Зимен студ навън настана, ЮНЧЕТАТА подлудяват вкъщи мама

• 12 957
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте момичета!
 Искам да благодаря на всички ви за милите думи и пожелания за Крис Hug Heart Eyes,стоплихте ми душата, Wink
И сега да изразя задоволство от Коледното ухание,което се разнася от темичката ни,Пепи, заслугата е изцяло твоя Hug И аз може да се пробвам да направя тези сладки,а ти кажи колко време отнема newsm78
Млечко, Hug страхотни картички ,и да се разписваш по-често Wink
Вили Hug от мен,ако ще ти помогна ,нека ти кажа че в Понеделник през ноща Тея от 1ч до 5ч не можа да си намери място в кошарата и извън нея и заспа чак около 5ч #Crazy и спа до 11ч на обед,а аз бях като умряла.За първи път ми се случва такова нещо откакто е родена,дано и за последно Praynig
Тея ме препира,свърши ми врмето за компа
Опс,.заигра се ,сега да се оплача от свеки,която искам да  #2gunfire защото вчера като дойде на гости вечерта и взе Тея в детската,докато аз посрешна гости и чувам писък,отивам и виждам тя пребледняла а Тея с мехур на пръста защото,цитирам-Детето искало да пипне нощната лампа Shocked Няма да ви казвам че рева поне час и аз неможах да обърна никакво внимание на гостите през това време,е вяравайте ми исках да я убия #2gunfire
Айде,излях си яда,сори за което ама ми олекна Embarassed
Цунки на всички  bouquet

# 211
  • Варна
Здравейте! Криско още спи и аз от рано съм на компютъра. Причината е както вече бях казала новогодишните календари. Хвърлих много труд за това, а се оказа, че има и по-лесни начини с готови рамки. Ето няколко Крис, Крис и племенницата ми и това за една приятелка.

Коте, честит ти рожденник, много здрав, щастлив и послушен да ти е. (Съжалявам за закъснението, не съм влизала тук тези дни  Embarassed) Надявам се пръстчето на Тея да мине бързо, а свекърва ти да си е направила правилните изводи.

Млечко, и аз прекарвам всяка свободна минута във Фотошопските теми, но за сега само чета тези с уроци за начинаещи. Твоите творения са прекрасни, много ми харесват!

Ани, приятна зимна ваканция, дано има много сняг и му се насладите пълноценно. За снимките си знаеш Wink

Пепи, страхотни сладки...аз дето съм много зле в кухнята ако ги погледам още малко и ще запретна ръкави да направя  Mr. Green. А Любчо е страхотен с панталона и полото- като голямо момче  Peace

Янан, много е сладък Ники, и аз се нареждам на опашката за снимки на коремчето ти Wink

И накрая да пожелая на Нана спокоен и по-продължителен сън, на Стефи да му минават бързо сополките, а на Ананасчето спорна работа по ремонта. И скоро да ни се похвалиш как сте се подредили.

# 212
Здравейте момичета!Влизам на бързо да ви помоля да стискате палци за нашия Коледен базар.Като знам хората как са предубедени към такива неща,дано имаме късмет да продадем повечко неща.
Анелиз много хубави рамчици  Peaceоткъде си ги изтегли?
Коте Hug за Тея,ами свеки неи ли идва на ума че ще се изгори детето  Thinking
Лек ден на всички!Аз ще бягам на откриването!

# 213
  • Пловдив
Момичета, радвам се че съм допринесла за хубавото коледно настроение. Ако знаете с какъв ентусиазъм се подготвям тази година  Mr. Green
Роси, самото печене на меденките ми отне около 2,5-3 часа, защото имам само една голяма тава, а в малка не ми се слагаха. Но ако имаш поне 2 големи тави с размера на фурната ще стане по-бързо. А и аз си имах помощник, който постоянно се вреше в краката ми. Самото украсяване ми отне 1 час, но след като дребо заспа, така че дерзай  Wink
Момичета ще чакам снимки на вашите меденки.
Приятен ден от нас. Ние днес ще се запознаем със снега  Simple Smile

# 214
  • Варна
Сонка, дано съберете повечко парички от Коледния базар. Рамките тегля от тук тук, тук и тук

# 215
Честит рожден ден на Муцунка!  bouquet

# 216
Ето и малко снимки на Стефан, пак пак, че не съм пускала скоро.
А  това още веднъж сътворих вчера. Визия няма голяма, но вкус...невероятен. Много съм доволна от себе си. Кой знае какъв кулинарен талант се крие в мен  Blush

Стягам багажа. Тръгваме утре. Стискайте палци, да пътуваме спокойно.

Поздрави и много предпразнично настроение!   bouquet

Последна редакция: нд, 16 дек 2007, 14:23 от Анe

# 217
Абе,не е нашата Муцунка рожденничка днес,ама карай...да е живо и здраво момичето от София Laughing

Ние днес най-накрая се наиграхме със сняг-че то по нашия край от две години не беше валяло както трябва такова нещо.....Сега децата спят изтощени,а мама подсмърча,`че се озъбих от студ покрай тях/че те бесняха,а аз гледах и мръзнах/
Сонка,дано се съберат  много парички Praynig..аз тази година се надявам да се включа като купувач поне в базарите,че нещо не остана възможност да помогна  с друго Embarassed
За кулинарните изяви-давайте снимки и идеи,че аз уж съм намислила вече менюто,ама като гледам,май ще сме доста народ и може би ще трябва още да се понапъна.......
 Heart Eyes Hug  bouquetот мен лек и спокоен снежен ден!

# 218
 doh оф ами и аз виждам името и джаскам поздрава  Embarassed
Ане приятно  и безаварийно  пътуване  Peace
Любе дано,аз се включих и като купувач  Wink

# 219
Здравейте момичета!  bouquet
Много Коледно в нашата темичка  Grinning Пепи и аз се възхищавам на красивите ти сладки.Аз до сега облимслях да правя някакви лесни курабийки(имам формички с тях ще ги изрежа),но като видях твойте вече ми се иска да направя някави по-така,че роднините да ме хвалят  Embarassed,ще прегледам рецептата,дето си я дала....пък ще видим дали ще се реша.
Даааа снега и в Пловдив е вече многооооо  Grinning.Ама мойто пате е болно  Sad .От петък има кашлица,за сега слаба,Т я преборихме и се надявам да няма сополки  Praynig .Тъй че тя си гледа снега през прозореца и се радва.Качва се на рамката на леглото и вижда чак колите на улицата как минават,та се забавлява.
 Много и липсва и Ели (детенцето,което гледаме).Все като се звънне на вретата и вика " Елли" Laughing
Купихме с татито интересен подарък за празниците.Количка за кукли(само гумите и могат да се махат и са отделна част,останалото е излято цяло и това е добре,щото вече счупи една от 6лв.)конче,да го вози в количката,че много обича кончета.
Ани приятна почивка и чакаме снимки  Grinning
Вили Hugтърпение и периода ще отмине.Да се оплача ,че снощи и мойта спа на пресекулки,мисля ,че гърлото я болеше  newsm78 една доза панадол в 2ч. и заспа и спа чак до 9ч.
И накрая да покажа и аз снимки от рождения ден на тати Тони
Ще видите и тортата,мое произведение,фигурките направих от марципан и ги залях с шоколадова глазура.
Приятен следобяд и уютна вечер!!!!   bouquet

# 220
Привет на всички!
Пловдивчанки,завиждам ви за снега Wink,ние във Варна рядко виждаме такова "животно",и ако случайно го видим то е придружен с толкова силен вятър,че е абсурд да излезеш навън а и след няколко часа вече няма и помен от снега,останала е само кишата Sick Така че ,порадвайте се на снега и заради нас Peace
Зори, Praynig бързо да оздравява Анито,а тортата на татито е много оригинална Peace
Люба, колко гости ще имате у вас бе душа, и като знам как се приготвяш сигурно масите ще се огъват Wink
Сега да ви кажа,че мойто човече си посмени режима,какво имам предвид-ами сутрин спи до към 9-10ч,на обед ляга към 2.-.2.30ч,а вечер заспива чак към 22-22.30 Sick .Незнам дали да съм доволна,сякаш преди като си лягаше към 21ч ми беше по-хубаво,ама кой ме пита.А вашите дечица какъв режим имат newsm78
Айде толкова,чувам от другата стая мамоооооооо,явно не бръсне баща си за ..... Joy

# 221
Добър вечер сладки мой !
Ето нещо подходящо за топлата зимна вечер !   аз нали спрях да кърмя и ето за какво си мисля  Wink

Мерси на всички за съпричастноста относно заспиването на скица Нана  Hug Тази нощ също беше лоша , та довечера ще и дам панадол ...може и да са зъби - идея си нямам а не си падам много по лекарствата , ама  newsm78
 Зори , дано Ани бързо да ти оздравее - целувки от мен на малката душица.
 Роси съжалявам за случилото се с Тея .Моят татко като бебе така се е лепнал на печката , че сега изобщо няма линии на едната ръка и баба по този повод ми казваше "сърцето ми прималя като го видях , ама знаех че баба ти не го е направила нарочно , какво можех да направя!" Sad Та и при теб същата работа...уф. И да знаеш хич не се успокоявам като разбера че някое детенце си има нощни подвизи - съчувствам на уморените родители !  TiredДано  с Тея нямате повече такива истории Praynig
Ане , лек път ви пожелавам ! И ти си знаеш -поздрави на Монтана  Heart Eyes

Сонка , стискам палци за Коледния базар !  Hug И аз се обърках днес за Муцунка ...ама видях че е друг потребителя ...е да е жива и здрава и другата мацка - няма лошо празник е !  Simple Smile
Всички снимки са чудесни !  Heart Eyes
Нана отново ми налита да сяда на компа , то чудо че и толкова време ми отпусна  newsm78
Приятна и топла нощ!

# 222
Вили Heart Eyes Hug
Момичета,някой има ли вести за Чушчицата newsm78 Скоро си мислех за нея и се притеснявам,дано всичко е наред и просто няма време да пише Praynig
Чуш,ако ни четеш,драсни някой ред да не те мислим Grinning

И сега да ви покажа моите дечковци как се забавляват

Последна редакция: сб, 15 дек 2007, 20:22 от коТето

# 223
  • София
Чуш,ако ни четеш,драсни някой ред да не те мислим Grinning
Коте,  Hug драс Laughing. Нещо нямам настроение за писане, май съм в така наречената "Сатурнова дупка". Може би по-късно ще се разпиша както трябва Simple Smile.
Момичета, ама много сте "лоши" значи. Такива вкусотии пускате....сигурно ще стана минимум 130 кг. до девети месец Laughing Blush Laughing

# 224
Чуш,радвам се, че драсна един ред Hug,и се надявам скоро да излезеш от дупката си и да погледнеш с радост това,което те заобикаля -Марти,и това което очакваш да се появи след няколко месеца-бебчето,което разбрах е момиченце Heart Eyes Така че вдигай главата бързо и скоро очаквам от теб дълъг и позитивен пост Naughty Wink
Ние след обед ще празнуваме РД на Крис с деца на заведение и се подготвям псичхически Crazy
Хубав ден от мен  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт