Тихо се сипе първия сняг, щипка по бузките ОКТОМВРИйчето пак!

• 20 201
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
Zdravejte momiceta! Cestito Rojdestvo Hristovo! Badete wljubeni i obicani, zdravi i shtastlivi! Izvinjavam se za latinicata, na cujd komp sam i ne moga da se spravia  Embarassed.
Eto i pocerpka za imennia den na moia malak Stoian, kakto i na bashta mi Simple Smile

# 226
  • София
Честит празник на всички именици днес! Да им е живо и здраво името и да не забравят да почерпят!  Mr. Green

Ето малко снимки от Коледа на който му се гледа:

С гащи на главата, с блуза на краката... Що е то?  Mr. Green
С баба и деди
С деди, голяма любов
Страшни образи... 
Мумия... 
3 капки вода
семейство Адамс
Сестри Кушлеви 

Поздрави на всички!!!  Hug

# 227
Честит празник на всички именници   bouquet!

В момента се черпя за вашето здраве с бонбонки Тоffifee  и чаша ментов чай, разкош  Grinning! И се наслаждавам на тишина в къщи Heart Eyes.

Снимките на малките дами и господа са много хубави, като на принцеси и принцове  Hug! По-късно ще кача и нашите.

Ер-ка, винаги ме разсмиваш със забавните коментари към снимките! Сестри Кушлеви -  Joy Joy Joy.

# 228
  • до морето
Без малко да пропусна да честитя на празнуващите днес  Embarassed
пожелавам им здраве и щастие  bouquet!

# 229
  • София - Младост 1А
Добро утро момичета,
днес е последният работен ден за тази година. По този повод реших да го пиша дъждовен и ако не ми мине котка път ще мързелувам цял ден.

Аничка, душа страхотни са ти снимките! Много ми се иска да намерим време да се видим и да го нащипя Краско както си му е реда.
Много поздрави на вашите!

Хайде хубав ден на всички!

# 230
В последния работен ден от годината сме пак на работа Crossing Arms
Но има надежда да се смилят над нас и да си тръгнем по-рано. Laughing
Весела Нова Година на всички, ако не се чуем до тогава!

# 231
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
                                      Честита Коледа , момичета!!! santa2 

Ако щастието е птица -
нека кацне на твоето рамо.
Ако любовта е цвете -
нека разцъфти в сърцето ти.
Ако усмивката е слънце -
нека никога да не залязва.

Весело посрещане на 2008г.!    madnoel

Последна редакция: пт, 28 дек 2007, 15:01 от babka_jabka

# 232
Здравейте момичета,

Как изкарахте празниците?
Надявам се добре с доволно преяждане и много подаръци за малки и големи!!

Поне при нас беше така, по много от всичко, Коко най-доволен, получи всички възможни превозни средства, абе както в рекламата и коли и шоколади.
Цял набот от количките от филма Колите, камион, влакче с релси, огромен джип с дистанционно, самолетче, ама някои от нещата ще ги прибера като порасне малко, че от някои от играчките го е страх.
А иначе основните подаръци идват тази вечер, моите родители бяха на голяма семейна сбирка, на която ние заради ината на моя възлюбен не присъствахме и там всеки се е сетил за нашето зайче и е пратил по нещо.

Аз лично изкарах празничните дни супер емоционално, нагледах се на коледни филми и на всеки филм естествено си поревах и аз по принцип си вярвам в чудото на Коледа, а сега съвсем, но ми беше много приятно, е съжалявах че не бях с родата, но.......някой друг път.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=109949

не съм пускала снимки на дребния отдавна, ако на някой му се гледа в снимка.бг на потрeбител и парола е коколин (kokolin), казвам го така, щото и линк нещо не мога да дам, ей на хората по принцип все не им работи кирилицата, на мен пък латиницата.

Ами момичета, ако ме домързи до края на годината да пиша весело изкарване на празниците и уманата с пиратките и алкохола.

Последна редакция: пт, 28 дек 2007, 17:08 от Nadina

# 233
Здравейте!
Честита Коледа на всички!
И пожелания за весело празнуване на новогодишната нощ!
В края на последния работен ден от все сърце ви желая светли празници, пълни с топлината на хубавото червено вино, на домашния уют, на смеха на децата ви, на любовта на приятелите ви.
Нека Новата година ви донесе изненади, които ви карат да се смеете, успехи, които ви карат да се гордеете, щастие, което ви кара да летите и много, много здраве!

Ето малко снимки на Нена, от посещението на дядо Коледа в яслата (моля обърнете внимание, че дядо Коледа е с лак на ноктите  Mr. Green)

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=202571

Ние след малко се запътваме към едно много симпатично ресторантче, където ще ни е коледно-новогодишното парти  Simple Smile

Ще се видим отново догодина!
Обичам ви всички и много се радвам, че ви има!
 Hug

# 234
Здравейте,момичета!
Искам отново да ви пожелая,весело посрещане на Новата година!

Нека във всеки дом и семейство да цари радост,да бъде един незабравим празник!
Боже,миналата година на тази дата видях положителния тест,после минахме през много трудни моменти,за да бъдем днес заедно с Ивето и да е пълно щастието ни!Колко приятни мигове ни поднася живота,нали?
Целувки от всички нас.

# 235
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!
Много здраве,щастие и късмет на вас и вашите семейства!

Момичета спомняте ли си в една тема навремето някой беше писал как се определя пола на бебето в зависимост от преди или след менструацията си забременял?Много ще съм благодарна,ако някой ми отговори на впроса.
Весело посрещане на Новата година!
Целувки от нас с Вики!

# 236
Момичета, честита настъпваща Нова 2008-а Година!

С Новым Годом, друг мой дорогой!
Пусть он будет добрым и прекрасным.
Чтобы все, о чем мечталось страстно,
Стало удивительной судьбой!

# 237
  • София
Скъпи, момичета! Честита ви настъпващата 2008 година! Пожелавам на вас и семействата ви да сте живи и здрави, и тази година да бъде много, много успешна![/size][/color][/i]

# 238
  • София - Младост 1А
Хайде и аз да се включа за последно за тази година. Дано новата 2008 да е много здрава, всичко лошо да остане в старата и да ни очакват само незабравими емоции. Весело изкарване на всички! Прегръщам ви и ви целувам!

# 239
  • София
Весело посрещане на новата година. Пожелавам ви много здраве, щастие, прекрасни емоций, повече поводи за усмивки и всичките ви мечти да станат реалност през 2008 година.

Наздраве!!!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт