Тихо се сипе първия сняг, щипка по бузките ОКТОМВРИйчето пак!

• 20 191
  • 285
  •   1
Отговори
# 240
  • до морето
ЧЕСТИТА НОВА 2008 ГОДИНА!!!

ЖЕЛАЯ ВИ ПРЕЗ ЦЯЛАТА НОВА ГОДИНА МНОГО ЗДРАВЕ ,КЪСМЕТ И ЛЮБОВ!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ КОИТО ДНЕС ПРАЗНУВАТ!

# 241
ЧЕСТИТА НОВА 2008 ГОДИНА!!!
НЕКА ДА Е ВЕСЕЛА,УСПЕШНА,МИРНА И ЩАСТЛИВА!И ВСИЧКИ НИЕ ДА СМЕ ЗДРАВИ!

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
БЕЛЛА,СПЕШЪЛ ПОЗДРАВ НА ВАСЕТО!ЗДРАВЕ,РАДОСТ И МНОГО ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!

# 242
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!
МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ ПРЕЗ НОВАТА 2008 !!!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС!!!

# 243
  • София
Нека не броиме дните
много да са ни парите!
Нека всеки ден е чудо!
Нека зло под камък спи
и по вода да ни върви!
Честита нова година
!

Честито и на всички именяци днес! Да им е живо и здраво името!

# 244
ЧЕСТИТА 2008 ГОДИНА!
Годината, коята се задава с шепи радост да раздава, да бъде здрава,мирна и плодовита и за Вас да е честита!

Честито и на всички именници!

Аз черпя за името на моето бръмбарче

Бини,много благодарим за вниманието!Целувки и за вас от нас!Heart Eyes Hug

# 245
  • София - Младост 1А
Честита Нова Година и от нас! Всички да сте здрави и щастливи.
Честито и на всички именници днес!

# 246
# 247
  • София
Още явно не може да се съвземете от новогодишната нощ... Геройте са уморени  Simple Smile
Разказвайте...

Ние тримцата си бяхме у дома с кумата, дъщеря и и племеника и. Изкарахме си много весело. Децата си по играха, посрещнахме новата година. Бяхме взели фойерверки, страшна заря си направихме. За децата си беше най-весело. Много се радваха. Въобще целия квартал се взриви от зари. Пиха детско шампанско, а моя хубавец покрай детското замаза и от нашето.... Накрая хълцаше  Crazy На кумата ремеркенцата в 00:30 заспаха по диваните, а Красимир до 2 часа танци и шампанско. Голям смях падна с него. Той предишните 2 нови години ги проспа и тази му беше първото "истинско" посрещане. Днес стана в 12:30 на обед, умрял от глад. Веднага нападна торти, баници.... и все още превъзбуден от ноща. Сега си легна рано-рано в 9 часа заспа буквално за секунди. А днес от баницата му се падна братче или сестриче  Whistling На мен щастие и здраве, а на Пепи пари и джакпот! А на Бъдни вечер парата беше в мене, та тая година ще сме добре  Mr. Green Ама да не разчита домочадието много, много на мен, нали съм със широки пръсти!!!
Та така при нас!
Дано тази година ни донесе още по,по прекрасни емоций от отминалата и всичко да е най-най.... Тази година, нека да е нашата година - сбъдване на всички мечти, желания, трепети. Много обич, здраве, разбирателство, любов и много, много усмивки. Пожелавам си го това не само на мен и семейсвото ми, а и на вас и вашите любими хора. Обичайте се!!!   Hug

Хайде разказвайте!

# 248
Честита Нова Година! Честит имен ден на всички празнуващи!

# 249
Ето ме на, станала рано зарана и първа в офиса Laughing
Изкарахме си много добре с приятели на едно къще в Бояна, чак до зори. Ама беше Бейрут newsm43! Залягахме покрай портата.

Дечко вече ми липсва, а и тя вече иска на ясла, за да ядяла супа Joy

Хайде спорна година!

# 250
  • София - Младост 1А
Добро утро народе,
как не ми се работи... то не че днес много работа ще свършим ама...

И ние си изкарахме хубаво Новата Година. Бяхме вкъщи заедно с един чифт кумци. Пепи много си игра с всички ни. Чакаше с нетърпение "бум, бум". В 12 го екипирах и хайде на балкона. А Ники беше опасал целия парапет с всевъзможни ракети и пуцалки. Аз не съм им фен, ама те с малкия яко се забавлявахе. Пепи само викаше ураааааа и браво и подскачаше от радост. Накрая когато поприключи пукотевицата се разрева, защото искаше още "бум, бум". Заспа някъде след 1. Ние кротко си допразнувахме, оправихме къщата и се трубясахме към 4. И в 10 като ми скочи оня ми ти разбойник на главата... щях да се гръмна. Пратих го да си играе в хола та да си подремя още малко. После тръгнахме пак по гостита - първо в едната баба, после в другата... сурувакане, ядене, пиене... от днес съм на гладна диета. Почнаха да ми отесняват дънките.

Ми те това беше. Сега пак на тръстиката.

И аз като Ло да ви пожелая тази година да е по успешна от предишната и всичко да ни спори!
Хубав ден!

# 251
За много години, мили майки!
Да сте живи, здрави и щастливи!
Късмет и любов  на семействата ви и топлина в домовете ви!

Нека да е спорна и успешна 2008!

# 252
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ ПРЕЗ НОВАТА 2008 !!!
Аз да се похваля си имам малък прекрасен племенник Виктор, роди се вчера, на 01.01.2008г. в 15 часа - 3650гр. и 50см!!!!!!!!

# 253
Честита Нова Година и от нас мили момичета!
Бъдете живи и здрави и всичко лошо остане в старата година!

Меги - да ти е живичко и здравичко малкото племенниче!

# 254
  • София
Меги, да ти е жив и здрав племеника! Много хубава дата си е "избрал" да се появи!
Дрински, ще се видиме ли с тебе тази година....  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт