъжо взех ел.самобръсначка и един панталон.
Опс,Тея се събуди,до после.

# 176
Здравейте и от нас! Усмивка от мокрото джудже  Laughing

Първо искам да ви благодаря от името на Ники за хубавите пожелания по случай именния му ден!
Доста се приготвяхме за празника и изобщо нямах време , гостите бяха в изобилие, а празненството цял ден .Ники бе изключително доволен от многото хора и от многото подаръци, ,  ако знаете с какво удоволствие бягаше към врата щом чуеше звънеца.  Мама му спретна и едно детско парти предиобяд , но да не се обяснявам много приготвила съм ви снимки :
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=195260&view=1&photo=49
Преди 6-ти украсихме навякъде, дори и малък помощник си имах, с едно такова задоволство разнасяше гирлянди, играчки, а после като светнаха и лампичките на елхата - очичките му грейнаха и те!
Вече не ни е страх от Дядо Коледа , само имитира как говори и е много смешен. Обещах ви да се покажем и с  новата шапка - това е моят малък Хаяско!

А сега да ви почерпя ,защото днес е св.Анна! не съм специалистка в правенето на торти, пак забелязах една страхотна  Grinning,но все пак  Wink

И да честитя на Анита, на Ане и всички носещи името Анна!

# 177
Здрвейте захарчета  ! Grinning
Искам да честитя на всички именици света Анна и да им пожелая да носят със здраве , късмет и гордост името си !Бъдете много щастливи!Днес е специален ден за мен , защото и мама има празник!Дано и аз някога бъда толкова добра и мила като нея ! Hug
Първо да похваля всички дечковци на снимките -да не изброявам поименно че са много хубави !Пу -пу!
Второ да кажа на Поли да не се шашка ами да ми пише на лични какво я интересува по повод отбиването .....
Трето - да пожелая на Таби да си намери по хубава работа ио да мисли че всяко зло е за добро .Тук дружно ще стискаме палци.Таби , вчера бяхме на гости на леля и украсявахме елхичка , така че нямаше никакъв шанс да ни намериш. Wink
и още : Да кажа на Дани че и стискам палци детенце  да се оправи бързо ! Hug
Потресена съм от случващото се с Ива !Моля се за тях и за чудото , което дълбоко в себе си вярвам че ще се случи! :pray:
коте идей за празниците нямам .....в главата ми пространството е празно и чувствам единствено поразяващо близко родство с коледната пуйка CrazyАко ми хрумне нещо ще споделям...но да не вземете много да ми се надявате ! Grinning
Кате не знам в какво ще облека Нана ....хубаво е и за това да помисля. Thinking

Спокоен неделен следобяд! Simple Smile
Много ми е зле нета ...утре смятам да си обезкостя доставчиците  #Cussing out

# 178
Здравейте и от мен  Peace

Днес бяхме на сладкарница и сега Иванна спи като къпана Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ АНИТА!!!
ПОЖЕЛАВАМ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ, щАСТИЕ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ!!!

И от мен една почерпка, че и моито майче има имен ден днес  beer3 beer3 beer3
Вили, няма проблемс ще се видим през седмицата.  Hug Мерси за подкрепата  Heart Eyes Много здраве и късмет за майчето ти   bouquet  bouquet  bouquet
Сонка, страхотни снимки, както винаги Димитър е хванат в подходящия момент, а с червилото ме развесели. Благодаря ти и за подкрепата и пожеланието за приидобивката  Peace
Агнешка, Хрис е голям компютърджия, да го нацелуваш от мен  Laughing
D3s, добре си ни дошла и не се коси и Иванна го прави този номер  Crazy
Ани от Бургас, направо ме разби с тази снимка на Ники, с мъжа ми много се смяхме  Praynig страхотен е юнака  Peace
Елисир, Зори, Пепи, котеТо, Вили благодаря ви за милите думи по адрес на Иванна  bouquet

Лека спокоина вечер  Wink

# 179
  • на брега на Дунав
Ееее, момичета добре че сте вие да ме светнете, че днес било света Ана  Embarassed, хич ме няма в помненето на тия празници, а за мой срам етърва ми е Ана  Mr. Green. Да е честит празника на всички именнички. Много щастие, радост и любов ви пожелавам   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet.
Големи сладурковци и сладуранки има постнати отново  Hug и като гледам и други като нас имат афинитет към компютъра на мама и се лепват там при пръв удобен случай  Joy. да ги нацелувате всички дребосъчета от мен, невероятно сладки са всички   love001  love001  love001
Таби, и от мен успех за нова хубава работа миличка  Hug ... и телефончето е the best Peace
Таталина, много дечица късно проговарят не се притеснявай. Около мен има двама такива калпазанковци дето не просто не можеха да говорят ами не искаха да говорят  ooooh!. Единият ми племенник почна да говори почти към третата си годинка до преди това все едно си беше глътнал граматиката ... не щеше да говори това дете и това си е . Сега е на четири и ела го виж как бърбори, кати се отприщи изведнъж и сега голям философ го раздава. Другият ми племенник също така, той малко по-рано се светна да проговори някъде след втората годинка, но сега и той е голям философ. Та, не се притеснявай някой са така, но после като почнат да говорят нямат спирка  Grinning
За нас какво да ви кажа все същите лудории, да не губя тренинг явно профилактично ми напомнят, че могат да бъдат много щури понякога и да ми се качват на главата.   #Crazy. Тия дни ми е  доста напрегнато от към работа и рядко успявам да прочета подробно какво сте писали в темичката. Просто не искам да изпускам работа, а като се има предвид, че се гледаме с децата по цял ден и за работа ми остава страшно малко време, а никой не му се чака много. Та така, трудничко, но гледам някак да съчетая нещата.
Това е от мен за сега. пожелавам ви лека и безаварийна нощ.   bouquet

Последна редакция: нд, 09 дек 2007, 18:41 от КорНиШонка

Общи условия

Активация на акаунт