Зимен студ навън настана, ЮНЧЕТАТА подлудяват вкъщи мама

• 12 942
  • 286
  •   1
Отговори
# 225
Коте,сладурковци са ти дечицата и с какви шапки само  Grinning
Вили дано скоро те огрее Коледното настроение .Мен днес ме споходи  Laughing и сътворих Медени сладки за Коледа.Идеята я взех от Пепи   bouquet.Доволна съм от резултата  Grinning.Остана ми от глазурата с която се украсяват отгоре и я използвах за един кекс  Grinning, а сега печа мусака,направо днес съм перфектната домакиня  Laughing То Ани като е болна и не излизам.Днес е по-добре кашля по малко,давам сироп Мукусилван и Нурофен по 3 пъти и 2 пъти вит. С .Снощи спа цяла нощ без да се буди  Grinning
Коте режима ни е:
9ч.-9.30ч.- става
15.00ч.-следобен сън(аз имам 2 деца да приспивам едновременно,но за 10 мин-15 мин. са заспали.)Стават към 16.30-17.00
22.00-22.30ч. заспива
Този режим ми харесва  Grinning

# 226
  • 5 етаж в ляво
Радвам се ,че чушката червена е добре ,бебето също Hug
Нашият режим е:събуждане в 7.30 ставане в 8.00 часа
следобяд заспива мигновенно в 12.30 часа и става в 3.00 ч.
вечер ляга и заспива в 20.00 ч.-най късно да я легна в 20.30 ч.,ако нещо съм се отплеснала.
Много рядко се събужда вечер,евентуално в период на зъби или ако вдигне температура.
забележки откъм режима нямам,но елате да видите когато е будна за какво иде реч ooooh!

# 227
  • Варна
Добро утро! Ние вчера ходихме на благотворителен коледен карнавал. Беше много интересно, дечицата бяха страхотни. Ето тук има една наша снимка, а на останалите можете да видите малките сладури. Сега ставам, че Крис иска да играем.

П.п. Към варненските майки http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=202528.740. Става въпрос за подписка да не се подават молби за детски градини и ясли на 02.01.08 ами някой следващ ден. Подписи ще се събират днес от 10,30  до 11,45 в Макдоналдс до Севастопол. Съжалявам, че не е по темата, но няма време...

# 228
Здравейте мили майчета   bouquet  bouquet  bouquet

Благодаря ви за милите думи за Иванна, за честитките за телефона и за пожеланията и подкрепата за работата, както винаги сте страхотни.  Peace
Люба, Пепи, Саси, yanan, Млечко, Ане, Зори, Котето страхотни снимки, а дечицата са невероятни.  Hug Hug Hug
Чушчице, радвам се, че вече си добре. Много гушки от мен на теб и коремчето, а Марти сигурно много е пораснал... Да сте живи и здрави и много положителни мисли за вас   bouquet
Я гледай какви вкусни сладчици... ама никои ли не мисли за мойте килца, аааа, не ви е срам, само това ми липсва...  Mr. Green
Първо да ви се оплача: Днес водихме Иванна на зъболекар, защото на зъбките и се появиха черни петна и започнаха да се увеличават. Та вариантите за два или има полипи по зъбките и могат да се почистят с машинката или е болест на млечните зъби(има си и мед. наименование ама го забравих  Sad), която води до цялостно почерняване на зъбите и след това започват да се рушат.  Cry Cry Cry Направо незнам на кой свят съм... не стига, че първото и зъбче излезе след годинката, а сега и това, че на всичкото отгоре разстат както си искат... първо горните предни после долните предни, след това горни кътници, после долни кътници... Сега ни изписа всеки ден да пием по една таблетка "Флуорин" и през март месец ни чака пак на преглед. дано да са полипи, че ако е другото ще има много чести посещения при зъболекар. Хубавото от цялата работа е, че няма да бъдат засегнати новите зъби, които излизат след млечните.
Второ да ви разкажа за вчерашния купон: Хиляди благодарности на Таталинка, че се зае с организацията и ни спретна страхотно коледно парти... Всичко беше страхотно, а децата се забавляваха много. Най- после се запознах и с други мами софиянки и техните невероятни дечица. Янан, изглеждаше много добре, а коремчето й е пораснало и красиво, тя самата сияеше и излъчва много положително настроение... Иванна много си хареса Ники и даже го нахрани с чипс. Нана, повечето време прекара с мама и тати, но и тя се чувстваше страхотно сред играчките и децата. Валерия, Боби, Бубата, Борко, Никол и Вики също играха и се усмихваха. Ени, свири на пиано и танцува много хубаво, а Дени през цялото време риташе топка, май футболистче ще си имаме. Накрая кактите раздадоха подаръчетата и щастливите физиономии на дечковците направо ми стоплиха душата... тези емоции бих ги изживяла безброи пъти. Дано не съм пропуснала някои, ако е така съжалявам от сърце.
Ето ви и снимки от партито:

ЕТО ОщЕ СНИМКИ

Сега чакаме и другите да се разпишат със снимки  Wink Wink Wink

Пожелавам ви лек ден  Hug

# 229
Страхотни снимки Таби.
Много сте сладки всички Hug
Само съжалявам че не можахме с Вики да присъстваме.  Sad

книжката която бях купила за нашето парти му я подарих даже вчера

# 230
Zdraveite mami,
 Na6iqt rejim e:sutrin-07:00-7:30
                         san-12:30-13:30
                          ve4er zaspiva sled 20-21 h

kote :predi vreme i nie zaspivaxme kasno 22.30 daje 23h ,no za moq radost tova se promeni Grinning
Problemat e 4e ne moga da q otkaja ot no6tnoto xranene.Ima li nqkoi sas sa6tiq problem Confused:Po 2 6i6eta kiselo mlqko izpiva no6tem.
E tova e za sega pak me zadarpaxa na nqkade. Simple Smile
Veselo izkarvane na praznicite na vsi4ki santa2

# 231
Здрасти на всички и от нас с Нана! Simple Smile
Таби едно голямо гуш от мен !  HugМного се надявам това по зъбките да са полипи и да могат да се почистят.Убедена съм че си много притеснена! Sad Хубавото е че на другите зъбки всичко ще им е наред!  Praynig
Мерси за снимките! Ние още не свалили нашите , но Цецо не е сериозен в никакъв случай колкото Иван Naughty  Коледното парти наистина беше весело и честно казано искам пак! Laughing
yanan наистина сияеше и аз не се удържах да погаля коремчето и  Embarassed много мило ми стана наистина! Hugдано не ми се сърдиш...
Какво да кажа освен че децата много са пораснали вече не са никакви бебета ...страшно са милички и са пълни с енергия. Laughing
Таталинка Hugза готиния  клуб и за организацията.
Мога да  ви кажа че "Овчицата Гергина" ми проглуши ушите целия ден и   днес съм я скрила , защото ще да взема да заблея и аз. Crazy
Мисля вече за друга софийска форумска среща +онези ,   който не дойдоха Grinning
Другия път и аз ще си купя еленски рога  Wink
От нас целувки и спокоен следобед ! Heart Eyes

# 232
Супер, ако организирате пак софийска среща ще се радвам да ми драснете бележка.

И се надявам другия път да нямаме ... скандали с благоверния #2gunfire и да можеме да дойдеме.

# 233
~Поли~ на другата среща присъствието ти е задължително! Hug
vancheto* на теб добре дошла! Grinning Моля те пиши на кирилица Rolling EyesЗа жалост не мога да ти помогна със съвет за нощното хранене , дано друг го стори!Лично аз кърмех дъщеря си нощем , докато преди около 3седмици не я отбих и после никаква храна -само вода като се събуди и разплаче.Пожелавам ти скоро да решиш проблема нощно хранене.Успех! Peace

# 234
Здравейте майки-зайки!
Софийски мами,страхотен купон сте си организирали Peace И често да ви кажа,едвам познах дечицата,толкова са пораснали,нямам думи Heart EyesТаби, мерси за снимките,очаквам и другите мами да се включат с материал,и добре че са те, че да мерна някои мами които отдавна не са се отчитали тук-Валкирия,Тинтири и др.всички изглеждате супер Peace
Таби, Praynig се по-малкото зло при Иванна и дано скоро всичко се оправи и има бели и здрави зъбки Praynig
Ванчето, добре дошла.Ние сме от отбора на ядящите нощем,дори не гледам колко е часа,просто като се събуди и разсъни ,изпива си АМ и заспива на мига.Но ,това ще е до Нова година,защото съм решила след празниците да махна и биберона ,с който спи и нощното мляко,дано успея Praynig
По-късно ще ви пусна малко снимки от детския РД на нашия батко Laughing

# 235
Ето снимки,който иска да гледа Wink
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=201831

# 236
  • София
yanan наистина сияеше и аз не се удържах да погаля коремчето и  Embarassed много мило ми стана наистина! Hugдано не ми се сърдиш...

Ааа, Вили, не си само ти! И аз погалих коремчето на yanan! И ми стана едно такова... хубаво, мило и... носталгично  Embarassed.

А за "Овчицата Гергина" какво да ти кажа... Няма спасение! Аз сглупих, че купих 3 книжки от поредицата и Виктор си прави трио  #Crazy

Купонът беше наистина страхотен! Децата бяха много послушни, което си е наистина учудващо. Даже една от каките ми каза, че не е очаквала да е толкова спокойно. Големи са сладури всички! Уникално беше - наоколо щъкат дечковци в един размер  Laughing

Ето снимчици и от нас: http://fotovisia.com/r.php?page=1&f_id=1770

# 237
Здравейте момичета!
много ми липсва Бг най-вече сега като гледам как си прекарвате.Дано и ние да успеем да отидем до Флорида че много полети са отменени.
И ние не се кърмим от няколко дена,не плакала не е нищо много добре си го прие,просто и обясних че е голямо момиче вече (защото тя вечерта ме погледна и ми каза мама цица)и тя просот продължи да си гледа книжката.
Тази Нова година и аз ще се почерпя,три години не съм,та е време.
Много ми липсвате чао.

# 238
Сонка мерси че си се сетила все пак,но наистина не ми е сега рожденния ден а чак на 21 юли.  bouquet

# 239
Zdrawejte i ot nas
Eto ia Joana kolko e porastnala
dosega ka4wah snimki i ha posta go niama...
wtori opit Izwiniawams se za latinicata

Общи условия

Активация на акаунт