Зимен студ навън настана, ЮНЧЕТАТА подлудяват вкъщи мама

• 12 937
  • 286
  •   1
Отговори
# 255
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛЮТАТА ЧУШЧИЦА И ОТ НАС!!!

Много здраве,щастие,късмет,любов,а до година едно сладко и прекрасно бебенце!

Целувки и весел празник!  bouquet

# 256
  • Варна
Честит рожден ден Чушчице! Бъди много здрава, щастлива и усмихната жена! Желая ти още безпроблемна от тук нататък бременност и едно прекрасно малко момиченце догодина!

Ееее страхотно парти сте си спретнали мами софиянки   bouquet
Наистина всички човечета вече са пораснали и аз видях доста от майките и дечицата, които скоро не са разписвали тук.
Нямам много време за писане, затова ви пожелавам
спокойна и изпълнена с красиви сънища нощ

# 257
                   newsm59  ura  cook
Честит рожден ден Чушчице!
Бъди здрава и много обичана! Леко бременеене!

# 258
  • софия
Здравейте и от мен
Много благодаря на Tatalina  за перфектната организация на партито и на всички Вас ,че ни приехте.Купонът беше чудесен.
Таbby,ако искаш повече информация относно проблема със зъбите на Ивана ,ми се обади.Ще ти пратя телефон на лични.Най вероятно се касае за меланодонтия.Мога да ти дам някои съвети,но няма да издържа да напиша всичко тук.По лесно ще ми е по тел.
Утре ще гледам да кача и нашите снимки.
Поздрави на всички!!!!!!!!

# 259
  bigdance2 newsm59 Честит Рожден Ден люта чушчице!!!! party023 nbirthday Gift Всичко,което си пожелаеш да се сбъдене!!!

Люба значи и ти си се захванала с медените сладки  Grinning мойте веднага след като изсъхна глазурата ги затворих в кутия с капак и в чекмеджето на хладилника.Хич не се виждат и не изкушават  Wink Аз и без това правих само половин доза,така да пробвам пък те станаха  Grinning.Преди Коледа ще пробвам и друг модел сладки.......
Пепи къщичката ти е много хубава.гледах я аз в темата при меденките ама твоята е по-хубава с тези бонбони отгоре smile3501  Аз таз година ще се въздържа да се пробвам.
Мимик браво на нашата адашка!Мойта Йоанка гледа рекламите,сънчо и танцува на някои повтарящи се често песни( примерно от сериалите)Уча я да си прибира играчките и имаме успех.Боклук като има и давам и го хвърля в кошчето ....всеки ден ме изненадва с нещо ново.А за ползването на гърнето съм много радостна,че не се напикава и нааква.Казва си или показва,че и се прави нещо.Рядко се изпуска....вероятно в тези случаи не съм я разбрала.
Вече е почти здрава,малко покашля,но рядко.
Бяхме на консултация и резултата е 11,5 кг. и 80 см.няма кучешки зъбки,
сега разтът кътници и има 4 горни и 3 долни.
ОООО докато напиша и то минало полунощ Confused но Чушчице аз поздрава ти го писах преди това   bouquet
лека нощ  bouquet

# 260
  • Варна
Чушчице, честит рожден ден! Пожелавам ти всичко най-хубаво, любов, щастие и много детски усмивки!

Тук е много студено и май ще си стоим в къщи цял ден  Sad Сега ви оставям, че Крис вече изгуби търпение.

Варненски момичета, кога ще си направим събирането? Тази седмица или да изчакаме другата да се постопли малко?

# 261
Добро утро ,момичета  bouquet
  food010 kaffeetrmker_2 топло и ухаещо за всички желаещи Laughing
Анитка, аз май съм по-навита за другата седмица ,че сега наистина е много студено.Ако ти и Саси сте съгласни,дайте да се уговорим за ден и час и да отиваме в Гранда Peace,да си пишем на лични да не пълним темата WinkДа нацелуваш гаджето ,още от предния път се каня да ти кажа ,че е пораснал много и е голям чаровник на снимката Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ирко, добре дошла,чакаме снимки Hug
Ние след малко сме на консултация и после ще докладвам.
Топъл ден на всички  bouquet

# 262
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на чушчица и от нас . newsm67 леко бременеене !Здраве,щастие,късмет .

# 263
  • Варна
Хаааааайде на коледните късмети http://banici.net/

# 264
Момичета заповядайте да се почерпите Hug

днес остарявам с още една година Blush

# 265
Честит рожден ден на Поли!Много здраве,късмет и любов!  bouquet

# 266

За Чушцица цяла градина с цветя.
Чуш моля да ме извиниш за закъснението, но от все сърцже ти желая здраве, само хубави мигове, да си много обичана. И здраво бебенце baby_neutral

# 267
Здравейте момичета... Първо да честитя ... макар и със закъснение... рожденния ден на Чушчицата! Нека всички твои желания , бъдат мои пожелания    bouquet.
Гледам сте се разговорили за шейни и да ви покажа и моят юнак...

Хубав ден на всички.

# 268
  • София
Честит рожден ден, Поли!
Здраве и късмет! Хармония и любов във всичко!

Весел празник и хиляди усмивки!

# 269
Честит Рожеден ден,Поли  bouquet Two Hearts newsm59 Желая ти здраве и късмет и много сбъднати мечти  bouquet
Елисирче, страхотни снимки на Цецко,много е пораснал и е голям сладур Heart EyesКак ви завидях за снега Embarassed,сигурно сте на Пампорово или Боровец newsm78 Аз нямам търпение Тея да порасне още малко и да отидем с нея на ски Laughing,може би догодина.
Сега ви оставям и отивам на фитнес,докато Тея спи Wink

Общи условия

Активация на акаунт