Тихо се сипе първия сняг, щипка по бузките ОКТОМВРИйчето пак!

• 20 191
  • 285
  •   1
Отговори
# 255
Меги, честито ви мъничето Виктор с перфектни мерки   ylinfant ! Да е много щастливо, здраво и послушно бебче  babydust7!

Ние изкарахме в домашна обстановка  1dating. Сготвих до обяд огромно количество храна  cooking. Нашият тати дойде от работа към 18 часа добре почерпен,  с което леко ми развали усещане на празник   4uu . Към девет приспа Валерия и себе си  Sleeping. Към 21,30 опитах се до го сритам лекичко за да се събуди  newsm66  - не успях, направих още няколко опита  и се отказах. Гледах страхотна програма по ОРТ, смях се до сълзи (сама  ku-ku). В 23 посрещнах руска Нова Година с мартини  newsm24. Към 23,40 сритах татито  по-силно   smile3537 fiuuuuuu,  с предложение да се отвори шампанско. И така, успяхме да посрещнем Нова Година двамката  cheers. Малката се събуди от гърмежи     Sob. Нацелувахме я  hug, почерпихме с компот  smile3560 и към 2 заспахме  smile3524.
P.S. От вчера до днес два пъти посрещаме гости, а храната не свършва  Joy. Обичам празници   eat People Santa!

Последна редакция: ср, 02 яну 2008, 15:15 от valeria1

# 256
ЧЕСТИТА НОВА 2008 ГОДИНА! Да е мирна , Да е здрава, да е весела и щастлива! Да изпълва домът ни 366 дни с радост, смях и щастливи мигове!
Ние изкарахме супер.
На яни му се паднаха пътешествията
На Мима... детето - пак ще е бавачка милата и тази година Mr. Green
На Къци къщата - сигурно ще го преместим в къщата за гости Joy да се учи на самостоятелност! ooooh!
На мама - здравето
на тати - парите - всичките. И в двете баници и в питката. Дори с едната едва не си счупи зъбът... hahaha
Днес решихме да не работим и да мързелуваме...щото то срамота на 2ри януари да се работи Mr. Green

# 257
  • София - Младост 1А
Меги, да ти е жив и здрав племеника! Страхотна дата е избрал да се появи!

Днес решихме да не работим и да мързелуваме...щото то срамота на 2ри януари да се работи Mr. Green

и аз това разправям ама няма кой да ме чуе...

Дрински, ще се видиме ли с тебе тази година....  Mr. Green

ми планирам да се видим... ако не ви е затрупало и не се появите чак напролет, като се разтопят преспите.

# 258
Меги, честит ти племеник! Да расте здраво и щастливо момче!

smile3501
а пък ние /дето не сме се наработили/ - пак на тръстиката smile3514. Ама то пък една работа  smile3516.

# 259
Благодаря, момичета, в петък заминаваме за Варна, да ги видим тези малки и големи сладурковци(малкия Вики и кака му Рали!!!!!!!! Hug Mr. Green)
Избра си той, пак добре че дочака 2008  Sunglasses
Целувки!!!!!(че работа ме чака  Crazy)

# 260
  • София

ми планирам да се видим... ако не ви е затрупало и не се появите чак напролет, като се разтопят преспите.

Олеее, да, аз забравих да ви кажа.  Rolling EyesНямате си на идея какви снегове са тука  Shocked Не е спирало да вали от вчера вечерта. Има сигурно към 30-40см., на места дето е навяло и повече. Няма джипове, няма нищо. По нашата улица си минава само ние и кумшийте, дори и да не искаме трябва да се прибереме все пак отнякъде. Движиме се със шейната, само тя е проходима  Mr. Green До утре незнам какво ще е положението, защото цял ден си вали. Инече ти не разчитай че чак на пролет...  Whistling (в събота съм на козметик, дано е проходимо до тогава, че аз вече имам един прекрасен опит от 1ч.30мин. в пътуване до дам в прекрасно снежно време ooooh!)

# 261
моми4ета за много години и от нас

много здраве радост и касмет ви пожелаваме

как сте варненки.....

много целувки на вси4ки и дано да е спорна тази нова 2008ма година

гери  и ники

# 262
Здравейте,момичета!
Ние посрещнахме новата година у дома.Да се похваля от мойто мъж,който до обяд беше сготвил всичко и то вкусно!Имахме за малко гости,но в 12 часа си останахме сами.Децата блажено заспаха към 11:15,като останаха спящи,въпреки "военното" положение навън. smile3524Та мирно и тихо дойде 2008-ма у нас. Grinning За късметите,на тати се падна парата и нова къща,на мен нова кола.А Ивето и Нати не проявиха интерес към баницата.
Ето ви доста снимки от Коледа до Нова година,ако ви се гледа.
gian,радвам се,че след толкова време се появи!
Меги,честито ти племенник!Желая здраве и щастливо детство на Вики!
Целувки на всички от нас.

# 263
Опааа, опаааа, ето я и кака Гея Wink
Добро утро народе, как сте?

Меги, честит ти племенник! Пожелавам му да е жив и здрав и невроятен пич!

Абе изобщо не ми се бачка, що така, такъв мързел ме е налегнал. Зарязах си диетата по празниците, то баници, чудо, затва и не съм в кондиция явно Confused
Аз няколко пъти правих баница- За Коледа, за 31, и все бъкани с късмети- та кво ли не ми се падна...дай Боже наистина да е така.
Ние пък отново сме в ремонт- на 30 и 31 мазахме стените в антрето, чакаме мебелите. Снощи примерно си легнахме в 2. Мъж ми се е гъзил с едни лайсни посред нощ  Laughing, аз помагам, разбира се. Та така- на 31 направихме едната стена червена, ама кърваво червена. Пресата определено незнае колко шантави родители има:))))
Бях на коледно парти на 27-  в Биад- е нема такова чудо...кака ви Светла вилня като луда. Имаше един гей- ма същия Филип Киркоров, та не мария магдалена ми незнам кво се получи. Голема либоФ с него. Баси пича, тоя човек ми напълни душата, и кат се почнаха едни бири. Та рипах с едни токове и едно рокле и незнам как,а ми се скъсали чорапите ( свеки ми подари едни с жартиери, ма явно не е знаела жената, че синът и вече е разсипан сексуално от тез чорапи:))). Та добре си пийнах, и на другия ден не отлепих, та мъж ми ми прави супа и чувам с едно ухо-" Ела да си играеме тате двамата, че мама я били главата Mr. Green"
Та тва са последни новини из нашта къща.
Много студ, много сняг, е как да му се работи на човек..ич не вдявам #Crazy

Абе Бини, много сте готини, брейййй  Heart Eyes

# 264
  • Варна, България
За много години, момичета!
Пожелавам ви да изживеете новата 2008 с любов и здраве, да я изпратите с успех!

Меги, честит племенник! Да расте здрав и с късмет! Датата е много хубава, ама голям зор ще бъде с празнуването на РД / свекито е тогава и в общи линии много следновогодишно и лежерно се получава - героите са уморени/. Имах и една приятелка, която все не можеше да си отпразнува на датата. Здраве да е! Важното е, че е мъж-Козирог - те са амбициозни и целеустремени.
Гея, ти ме разби! Както винаги пълна с емоции!  Heart Eyes
Света, и ти ме разби- с подритването на съпружеството и посрещането с мартини!  Heart Eyes
Бини, много сладки снимки. Да ги нацелуваш сладкишките от мен!
Аз изкарах празниците добре - на Бъдни вечер се събрахме вкъщи с нашите и сестра ми- пяхме, танцувахме, децата се кефиха на подаръците.
На Нова година бях на х. Мадарски конник - малко мизерия, но като цяло беше добре. И най-важното имаше сняг - аз Нова година без сняг не признавам. Е, сега и във Варна има и много му се кефим със Сами. На 2-ри отидох да го взема от яслата със шейната, вчера за 30-40 мин бяхме навън и му замръзна гъзето, но е много впечатлен. Откога говори за снега -  има филмче за "Телетъбис и снега" и вече видя какво е сняг наживо. Варна е много красиво осветена и е приказно да се разхождаш по центъра.
От баницата на 2 пъти ме се пада парата + късмет.
Ето малко снимки от нас
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=7415&AlbumId=10961 … p;PhotoId=6086639
Целувки и много емоции

# 265
ох, Боги, отдъхнах си! Бях се притеснила, че мъжа ти може да е онзи кораб...

Меги, да ти е честит племенника, жив и здрав, голяма игра ще пада с тези хлапета с малка разлика във възрастта  Hug

За много години! От нас - целувки!  Hug
Ние посрещнахме чудесно Новата година, в селска къща с приятели и доста вируси обменихме, та сега лекуваме всеки по множко... Малкото ме притеснява, че почти не сваляше под 39 (каката пък стигна до 39.6, ама и това мина), но май вече му хванахме цаката, а и се надявам тежкото да е отминало. Каня се да пускам снимки, че сте ни забравили, ама като намеря нещо да ги понамаля. Доскоро!

Апропо - продавам си джипката. Ще я сменяме американски джип автоматик, мъжото е луднал на тая тема (той отдавна е луд на тема шевролети, но за корвет скоро няма да съберем пари, та ще компенсира с тежкотоварен:). Тойотата ми е в перфектно състояние, ако някой се интересува, да свирка на лични.

# 266
Меги, да ти е честит племенника, жив и здрав, голяма игра ще пада с тези хлапета с малка разлика във възрастта  Hug

Душа, разликата им е 5 години, ама здраве да е!  Laughing
С Йони са с малка разлика, ама сме далече, ама пак ще намираме начин да се виждаме!!!

Бини, супер са кукличките!!!!!  Боги, и вие сте супер, много целувки!!!!!!!

Ние довечера пътуваме, утре ще си видя любимите хора и най-новия прекрасен член на семейството Виктор!!!!!!! Hug Hug

# 267
Душа, разликата им е 5 години, ама здраве да е!  Laughing
С Йони са с малка разлика, ама сме далече, ама пак ще намираме начин да се виждаме!!!
е де, е де, тричките деца са с по 2г и малко разлика - таман ще сте в час с всички маймунджулъци   Grinning  пък аз си знам, че често се виждате Simple Smile дано все така да е!

# 268
За много години момичета!!!Желая ви много здраве, любов, късмет и успехи през2008г.!!!
Меги- честит ви племенник ВИКТОР!!Мн хубава дата е избрал да се появи на бял свят!
Гея- интересно си си изкарала на купона, без съмнение....скица.... Laughing Grinning
Много му се радвам на снега и времето на вън, а Али направо се побърква от кеф, по два пъти на ден излизаме с шейната и без нея!
Бини- големи сте сладури!
Ох, аз съвсем забравих вече за празниците, нещо въртележката пак се завъртя....ама днес и утре почивам.
Целувки и прегръдки!

# 269
  • София
ЧНГ и от мен. Да сте здрави и много обичани. Ние днес се завърнахме от снежната почивка, ама не сме студували по хижи, а бяхме на топло у свеки. Отивам да ги оправям, пак ще пиша. Целувки на всички ви.

Общи условия

Активация на акаунт