Зимен студ навън настана, ЮНЧЕТАТА подлудяват вкъщи мама

• 12 960
  • 286
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Коте, Честит рожден ден на Кристиян!
Да е жив и здрав, много да ви слуша и да е добър батко на Тея.
  newsm59

Весело прекарване на празника!

# 196
Здравейте!
Честит рожденник на Коте!Да е здрав,щастлив и да му върви училището!За мама   bouquet

# 197
  • София
Здравейте и от нас!

Коте да ти е жив и здрав рожденника! Пожелавам му много щастливо детство  bouquet
Ники вчера беше на Рожден Ден на племеницата ми,която стана на 6 годинки и остана много доволен. Всички много са му се радвали /аз не можах да отида защото бях на работа/. А в неделя беше на Коледно парти от работата ми и там много се забавлява. Подариха му една голяма плюшена овца и вече спи с нея Simple Smile
Аз днес бях на консултация и всичко е наред. Бебчо е много игрив и корема ми започна да придобива странни форми Joy Ще работя до края на декември /дано всичко да върви така добре/

Ето малко снимки и от нас
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=149740&view=1&photo=41
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=149740&photo=40
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=149740&photo=37

# 198
Добро утро ! Мога ли да ви примамя с тази вкусна чаша и закуска ... че темичката много оредя  Sad
Къде сте , мацки !  newsm78
Роси , макар и със закъснение Честит рожден ден на Крис! Да ти е жив и здрав! Дано да бъде много щастлив , много усмихнат и да радва по всякакви поводи татко и мама.
yanan много е пораснало това дете!Да го нацелуваш от мен!
Може ли да ни показжеш и снимки на коремчето... Hug
Нана тази нощ рева като за световно и сега укротена си спи , а аз ползвам времето , за да почета на компа.Хора , не съм вярвала че приспиването и вечер и през деня ще ми отнема буквално часове   #CrazyМного е изнервящо и дори снощи така се ядосах че ме заболя корема ...имах чувството че нещо направо ще ми се скъса вътре.Това дете , което заспиваше най-късно в 9.30 е станало неузнаваемо...ляга си към 11 и то с голям зор.Ние с баща и вече сме капнали ,  едвам гледаме  а тя дивее и енергията и е просто неизчерпаема... Crazy Дали е период...не знам. Thinking
Вашите деца имали ли са такива ?Хич не искам толкова късно , но не мога насила да я приспя.Мислех си за варианта да излеза от стаята , но не става , тъй като има опасност да падне от леглото и да се пребие на плочките .Като изгася лампата почва да реве от тъмното и вика "Лампа фети.." , а преди не беше така.Много съм озадачена Tired
Аз ще продължа да се чудя какво да правя , а на вас пожелавам много хубав декемврийски ден и да се пишете в темата  ей !  Wink 

# 199
  • Бургас
Здравейте момичета! Надявам се, че все още ме помните, пък може и да сте ме забравили  Rolling Eyes, ама аз съм си виновна, щото въобще не се свъртам тука. Все нямам време, а и страсттта ми е една друга тема, сигурно ще разберете коя.
Много се радвам, че дечицата са вече пораснали - малки момчета и момичета. Разгледах повечето снимки, аааааааа и мамите са се вталили, някои - направо не можах да ги позная...
При нас нищо ново - 10 зъбчета, към 10 думички, акане в памперса и....май това е.
Незнам дали ще мога скоро да се включа  отново, затова искам да ви пожелая Весели празници и много, много усмивки!

# 200
  • Пловдив
Добро утро и от нас.
За моя радост 2 дни подред малкият става към 9-9 и нещо и аз се понаспивам. Съжалявам, че не влизам често, но трескаво се подготвям за Коледа и съм все в кухнята. А и коледно календарче ще правя с малкия.
Роси, да ти е жив и здрав батко Крис. Много да те слуша и да помага при гледането на Тея.
Млечко, не сме те забравили. Аз често влизам във фотошопската  и те откривам там  Simple Smile Радвам се, че се разписа тук и показа сладура Алекс.
Приятен ден момичета. Аз днес пак ще се вихря в кухнята  Mr. Green

# 201
Привет ,момичета!Честит първи сняг на бургаските мами и дечица ...

Днес Ники за първи път видя снежко и беше очарован, пипаше и се радваше ,искаше още и още, но количеството на терасата не беше кой знае какво, ще излезем към 11ч. и ще се нарадва супер!

Явно настроението е все по-коледно и празнично!

Видях чудесни снимки на Люба от партито - да и аз подтвърждавам мнението на всички,че изглеждаш идеално! А дечицата просто нямам думи за тях, всеки път изглеждат все по-порастнали и все по-красиви - защото са си наши и си ги  Hug!
Мле4ко  направила си големи красоти - направо нямам думи !
Ние решихме да покажем истинската зима на Ники и тръгваме за Боровец още утре, искаме да се наслади максимално на снега и да поиграем с него ...само да е здрав и спокоен...
Ще ви пиша и разказвам като се върнем!

# 202
Добро утро! Честит първи сняг! Поне при нас е за сефте.

Опитвам се да се включа от няколко дни, но уви, безуспешно. От вчера сме затворени и ни се отразява ужасно зле и на двамата. Щом се затворим и текват сополите на Стефан. От вчера е така, дано му се размине бързо. Утре трябваше да пътуваме към Монтана, но ще поотложим поне до понеделник.

Коте, да ви здраво и жизнерадостно момчето! Желая му щастливо и вълшебно детство, още дълго време да вярва в чудеса като дядо Коледа!

Много страдах като разбихме илюзията у сестра ми. Няма да забравя физиономията й, като разбра че не съществува дядо Коледа. Колкото по-дълго вярваме, толкова е по-вълшебно.

Надникнах в темата за софийското, коледно парти. Много се радвам за вас, че ще се съберете. Чакам много, много снимки.

Вили, прочетох за овчицата Гергина Simple Smile, в коледната софийска тема.  Аз също се вдетинявам, но това хич не ме притеснява, напротив - радвам се. Аз купувам на Стефан книжки в рими. На този етап само показва героите. Все още не може да се отпусне да говори. Един ден му повтарях думата крем, но никаква реакция от негова страна. На другия ден щом стана, веднага отсече мем Simple Smile
За спането при Нана, може да е някъкъв момент. Стефан спи спокойно, дори и с хремата тази нощ.

Много са пораснали всички мъничета. Янан, чудесни очи има Ники, направо да потънеш в тях Simple Smile

Чудесни снимки на пловдивската банда - Ивчо и Любчо.

Много чаровно варненско присъствие в лицето на Дари и Елена. Аз ги приемам като сестрички, толкова си приличат. Имат чудесни къдрици, нещо за което винаги съм мечтала.

Любе, чудесна прическа. Винаги съм се придържала към късата линия. Много ти отива така, косата ти придобива чудесна форма.

Млечко, ти наистина си станала много добра във ФШ рамките. Поздравления!
Аз останах с мерака само. Може след НГ да опитам.

Пепи, давай снимков материал на кулинарните изкушения, когато станат готови.

Корни, ти къде се загуби? Какво твориш преди Коледа?

Аз смятам да направя една мързелива торта с котешки езичета и заквасена сметана. В готварския я видях ( всъщност само от там черпя знания). Визия няма, но пък била много вкусна, казват.

Дидке, как сте в Сливен? Има ли поражения от този ураганен вятър? неприятна работа.

# 203
  • София
Добро утро и от мен  Simple Smile
Ей, тук е станало вкусно и коледно прекрасно  
Hug

Янан, много е пораснал Ники и още по-чаровен, пу, пу  Simple Smile Той как реагира на коремчето ти?

Вили, едно голямо гуш от мен за безсънната нощ и стискам палци скоро Нана да забрави този период и да спи сладко сладко  Hug

Млечко, и аз не съм те забравила, радвам се, че се разписа. А манията ти дава страхотни резултати - чудни картички си направила, а за джуджетата и Снежанка нямам думи - чаровни сте всички  Hug

Пепи, то няма лошо да се въртиш все в кухнята, ама помисли и за мързеланите като мен, поне снимчици пусни да се радвам на кулинарните ти творения Wink  Може и някои лесни коледни курабийки да споделиш. Аз вече направих календарче за следващата година с Ени, бабите и дядовците са очаровани  Simple Smile

Мацки, като стана дума, я кажете вие правите ли някакви специални сладки или пък торти за Коледа?

Ани, весело изкарване на Боровец, ще чакам снимки с нетърпение Simple Smile

Ане, така се надявах до сте по-близо до София и да се видим. Но поканата важи по всяко време  Peace

При нас вече има сняг, който ме зарежда с още по-коледно настроение. Искам да натрупа повечко и да се върна мислено в детството си, когато безгрижно тичахме през преспите сняг, правехме си тронове и се въргаляхме в снега...  Crazy

Прекрасен и усмихнат ден за всички  Hug

# 204
  • Пловдив
Момичета, ето първото творение за коледа:
Меденките на Джули

Чакат ме още 4 неща за правене и добре, че не трябва да престояват за да успея  Mr. Green

# 205
  • София
Пепи, много вкусно изглеждат. Каква им е трайността? Рецептата в готварския ли да я търся? Зарибих се, отивам Simple Smile

# 206
  • Пловдив
Кате, рецептата е ТУК. Трайността им е над месец, защото някои мами си ги правят още ноември  Simple Smile

# 207
  • София
Пепи, мерси много за линка, сега разглеждам и други идеи за сладки  Simple Smile  Ще споделя после първите си опити в тази сфера Wink

Сега очаквам и Корни да се включи вкусно Wink

# 208
  • Варна
Здравейте момичета!
Денят ми започва много вкусно, красиво и добре ухаещо   bouquet Въпреки малката неприятна случка с Дари тази сутрин. Сега тя вече уморена спинка и аз се възползвам от краткото временце за мен ( разбира се след като ошетах вкъщи ).

Вили мила, спокойно. След като и ние се отбихме направо е ужас заспиването. Наистина на гърдата заспиваше почти за секунди, което беше по-добре за мен. А сега я чакам хубаво да се наиграе в кошарата и чак тогава да благоволи да си легне и да си гушне играчките. По принцип съм против това да плаша детето с някое животно, за да заспи, но ми се налага да ползвам Баба Меца. Когато видя, че вече е уморена казвам на Дари, че Баба Меца идва, за да й вземе играчките и бързо се сгушва в тях и заспива. А отскоро когато започна да си играе с играчките вечер в леглото ( лампата винаги е угасена ) аз излизам от стаята и докато не ме извика не отивам. После два-три пъти така и вече сме в страната на Сънчо.

Yanan, и аз искам снимки на коремчето. А Ники е невероятен чаровник с тези красиви сини очи.

Млечко, не съм те забравила. Още повече, че и мен ме е хванала тая краста с Фотошопа.  Наслаждавам се на красотите ти и в другата темичка, но нямам смелост да пусна мои неща там  Heart Eyes

Ани от Бургас, дано Ники е здрав и много весело да си прекарате. После да се отчетеш със снимки   bouquet

Ане, пожелавам ти едно момиченце с прекрасни руси къдрици  Heart Eyes Абе и аз до 3 годинки съм била с руса къдрава коса, но сега ме виж - права и с цвят на пепел. Всичко опира до гена... Laughing

Таталина, отговарям ти веднага на въпроса. Преди няколко дни направих репетиция за Коледа с една торта, но не ми стигна сметаната и стана малко постна откъм украса. Но преди всички целка ми беше да опитам един възхваляван мус - и аз съм очарована. Така, че за Коледа ще съм подготвена и се надявам да не допусна грешки. А също така съм хвърлила око и на меденките, които Пепи е приготвила...но нямам време за чакане, трябва и аз да запрятам ръкави  Mr. Green

Еееее Пепи, страхотна си както винаги. Възхищавам се искрено на красотите, които създаваш в кухнята   chef  bouquet

Пожелавам ви бял и много уютен ден!!!

# 209
Здравейте момичета!И при нас снежеца се изсипа снощи за половин час,стана бяло и красиво тъкмо като за предстоящите коледни празници  Grinning
Вили благодаря,темичката ни ухае на приятна миризма.Не се притеснявай,знам че късното заспиване на Нана сигурно те е изнервило доста,но вярвам че бързо ще влезете пак в стария ритъм.Ние пък обратно откак ходим на ясла си лягаме рано,но сега като си е дкъщи имаме проблем с обедния сън,не ще да ляга и това е,поне докато не разбере че и аз съм голям инат.
Янан Heart Eyes на Ники сладурана.Аааа и аз искам да видя коремчето  Simple Smile
Млечко как ще ви забравим,страхотни снимки,а 3 джуджета сте много хубави.
Пепи голяма майсторка си.Благодаря и аз си копнах рецептата   bouquet
Таталинка аз съм в чуденка дали да не завъртя и аз от тези сладки  Thinking Като ги гледам имам голям мерак ама като се знам какъм   chef съм  ooooh! едва ли ще ми се получи нещо
Ани весело прекарване на Боровец!
Ане да не е от въздуха в стаята-сополите?Инъче и на нас зле ни става като трябва да стоим в къщи  Laughing
Саси какво ви се е случила бе мила?
Мацки оставям ви щото моя син е взел олиото и си кремосва ръцете  ooooh!Лек и красив зимен ден!

Общи условия

Активация на акаунт