Нетърпеливи сме да чуем вече, сърчицето на ЮЛСКОТО човече!

• 11 515
  • 294
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
4естито и добре дошла..леко бременеене ти желая  bouquet

В коя седмица си?Ходи ли на лекар?

Разказвай..Simple Smile

# 61
  • София
Здравейте, момичета!  Grinning Много сте продуктивни  Grinning Аз досега само четох, четох, четох...

Патишонка, честита точица  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Чакам си вече с нетърпение и моя преглед, който ще бъде живот и здраве другата седмица...

Датата на термина стандартно се изчислява като съм датата на последния цикъл се прибави 7, но тъй като 2008 г. е високосна - прибавяме 6  Simple Smile

Относно кремовете за мазане - аз нямам стрии от първите ми две дечица, дано и сега успея да ги пропусна  Wink Мазах се с Ponds с Алое Вера... Чувала съм препоръки за бадемово масло, но на мен лично алоето ми действа добре... Не знам сега дали го има по магазините... Нямаше няколко години и почнах да го получавам от сестра ми, която живее в Германия...

Обаче ако си го намерите това кремче (или балсама за тяло), препоръчвам го... Не е скъпо освен това...

За зодийки - модийки..., аз съм юлска лъвица, децата ми са рибка и раче (юнско, въпреки че термина ми беше на 12 юли), тати е везни...  Simple Smile Сега се надяваме на Божията воля и на още едно здраво и хубаво раче, но този път юлско за разнообразие  Simple Smile Аз много ги обичам рачетата, много са умнички, емоционални и креативни  Simple Smile

Дуци, наистина си красива  Simple Smile На тази снимка повече, отколкото на другата  Simple Smile

Как сте всички днес?

# 62
  • София
Аз си купих току що matern program , някаква френска специализирана серия за бременни и майки. На листовката пише ,че се започва от първия месец и се приключва най-рано 3 месеца след раждането. Има 7 продукта крем , олио и лосион за тяло , крем за бюст , гел за крака, крем за лице и крем за след раждане. Аз си взех крема за тяло 200мл, предлагат с 2 мостри от по 10мл. от гела за крака и крема за бюст.
Ама ще ви кажа след година има ли ефект  smile3521
А за Дуци да кажа тя е нашата гордост! smile3501

# 63
 Здравейте  Hug
 Колко много сте иzписали #Crazy
  Видиах само първа страни4ка и там се видиях и аz  newsm68  
 zа протокола: на 27 съм и имам мом4енце на 1,9  Grinning
 Не zнам кога ми е термина сега.Когато раzбера 6те докладвам  Wink
 лек ден на вси4ки  Hug ooooh!

# 64
Ще прозвучи малко глупаво, но все още не съм ходила на лекар и не знам в коя седмица съм  Embarassed
Причината поради която още не съм отишла е, че първият път когато бях бременна ходих при един лекар, който каза "Има само плоден сак, но няма зародиш" - това естествено силно ме притесни и отидох на консултация при друг лекар - "Всичко е наред, ето го зародиша, ето му и сърдечния ритъм и т.н." от което съвсем се обърках и в крайна сметка направих спонтанен аборт  Cry
При втората ми бременност си направих теста на 7мия ден от закъснението на цикъла и отидох веднага на лекар, но се наложи да отидя още веднъж през същия месец, защото било много рано - а аз се притеснявах заради предишния път и през цялата бременност треперих  baby_neutral , но всичко мина добре  Whistling
Сега съм решила да поизчакам малко и може би ще отида на преглед през декември  Thinking

# 65

A, глупости! Гордост с тези, които правят първият пост Heart Eyes

# 66
Моля, моля...бързо да ме махните от списъка на юлските мами за които няма инфо Naughty. Включихте ме още преди няколко дни в табличката с термините на 01.07.2008. В допълнение само - от София съм. Ако все пак искате да ме включите два пъти няма да се разсърдя Hug, без друго ужасно много исках близнаци family
Относно козметиката за бременни си признавам , че съм много невежа Blush. Чела съм, че грижата за кожата трябва да започне още по време на първия месец от бременността. Моята приятелка в по-напреднала бременност освен козметика от аптеката използваше и леко затоплен зехтин, както и гъша мас и няма нито едно поражени. Не знам дали е от козметиката или от чуствителнността на кожата.

# 67
  • София

A, глупости! Гордост с тези, които правят първият пост Heart Eyes

и те,и те! newsm51

# 68
  • София
За стриите зависи много от кожата, миналият път започнах да се мажа от първия месец, до последния, мазах се и с Чико и с Мустела, и въпреки това някъде в началото на 8 месец се появиха страшно много стрии по корема.
Този път мисля да си взема от маслата на Икаров, има едно специално за бременни, не за друго просто и моята кожа стана много суха и искам да я овлажнявам. Иначе предразположени ли сте към стрии, спасение няма, за съжаление  Rolling Eyes

Ето за това масло си мисля :МАСЛО ОТ ПШЕНИЧЕН ЗАРОДИШ
То е изключително подхранващо за суха и застаряваща кожа. От всички масла е най-богатото на витамин Е и зародишен лецитин, минерали, фитостероли, макро- и микроелементи, затова има характерен мирис. Витамин Е спомага за снабдаването на клетките с кислород и ги защитава от вредни вещества, забавя стареенето на кожата, а лецитина се грижи за нейната свежест и еластичност. Маслото от пшеничен зародиш е подходящо за подхранване на кожата около очния контур при застаряващи кожи. Помага при напукани, нацепени, залющени устни. Може да се нанася на кожата преди процедурата "напарване", особено на възпалени места, белези, повърхностни или спукани капиляри. Предпазва от образуване на стрии и отпускане на тъканите по време на бременост, като се масажира директно или се добавя в тоалетно мляко. При цъфтеж на косата е подходящо да се втрива в краищата и.

# 69
  • София
Аз си купих току що matern program , някаква френска специализирана серия за бременни и майки. На листовката пише ,че се започва от първия месец и се приключва най-рано 3 месеца след раждането. Има 7 продукта крем , олио и лосион за тяло , крем за бюст , гел за крака, крем за лице и крем за след раждане. Аз си взех крема за тяло 200мл, предлагат с 2 мостри от по 10мл. от гела за крака и крема за бюст.

И аз си взех същото мазило още на следващия ден след като си направих теста Mr. Green
И от тогава се мажа с него и сутрин и вечер......Доста воднисто е и бързо попива,но аромата му е доста странен,да не кажа неприятен...
Взех си и  маслото на Икаров против стрии /по препоръки от форума/, но на самата опаковка пише да се използва след 4 месец.....
Намам стрии и по-добре от рано да започна мазането...... Mr. Green

# 70
Здравейте ... аз снощи се записах някъде ама май е било в старата тема Embarassed та да се представя отново , на 25 г. от София  Simple Smile
Сряда бях на лекар, Бебчо е дълъг 7,3мм и сърчицето му тупка ли тупка, но в цялата тая еуфория забравих да питам доки кога ми е термина, въпреки че по мои изчисления би трябвало да е на 08.07.2008г. , след като съм в шеста седмица Simple Smile Усмихнат ден на всички!!!

# 71
Така като ви гледам май съм даже позакъсняла с мазането  hahaha
Имаше една готина тема за кремовете за мазане в майчинския, ама ме мързи да я изровя. Даже си бях харесала някакъв крем - ама то беше онзиден, помни ли ти някой  ooooh!

Имам чувството, че съм затъпяла (не по принцип, просто съм зле с паметта). Това признак ли е hahaha

Между другото, бих си взела нещо на Eucerin, но не знам дали има за бременни...

# 72
 За маzането-когато бях бременна със сина ми,какво ли не пробвах.Иzредих поне 10 фирми и ни6то.Спомням си ,4е специалните кремове zа бременни ми струваха около 35 euro и бяха пълен боклук. Една приателка ми каzа да пробвам бебе6кото олйо на Penaten Jonsan &Jonsan.Направо се родих  Grinning то е толкова маzно и толкова бавно попива,4е 4асове след като се намажа,съм о6те маzна. Нямах никакви стрии(а амах доста голям корем).
 А да ви питам:как да си ка4а сним4ица ?  Rolling Eyes
 А витамини пия на Милупа и се 4увствам много добре

# 73
  • непостоянно
.........:

Имам чувството, че съм затъпяла (не по принцип, просто съм зле с паметта). Това признак ли е hahaha

........

Признак е да Mr. Green
Една приятелка като беше бременна и спират с мъжа й на ОМV да заредят бензин. Той остава в колата, а тя влиза да плати щото и без тва искала да си вземе нещо за хапване Crazy Та влиза вътре избира си за хапване и пийване, плаща го и си излиза. След няколко дни търсят мъжи й с полиция у тях #Crazy, защото не си бил платил горивото на ОМV  ooooh! Тя просто забравила жената бе hahaha

# 74
Здравейте, момичета Hug
На мен днес ми е малко тъпо, но се надявам да ми се оправи настроението. Иначе съм все така без симптоми, сигурно ви омръзна вече само това да четете от мен. Даже и гърдите спряха да ме болят. Между другото се загледах в тях вчера и ми се стори, че едната е малко по-голяма, а преди никога не ми се е струвало така Crazy
И да ви се похваля, записах си час за преглед за следващия четвъртък Grinning

Общи условия

Активация на акаунт