Да е жив и здрав, много да ви слуша и да е добър батко на Тея.

Весело прекарване на празника!

Ще работя до края на декември /дано всичко да върви така добре/

Много е изнервящо и дори снощи така се ядосах че ме заболя корема ...имах чувството че нещо направо ще ми се скъса вътре.Това дете , което заспиваше най-късно в 9.30 е станало неузнаваемо...ляга си към 11 и то с голям зор.Ние с баща и вече сме капнали , едвам гледаме а тя дивее и енергията и е просто неизчерпаема...
Дали е период...не знам. 

Радвам се, че се разписа тук и показа сладура Алекс.
!
, в коледната софийска тема. Аз също се вдетинявам, но това хич не ме притеснява, напротив - радвам се. Аз купувам на Стефан книжки в рими. На този етап само показва героите. Все още не може да се отпусне да говори. Един ден му повтарях думата крем, но никаква реакция от негова страна. На другия ден щом стана, веднага отсече мем

Той как реагира на коремчето ти?

Може и някои лесни коледни курабийки да споделиш. Аз вече направих календарче за следващата година с Ени, бабите и дядовците са очаровани 

Въпреки малката неприятна случка с Дари тази сутрин. Сега тя вече уморена спинка и аз се възползвам от краткото временце за мен ( разбира се след като ошетах вкъщи ).

Абе и аз до 3 годинки съм била с руса къдрава коса, но сега ме виж - права и с цвят на пепел. Всичко опира до гена...

на Ники сладурана.Аааа и аз искам да видя коремчето 

Като ги гледам имам голям мерак ама като се знам какъм
съм
едва ли ще ми се получи нещо
Лек и красив зимен ден! Препоръчани теми