Честит рожден ден и на Munichkа,тя не се разписва често,но ако чете да знае,че си ги помним и ни липсват!За всички празнуващи:
.......аз съм още ошашавена от купона..иначе има снимки-благодарение на Пепи и Змейковица-но ще ги постна по-късно...
Спокойна нощ за всички! 
.
, изглеждаш много свежа и хубава.
И да благодаря още веднъж,че положи толкова труд покрай организацията/да я похваля,че беше от инициаторките на купона и всичко беше 6,а симпатичния дядо Коледа е техния дядо Ваньо/
/...а на теб ти се радвам,че успяваш и да купонясваш и да отделяш време и за себе си/ама само така-няма да се даваш,ей
/
....
/..страхотни снмки,на страхотни дечица сте пуснали....давайте още 

През деня завеждам баткото на училище и сама боядисвам. А то е огромно.
Незнам до събота дали ще приключа.

но за коледния ясленски купон сигурно ще сме на линия

. Ето я сладураната: 

Покажи малко снимчици ако ти е възможно.

Да се похвалите с новите придобивки, ей! 
Госпожицата също е от музикалните. Днес й дадохме един от подаръците за Коледа - ксилофон, и страшно му се изкефи. Не го изпусна дори като й мих дупето. Цяла вечер го разнася с нея. Скица 

Чакаме снимки, че да се радваме и ние с вас 

С Нана се мотаем още по пижами , тя сега седи в скута ми и си рисува в една тетрадка някакви си нейни неща ...крайно време е да ставам , за да и направя закуска , ама форумска залисия ей...
,защото моя син Кристиян става на 9години
/кога мина това време/ Аз му пожелавам да е жив и здрав,все така добричък и послушен и нека изживее едно незабравимо детство

а снимките на Любчо ,Ивчо и Сами са върха 

Препоръчани теми