Зимен студ навън настана, ЮНЧЕТАТА подлудяват вкъщи мама

• 12 937
  • 286
  •   1
Отговори
# 240
Zdraweite momi4eta!
Izvinete me, no v momenta nqmam kirilica Sad
Анелиз: Razgledah snimkite ot Blagotvoritelniq koleden karnaval wyw Warna, mnogo ste gotini i porasnali, a vidqh i decata na o6te dve poznati mami. I pak me obhvana nostalgiq...
Za rejima : stavame v 6:30-7:00, na obed spi mejdu 12:30 -13:30, no ponqkoga 30-40 min. samo, a ve4e zaspiva nai-kysno 20h. Marti vse o6te se budi po 10000000 pyti no6tem Sad
Prigotvihte li kolednite podaryci? Az kupih 1-2 ne6ta, no prodyljavam da se oglejdam za o6te ne6to , koeto bi zaradvalo detence, no toi mai samo na kompyutyra i fotoaparata se kefi Sick
Vse o6te otkazva vsqkakva hrana i sme samo na kyrma, a sutrin pie i 4ai s med. Dano skoro se pohvalq, 4e otnovo e proql.
Ina4e baba i dqdo ni gostuvat ot 1 sedmica i 6te bydat s nas i na Koleda, mnogo sme 6tastlivi. 6te se postaraq da ka4a novi snimki, 4e otdavna ne sym i 6te sloja link , 4e ni zabravihte ve4e, ama az sym neseriozna Embarassed, no ne ostava nikakvo vreme.
Spokoina no6t na vsi4ki!

# 241
Здравейте момичета!
Софийски мами страхотен купон сте заформили на децата.А те са толкова видно порастнали  ooooh! накефих ви се максимално.Ама много готин клуба.
Табби дано наистина не е нещо страшно със зъбките и наистина няма последствия понататък  PraynigЕййй ами Иванна как само разглежда списанието като мадама седнала на кафе  Hug
Вики на Тинтири и той голям мъж станал  HugНана е много нежна с мама Вили  Heart EyesЕЕЕЕ ама как, не на последно място видях и сладурата Ени и Таталинка ,и тя кротко си буташе някаква играчица  HugТаталинка искам и от теб да видя снимки на Ени  Rolling Eyes
Анелиз   bouquet и вие сте сладури големи.
Коте май имаш друга прическа и цвят на косата  ThinkingОтива ти,а вашето парти да не е било пиратско?Целувки и на Тея
Муцунке Embarassed  Hug
Мимик много е чаровна Йоанка  Heart Eyes
Ние от днес пак сме на ясла.Купихме и подаръка за празненството в групата,една голяма кола Мк Куйн Светкавицата пищяща,вървяща и темп подобни,която едва ли ще изтрае и седмица ама нищо.Купих и подаръка от свеки,една жилетка от тея новите дето са ги пуснали сега за децата и едни панталони ватирани спортни.Е естествено има и още подаръци от леля,от майка ми,от стринка му но да не издребняваме.И аз голямо чудене какво да купя ама мъж ми доста ме подканяше и така.Това е от мен Лека вечеррр!

# 242
Влизам набързо да ви пусна един линк ама ще върши работа само на софииските мами Simple Smile
http://moetobebe.net/novforum/index.php?topic=1705.0

# 243
Здравейте пак, сега съм на работа , но се оказва , че имам повече време за писане отколкото когато съм си вкъщи. Горе - долу попрочетох това онова и като гледам всички дечица са станали едни порастнали човечета. Много са сладки всички, да не говорим, че ми приличат на хлапета от детската градина, а не на големи бебета. Леле, а като си помисля кога се родиха и как ена по една валяха новините за току що родените дечица...А помните ли : "Все още ми е много лошо и не мога да гледам никаква храна, но докторът каза, че около третият месец тези симптоми ще изчезнат", ами "Момичета,  вие имате ли черна ивица по средата на корема?" Ох , не знам защо точно за тези неща се сетих ама като им гледам снимките от новородени и като знам, че повече никога няма да бъдат такива и някак носталгично ми става....а колко са сладки децата точно сега, когато проговарят...не е истина
Джоана ми пее вече на английски и падаме от смях с нея. Пее Джуи Бимни, което означава Jully, please believe me :o))))
Наистина темата с подаръците  е много интересна и вълнуваща, особено за мен. Утре в яслата ще идва дядо Коледа и ще донесе подаръци. йоана малко я е страх от него , имаме една играчка и тя реве когато я пуснем да пее, но от друга страна идеята , че старецът ще донесе подаръци доста й харесва. Взели сме за яслата комплект кукленски аксесоари, понеже тя много обича да играе с бебета, да ги слага на гърнета и да ги храни. Та комплектът включва люлеещо се легло заедно с бебето и с играчка да се върти над бебето, чашка, лъжичка, вана с душ и още джунджурии. И да ви се похваля с онова, което винаги съм искала...Йоана започна да гледа детски и аз много се радвам, тъй като тя истински се забавлява, а и ме оставя на мира да посвърша нещо. Да не говорим че и аз съм луд фен на анимациите. Мислим за коледа да и подарим и един от тези сглобяеми пластмасови замъци, да видим дали ще му се радва, а също ще получи и влакче на батерии с релси. Извинявайте за дългия пост. Лек ден и да споделите за подаръците. А вие самите на дядо коледа писахте ли?

# 244
  • София
Здравейте и от нас!
Таталинка на организирания коледен купон за малките мишлета от теб беше страхотно!Благодаря   bouquet
Вили 1,Тинтири-Минтири  Hug
Таби дано не е нещо сериозно със зъбките на Иванна Praynig
Аз тази седмица си взех болничен,че от неделя ме боли малко гърлото,но вече съм по-добре. Лекарката ми изписа цяля торба с детски лекарства #Crazy
Ето малко снимки и от нас
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=149740&photo=47

# 245
Абре, мацки...имате ли шейни за малките??? Йоана много се кефи като види шейна по улиците ама аз искам да и купя от тези старите, дървени с дървена облегалка и метални лайсни отдолу. Някой ако може да каже откъде евентуално да се намери такава

# 246
Здравейте мами,отдаде ми се вазможност да драсна някой ред. Simple Smile
 коТето ,Вили 1-добре заварили.
За темата с подараците :мисля да взема на малката конструктор, ще се радва много.Има цял куп играчки,но не си играе с тях(клавиатурата и телефона са и по-интересни),а и куклите от плат с коси от прежда.
Обича да се вози в една коли4ка за кукли Simple SmileНаправо се чудя как я издържа.Част от подараците получихме вече,а останалите под елхата.
mimik ние сащо гледаме ТВ,само че предпочитаме музикалните канали(добре дошло за мен,защото ме оставя да свърша нещо) Grinning
Лек ден

# 247
Ох,трети ден не сколасвам да се разпиша....ама днес може и да успея....стига да не се наспят бързо разбойниците.
Честит рожден ден,Чуш-да си жива,здрава,много  да те слушат и глезят мъжете вкъщи и дано да имаш много спокойна бременост оттук нататък и да си я завършиш с леко и бързо раждане!
Снимките от партито са много хубави,както предполагам е било и самото парти....видях и доста позабравили ни мами и много пораснали дечица-давайте още-ние с кеф си ги разглеждаме...
 Embarassedда се похваля и аз спретнах меденките,ама оставих украсата за преди самата Коледа,че нещо не мога да намеря време за нея-пък и като гледам как прогресивно намаляват....може да се наложи да повтарям поръчката..
 Laughingза подаръците-днес получих една част,другите съм ги скрила вече-чакам и една музикална маса от ла Редута-ама като гледам май ще остане за Новата година/че нещо забавиха доставките/...иначе дотук на Иво съм му приготвила влакче/дето обикаля по релсички и се въртят разни работи по него/,няколко джипчета и колички/метални,и от най-здравите,че и него си го бива в трошенето/,количка за пазаруване с зеленчуци/че има голям мерак да бута количка,а тати не дава да е от кукленските/,комплект за почистване-за да не пипа моите четки и бърсалки и малко дрешки/щото то мама на това се радва,не на играчки разпилени из цялата къща/....иначе дотук вече два пъти бяхме при дядо Коледа-е първия беше одобрен,но днeшния-хич....направо си му го показахме Mr. Green/това в детската градина на баткото-беше пълна лудница и Иво допринесе сериозно за това-гушкаше наред децата,особенно тези дето не искаха- тях най-настоятелно/
Коте,много различно ми изглеждаш-явно е имало пълна промяна?Но пък много добре Wink........
Таби-а дали не е точно от флуора-четох,че от прекомерната му употреба се получават петна по млечните зъби/а питейната вода е флуорирана/
Мимик,радвам се че вече имаш повече време и за нас Laughing....Иво още не се заглежда във филмчета,но виж на рекламите е първа китка...даже имаме любими на които изпадаме в истерия/сега на мода са рибата на To Be и Sony Bravia-със зайците,дори заради нея се сдобихме с червен заек/
На все още кърмещите-браво..на Муцунка-добре дошла в отборана приключилите......и също -браво,знам,че имаше голямо желание да  се справиш и го направи! Peace
Ванчето-добре дошли!

А, и да не забравя-честито ви увеличение на майчинството!

Последна редакция: вт, 18 дек 2007, 15:59 от Анонимен

# 248
  • Пловдив
Здравейте и от нас. С голямо желание разгледах всички снимки от софийският купон. Момичета, браво за организацията. И вземете по-често да пускате снимки на порастналите си дечица.
Пиперлийчице, честит рожден ден мила. Пожелавам ти много щастие и сбъднати мечти. а догодина да те гушнат 2 сладки момичешки ръчички.   bouquet

Аз пак ще внеса коледно настроение в темата, но н ме линчувайте. Не мога да се стърпя и да не ви покажа коледната медена къщичка, която направих за Любомир  Embarassed

Приятен ден и много коледно настроение от нас  Hug

# 249
  • София
Мимик, в Метро има поне 10 вида всякакви шейни. Ние взехме пластмасова, защото ми се стори най-удачно, че няма къде да прибирам голяма шейна. Виктор я изпробва вече няколко пъти и е супер щастлив:

Подаръците съм ги приготвила и скрила отпреди месец. Купихме му детска палатка с 50 пластмасови топки. От едната баба една голяма кола, с дискове на животни, от другата баба детски компютър. Купила съм и разни дреболийки - кубчета, коли, пъзели и прочие. Направо нямам търпение да видя реакцията на Коледа.

# 250
Чушка , честит рожден ден !Мила , пожелавам ти щастие , здраве и безкрайно много любов! пожелавам ти да гушкаш през май и едно сладко момиченце !
Люба и ти ли си спряла да кърмиш  или аз пак не съм в час  newsm78
Пепи много "вкусна" къщичка си спретнала  Laughing
Тинтири-Минтири  днес сложих Нана в шейна и голям рев му удари .Изненадах се  , защото мислех че ще и хареса Tired
Мимик много е пораснала Йоанка!А иначе и аз си спомням често  и как се запознахме и как сядах с трепет да прочета новините за родените бебета ....особено на Змейковица първото ни бебе  Grinning
Mucunka  радвам се за вашето безпроблемно отбиване!  Hug
Е , аз ще рисувам с Нана че и е скучно сама да си драска. Simple Smile
Лека и спокойна нощ!

# 251
  • София
Честит рожден ден, Чуш!
Да си здрава, сияеща и щастлива!
Много радост да ти носят всички у дома!

Момичета, благодаря на всички присъстващи на партито, беше чудесно! Искам пак!  Hug
Благодаря и на всички за милите думи
  Hug

Съжалявам, че не се обръщам персонално към всяка и не съм изчела написаното през последните дни, но тези дни почти не стигам до компа.
Успях най-после да кача   СНИМКИТЕ ОТ КУПОНА.  Предварително се извинявам за не особено доброто качество, но нещо не бях съвсем в час. Вниманието ми беше разхвърляно между всички пораснали прекрасни юнчовци и някак не обърнах внимание на снимането. Пропуснала съм да снимам всички дечица и всички родители, за което също съжалявам. По-важното е, обаче, че дребните изглеждаха доволни, забавляваха се много и двата часа отлетяха като миг. А Ени беше в стихията си - завладяла две пиана и прелиташе между тях, пееше, танцуваше и се вживяваше в ролята Simple Smile
Ох, има толкова за разказване, но ще остане за по-късно, че Ени вече здраво мрънка... а снощи два пъти се буди и с баща й я разнасяхме на ръце... Sad

Целувки на всички сладки муцунки и спокойна нощ!   Simple Smile

# 252
Честит Рожден ден,чуш  bouquet Желая ти здраве и много сбъднати мечти и едно хубаво и здраво момиченце след няколко месеца Heart Eyes Hug
Сонка,Люба, Hug имам само нов цвят на косата,няколко нюанса по-тъмен от това,което беше преди,а прическата е същата,само мината през преса Wink Лятото пак ще върна русите кичури Grinning
Страхотни снимки видях на Йоанка,Вики,Ени,Нана,Ники/дано не пропускам някой/ Hug
Пепи #Crazy #Crazy #Crazy оставам без думи пред тази красота.
Любе,чакам и твоите сладки снимани,да напълня поне очите Wink

# 253
Чуш,честит рожден ден мила!Дано си здрава и обичана,другото е лесно,леко достигане до приятното чувство да си гушнеш отново бебенце!

# 254
Здравейте, пак от мен Simple Smile

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛЮТАТА ЧУШЧИЦА!!!

ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И ЩАСТЛИВИ СЕМЕЙНИ МИГОВЕ.
БЪДИ ОБИЧАНА И ДОБРА МАЙКА И СЪПРУГА.

Благодаря ви момичета за милите думи за проблема със зъбките. Силно се надявам да са полипи и да се махнат с времето  Praynig Praynig Praynig Също така ви благодаря и за хубавите думи по адрес на дечицата ни от коледното парти.  Peace
Тинтири, yanan, Таталинка страхотни снимки.  Hug Hug Hug Сега чакаме Вили, Валкирия, Ирко и Веселушка да пуснат и сме готови.
vancheto*, добре сте дошли   bouquet
Мимик, Йоанката много е пораснала. Една голяма госпожица  Party
yananNaughty Naughty Naughty аз казах ли ти да се пазишшш... ееее ама хич не слушаш и това си е  Wink Wink Wink Веднага да кажеш, че гърлото е минало и хапчетата са спрени  Peace
Люба, Иванна не пие вода от чешмата и никога не съм и давала освен преварената до 1 годинка, но незнам дали това е причината никой не може да каже каква точно е причината за черното по зъбките.
Пепи, страхотна е къщичката... поръчвам си една за Коледа за Иванна, ако  може, да ни пратиш, че и ние да хапнем нещо вкуснооо...
За подаръците: Ние с татито още нищо не сме купували, но утре и аз ще се заема, че поръчките са много и трябва да ги изпълня... Вече съм набелязала разни неща и утре ще видя, какво ще купувам. Като ги взема ще  кажа, какво съм взела.

Пожелавам ви лека вечер.  Joy

Последна редакция: вт, 18 дек 2007, 22:59 от TABBY

Общи условия

Активация на акаунт