Зимен студ навън настана, ЮНЧЕТАТА подлудяват вкъщи мама

• 12 937
  • 286
  •   1
Отговори
# 270
Много ви благодаря! bowuu
Сонка, Таталинка, Коте Hug Hug Hug

ето две снимки на моя Вики от онзи ден:

# 271
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ПОЛИ!!!

ЖЕЛАЯ ТИ ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ.

Ирко, благодаря за инфото и да така се казва въпросната болест по зъбките  Sad
Поли, страхотен е юнака, как ме е яд, че не дойдохтееее.  Peace
Елисир, снимките са много готини.   bouquet

Лек и усмихнат ден  Joy

# 272
Здравейте милички и  от мен  в студения и ветровит след обяд ! Аз се топля у дома че имах излизане навън и пия кафе - ето и за други мъничко шоколадова топлина Grinning
Поли , честит рожден ден ! Пожелавам ти да бъдеш много  щастлива , здрава , обичана и носена на ръце от двамата ти мъже ! Един  букет от жасминена нежност  за теб

Аз закъснявам със снимките на Нана , но трябва да ги намаля , защото в този си размер са доста големи за снимка бг и така че се налага да ги редактирам  newsm78
Наната спи , а аз ще трябва да се заемам с досадните домакински задължения ,  newsm28 wash 1dishes  food002от който вече ми призлява  Rolling Eyes
За Коледа никакви сладки не съм правила , няма и да правя май , защото не ми идва пустото му настроение  Sad днес разглеждах за подаръци и на нищо не се спрях ...уж много неща , а пък  Tired няма угодия за мене , нали  Wink
Е , ще ви оставям , а аз докато си допия кафето ще почета още малко . atwork
До после !   

# 273
  • Варна
Честит рожден ден, Поли! Нека в живота ти има винаги изобилие от здраве, щастие, любов и пари (а другото ще си го купиш  Heart Eyes)!

Пък и както виждам Вики знае на какво да наблегне в храната, за да порасне голям и силен мъж  Laughing Малък сладур е той.

Ирко, добре дошла! Чакаме и твоите снимчици  Heart Eyes

Ееее Анелиз, страхотно ми вдигнаха настроението тези късметчета! Благодаря, че го сподели   bouquet

Елисир, обожавам снега, особено на такива чисти и прекрасни места. Цецко е станал страхотен сладур - личи си, че обича планината  Heart Eyes

А като говорим за подаръци да ви се похваля. Днес дядо Коледа ни зарадва с НОВА КОЛА!!!       car003     Много съм щастлива  newsm44, защото вече ще можем да си пътуваме на воля, без да се съобразяваме с влакове, автобуси и тем подобни. А за Дари дядо Коледа ще донесе още един подарък ( извън официалния списък  Mr. Green) - столче за кола.

Целувки и спокойна нощ на всички!!!

# 274
  • София
Благодаря ви от все сърце за прекрасните поздрави Hug Heart Eyes Hug.

~Поли~, честит рожден ден. Пожелавам ти здраве, щастие, късмет и любов. Пожелавам ти много силни положителни емоции, много подаръци и радост.
baloni happy bd baloni

# 275
Добро утро,
 момичета  bouquet
Поднасям кафенце  food010 Coffee на всички желаещи Grinning
Саси,честита ви кола,със здраве да си я карате и безаварийно Peace А я кажи каква марка е  Wink
Чуш, Hug как е настроението ти,добре ли си вече Wink
Пожелавам на всички ден ,изпълнен с много топлина и усмивки/въпреки мрачното време тук/  bouquet  bouquet  bouquet
Ето и една гола снимка за поздрав от нас на всички Юнски младежи Joy

# 276
  • софия
Ето и нашите снимки от коледното парти http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=f2ev5zm.5znwjge&x=0&y=-6e8973

# 277
Добро утро на всички!
Наи-после и тук заваля сняг и май ще си имаме бяла Коледа Laughing След малко излизаме да изпробваме новата шейна, която дядо Коледа трябваше да донесе Hug
Мартин продължава да не яде нищо, само на кърма сме вече месец. На моменти съм на ръба на нервна криза, но си казвам да е жив и здрав, това е най-важното.
Пожелавам хубав ден на всички мами и дечица, а по-късно ще сложа снимки!

# 278
  • Варна
Здравейте!
Поли, честит рожден ден /на големи патерици/ и от мен   bouquet Пожелавам ти много здраве, любов и късмет!

Коте, много харесвам къдриците на Тея. То се видяло, че аз дете с такива къдрици няма да имам, че и двамата с мъжа ми с ме с прави коси, но поне на снахата и на внучетата на косичките ще се радвам  Heart Eyes

Саси, честита ви кола! Хиляди километри да навъртите в незабравими пътешествия!

Сега ви оставям, че ме боли глава. Снощи бяхме на рожден ден на моя приятелка и си тръгнахме рано заради моето пусто главоболие. Поне да беше от напитките.... а то, бях седнала до прозореца и ставаше течение между него и аспирацията. Продукти за сладките като на Пепи съм си купила от два дни, но си чакам вдъхновението... Така като гледам моите ще са великденски  Mr. Green

Весел ден и послушни деца!

# 279
Здравейте и от мен,отново със стария ник Mr. Green
Анитка, къдриците на Тея са изцяло заслуга на баща и /когато имаше коса де/ ,защото моята е права и остра,Крис я е наследил,така че и аз като теб се радвам на завъртулките и защото са много готини,особено като я изкъпем,а относно внуците-божа работа,с къдрави или прави коси,нали са си нашите Heart Eyes Hug
Деси,
учудва ме Марти как устисква само на кърма newsm78,но щом се чуства добре значи е ок, и все пак ти пожелавам скоро да се похвалиш,че си хапва и друго Praynig Да не би да е изпитал отвращение от някоя храна и сега затова да отказва да яде newsm78 Стискам палци Peace
А за коледните сладки,аз вече си направих,само че в опаковки и от Метро Joy Embarassed ,а колко са красииииииви и струват 3лв пакета-500гр,та за мързелиеите като мен,това е супер Peace,но нека останалите мами се потрудят и покажат после какви красоти са сътворили Grinning
Сега ви оставям и отивам да пия едно кафе и да   chef защото довечера ще имаме гости.

# 280
Забравих да кажа,че имам идея за заглавие на тема
Юнски дечица добрички,чакат подаръци под красиви елхички!

# 281
Честит празник на Поли  и Чушленцето  Hug

Мили момичета, бъдете нежни цветя в обятията на своите мъже, красиви за себе си и обичани от вашите малки съкровища  bouquet

# 282
Здравейте, мили майчета Simple Smile

Да се отчета от консултацията на Иванна: Вече сме 10 200 кг. и сме високи 83 см. Взеха и кръв за изследване, че нали на 1 годинка имахме нисък хемоглобин и сега искат да проверът какво ще е положението. Лошото е, че трябва да чакаме 27 и до тогава ще съм под напрежение Sad.
Подаръците за Иванна вече са на линия, опаковани, надписани и скрити за великата дата.  Joy Joy Joy
Ирко, страхотни снимки.  Hug
ninani,    bouquet
Дидко, как сте вие? дай някоя снимчица да ви видим колко сте пораснали  Peace

Лек ден от мен  Heart Eyes

# 283
Момичета пожелавам ви хубава и вълшебна Коледа!

# 284
Таби Praynig дано да са ви наред изследванията.
Анитка, ДиДка Благодаря за поздравите Hug всичко най-хубаво и на вас ви желая.
Ще пиша другата седмица /27, 28.12/ нали съм на работа.

Общи условия

Активация на акаунт