Зимен студ навън настана, ЮНЧЕТАТА подлудяват вкъщи мама

• 12 961
  • 286
  •   1
Отговори
# 180
Честит имен и от мен на всички именнички-да са живи и здарви имного години да се радват на любов и уважение!
Честит рожден ден и на Munichkа,тя не се разписва често,но ако чете да знае,че си ги помним и ни липсват!
За всички празнуващи:
.......аз съм още ошашавена от купона..иначе има снимки-благодарение на Пепи и Змейковица-но ще ги постна по-късно...

# 181
  • София
       Честит имен ден на всикчи празнуващи и закриляни от Св. Ана!
      Да сте здрави, обичани и много щастливи! Късмет във всички начинания!

Честит рожден ден, Мъничка!
     Здраве и любов във всеки нов ден!

Утре ще пиша по-подробно, че вече едвам гледам - Ени днес стана в 5.30 сутринта   ooooh!  Спокойна нощ за всички!

# 182

Ето Ви малко снимки от нас......
От мен лека и спокойна!

# 183
Много свежи снимки на хубави дечица Heart Eyes
Много празници съм пропуснала за което се извинявам. Желая на всички рожденици и именици много здраве и любов.
Благодаря на мамите за милите думи по наш адрес.
Люба, прическата те е променила на 100%. Изглеждаш срахотно, затова си получила страхотен новогодищен подарък.... Joy .
Таби, честито за тел, а за работата нали знаеш всяко зло за добро...
Сонка, одрал ти е кожата твоя малчуган...
Ani ot Burgas, мокрото джудже пее ли в банята или ..... Laughing

# 184
  • Варна
Здравейте!
Благодаря за поздравите по случай именния ден, аз чесно казано не го празнувам, защото малко хора го знаят и самата аз бях забравила дори. Вместо това снощи празнувахме 8ми декември с вече бивши колежки от университета. По женски, беше много весело. През последните дни се насладихме на хубавото време и излизахме често навън. Само дето Крис от днес ми киха с едни голеееееми сополи. Дано се размине само с това  Praynig

Табби, честит ти телефон и от мен, със здраве да си го ползваш! А за работата- мисля, че е по-добре да намериш фирма която да те води фиктивно на работа за да си получаваш майчинските. Успех!

Любе, честита ти придобивка! И добре, че са Пепи и Змейковица, че да те видим с новата прическа. На мен ми харесва  Peace, изглеждаш много свежа и хубава.

Пепи, гласувах за Любчо, а довечера като се върне съпруга ми ще гласувам и с неговите телефони. Дано съберете повечко гласове, снимката е страхотна.

Коте, браво на теб за успешните покупки! А за себе си не избра ли нещо? Аз за сега съм взела само една стойка за вино за брат ми- той беше си казал още за рожденния ден, но сега намерих подходяща. Другите подаръци нямам идея още кога ще купувам  Rolling Eyes

D3s, бях започнала да се чудя вече къде се изгубихте. Надявам се скоро Марти да се поуспокои и да заобича хапването. Ти сигурно си опитала, но няма ли нещо, което да му е любимо?

Чувам подозрителни шумове от спалнята, май дребния се събуди......до скоро

# 185
  • Пловдив
Анелиз, мерси мила. Ама като гледам сме много назад в класацията. И много ме е яд че промениха регламента. Преди 1 месец снимаха Любака в един от магазините. Милия беше седнал в една кошница за теглене и беше толкова доволен. Снимката просто беше N1, но те са си в правото да променят регламента.
Приятен ден от нас.
Снимки от вчерашният купон не прилагам, че то основно моето и на Люба децата са снимани Simple Smile

# 186
Пепи,ами пусни на Любето снимки-да го видят какъв е чаровник станал...не бях го виждала отдавна,но е страшно пораснал и нахитрял PeaceИ да благодаря още веднъж,че положи толкова труд покрай организацията/да я похваля,че беше от инициаторките на купона и всичко беше 6,а симпатичния дядо Коледа е техния  дядо Ваньо/
Аз сега да си се разпиша подробно,че снощи не остана време:
Анелиз,аз с прическата си се харесвах и когато беше много къса/щото наистина беше,ама порасна/,но съпружеството имаше възражения....а и нали троша каквото докопам,та в момента разчитам на добри хора като Пепи и Змейковица  за да имаме хубави снимки/иначе аз снинам и със строшения дисплей-но да не казвам какви композиции излизат  Tired/...а на теб ти се радвам,че успяваш и да купонясваш и да отделяш време и за себе си/ама само така-няма да се даваш,ей Naughty/
Коте,мерси за идеята за подарък на мъжа....че нали вече сме го обсъждали,ама и нашето атти все обрасъл си ходи,та може и аз да го зарадвам с една самобръсначка...белким захапе намека...
Зори,страхотно сте го организирали-това според мен е перфектен вариант-хем децата си играят,хем можете да си разменяте дежурствата/и да имате свободни дни и вечери/...а и предполагам е много по-добре да си оставиш детето на познат,пък икато също има малко дете е в час с потребностите и грижите за него....А,за снимка на роклята чакам и аз.
D3s,покрай зъбите има такива дни...не се притеснявай......дано обаче не са много и начесто Praynig....
Сонка,Ани,Агнешка/ох,сигурно пропускам още някой Thinking/..страхотни снмки,на страхотни дечица сте пуснали....давайте още Laughing....
26,дано се засечем тия дни...не съм те забравила Heart Eyes
От мен-лек ден и само хубави емоции Peace

# 187
  • Пловдив
Любе, пускам няколко снимки, да не кажеш после, че не съм показала Любака и на другите Wink

# 188
Здравейте момичета!
От 2 дни сме в ремонтна треска. Чистим, боядисваме и ходим по магазините за някои неща за новото жилище. Направо съм на ръба на възможностите си. ooooh! През деня завеждам баткото на училище и сама боядисвам. А то е огромно.  Crazy Незнам до събота дали ще приключа.
И аз малко нескромно да изтипосам галерията на Елена от  конкурса на Памперс. http://www.pampers.bg/search.php?keyword=%D0%95%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B0  Може и на вас някоя снимка да ви хареса и да гласувате за нея. Победителят е вече ясен с около 1000 гласа, но все пак...
Чао милички! За варненките да съобщя, че до последно не знаех, кога ще взема ключа за жилището и затова пасувах за празненството. Пожелавам на всички весело изкарване на партитата и празниците!   bouquet

# 189
Здравейте!
Малко със закъснение,но от сърце Честит имен ден на Анетата!  bouquet
Ееее супер снимки сте пуснали пак.Много ми харесаха купончетата на Ники и Пловдивските дечица.Любе новата ти прическа е страхотна,много добре изглеждаш,а и една такава госпожица май ще ти отива  Mr. GreenА твойте момчета са толкова порастнали и все по-големи чаровници стават.
Пепи как може да го криеш тоя сладур Любака,ама наистина май ще става музикант  Heart Eyes
Анансче да покажеш и жилището после.Ами и от твоите снимки на хубавата Елена си харесах.
То и аз мислех да пусна на Диди,но тъй като гледам нямаме много подходящи снимки  Rolling EyesНие си оставаме и тая седмица в нас,не сме излекували още кашлицата  Tired но за коледния ясленски купон сигурно ще сме на линия  Mr. GreenДа ви кажа днес как се зарадвах на календарите от яслата,толкова хубав е излязъл на снимката Диди Blush  Mr. Green и един такъв голям изглежда,а кога беше едно парче месце  baby_neutral
Приятен следобяд на всички!

# 190
  • Варна
Здравейте момичета!

В последните дни нямам никакво време да се отчета, но какво да се прави като Дари е голяма палавница.
Сега се сетих, че преди време ви обещах да пусна снимка на Елена на Ананасчето - голям съм заплес  ooooh!. Ето я сладураната:

И сега да се оплача от моята малка помощничка. Вчера извадих шевната машина, за да оправя бялата рокличка на Дари за празниците. Тя бъркаше навсякъде, вадеше макари и по едно време писна доста силно. И като погледнах пръстчето цялото беше в кръв. Направо полудях от притеснение, защото си помислих, че съм отрязала връхчето на пръстчето пък и доста си кървеше и нищо не се виждаше. Като го почистих видях, че само малко си го е порязала на ремъка на машината. Милата ми, излезе голям герой, защото плака само минутка докато почистя пръстчето и после беше готова за още подвизи. Когато баща й я попита дали ще пипа пак машината, Дари гордо и ухилена до уши му каза "Да". Е, на това вече щях да падна  #Crazy
А това е Дари - с неизменните й сладурски физиономии:

Който иска може да погледне още снимки тук: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=62079&photo=190

Любе, Пепи, страхотен купон сте си направили. Любе, и аз ще я режа моята коса, че ми омръзна. А ти изглеждаш с 10 години по-млада.
Пепи, Любчо е голям сладур, а виждам, че и музиката го влече  Heart Eyes

D3s, дано скоро Марти започне да си хапва и мама да си почине, защото знам как се изтощава организма. Прегръдки и целувки на Марти от Дари  Hug Heart Eyes Покажи малко снимчици ако ти е възможно.

Ананасче, дано скоро оправите жилището и да си прекарате една вълшебна Коледа.  Hug

Всички дечица вече са толкова пораснали и са толкова красиви. Не изброявам имена, защото сигурно ще пропусна някой   bouquet

Сонка, в последно време и аз се улавям да си мисля какво мъничко човече беше Дари и сега каква малка госпожичка е станала.
Иначе по цял ден си вади дрешки от скрина, опитва се да си ги сложи и се фръцка и върти като кокетка. Много е смешна и сладурска.

Засега чао, че наближава време да се будим.

# 191
  • София
Ехо, мацки, къде се запиляхте всички, май на коледен шопинг, а Wink Да се похвалите с новите придобивки, ей!
Дано на всички настроението е предколедно приповдигнато и приятно очакващо  Party

Ние днес с любимия почнахме предколедно чистене и съответно се изнервихме взаимно, но важното е, че сега домът ни е по-уютен и ухае по-свежо. Ени се опита да помага, но само цапащи следи оставяше Simple Smile Госпожицата също е от музикалните. Днес й дадохме един от подаръците за Коледа - ксилофон, и страшно му се изкефи. Не го изпусна дори като й мих дупето. Цяла вечер го разнася с нея. Скица  Flutter

С удоволствие разгледах всички снимки на дребните сладкиши, душици мили. Поздрави и за готиния пловдивски купон, личи се, че е било много забавно Simple Smile

Агнешка, мерси за инфото за кръвните групи, много интересно ми стана  Peace

D3s, радвам се, че се разписа. Пусни и снимки да ви видим с Марти. Дано му се върне бързо апетита!

Коте, я кажи Тея много ли се забавлява с новата чанта. Гледах я в каталога на Чико и бая се чудя дали да не вземем и на Ени, ама знам ли колко време ще й се задържи вниманието на нея. Търся такава играчка, която ще й е интересна по-дълго време. А за подаръците за бабите - аз от няколко години минах на вариант нещо за пийване и нещо за хапване - някакъв любим алкохол и от бисквитите в кутии.

Корни, мерси за успокоението, дано и при Ени е така  Simple Smile

Ананасче, не се отчайвай с ремонта! Важен е резултатът - ще имате един прекрасен, ваш си дом и ще сте доволни, че заслугата за това е ваша. И знаеш ли колко ще ти е гот, когато дойдат гости и започнат да ах-кат Wink Чакаме снимки, че да се радваме и ние с вас  Hug

Саси, и Ени е такава кипра - носи ми дрехите си да й ги обличам и почва да се върти и да се разглежда. Мацки от малки   Flutter

*  *  *  Спокойна нощ за всички!  *  *  *

# 192
Добро утро мили момичета!

Днес май се очертава денят да е намусен и да си откараме почти целият във висене у дома  Rolling Eyes
Хич не ми харесват тези прогнози , ама няма как   33uu С Нана  се мотаем още по пижами , тя сега седи в скута ми и си рисува в една тетрадка някакви си нейни неща ...крайно време е да ставам , за да и направя закуска , ама форумска залисия ей... Embarassed
Ами това е.
Исках само да ви кажа "Здрасти " и да ви пожелая хубав ден !

# 193
Здравейте мацки!
Днес черпя,  party023 beer2  food010 Wine Glass,защото моя син Кристиян става на 9години newsm59 /кога мина това време/ Аз му пожелавам да е жив и здрав,все така добричък и послушен и нека изживее едно незабравимо детство Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Таталинка, чантата на Чико се посрещна много добре,Тея беше възхитена от нея и доста си поигра,но за съжеление я скрихме до Коледа,за да не я види батко и,защото той вярва в него и знае ,че той ще и донесе този подарък,Така че мисля ,че и на Ени ще и хареса Peace
Люба, кефиш ме с новата прическа Wink а снимките на Любчо ,Ивчо и Сами са върха Hug
Сега ви оставям и отивам да се развихря в кухнята,че довечера ще имаме гости  chef
Весел и хубав ден на всички  bouquet

# 194
  • София
Коте, да ти е здраво и все така добро детето!
Много вълшебни мигове да изживее!
Да е гордост за цялото семейство!

Весел празник
   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт