Мами от Norge!!!

• 10 758
  • 313
  •   1
Отговори
# 165
Наистина не ги разбирам Thinking на фона на всички приказки че трябва да спестяваме.......едно изследване на кр.група +Рх фактор е над 1000 крони, затова се прави в определени случаи.За всички останали ( операции, за които се предполага че няма да има нужда от кръв ) се изсл. само Рх фактор.
При нас заваля сняг Laughing

# 166
  • България
Като каза наркотици,4е пак се сетих..така ме бяха дрогирали с морфин,без мое съгласие,да не ме боли уж :mrgreen:4е но6та след операцията съм станала ,махнала съм си системите и съм  оти6ла в банята,явно доста опиянена Embarassed Sad Joy
Добре,4е моми4ето в моята стая е звъннало ,та доидоха и ме изкараха..затова ако може мъжът ти да е до теб Peace
Но вси4ко  6те е наред,тук е все пак Европа Wink

п.с и на мен никои не ми знае6е кръвната група до последно маи newsm78,много се у4удих тогава,дааа

Хаиде стига сме те пла6или,аз съм много доволна в краина сметка и пак бих родила тук Grinning Peace Peace

# 167
Milva2003 , ти да не се стреснеШ сега Laughing Всичко ще мине добре при теб, само си реШи предварително.
 palachinka , получих писмо от Вега, ама то е повече за теб Laughing
 Zdraveite ,
moje li da mi kajete s kakuv kurier ste izpratili karti4kite i ako ima nomer na pratka.Mislia da gi potursia tuk,za6toto moje ne6to da e stanalo,kato naprimer da ne mogat da ni otkriat.Ako e puk po po6tata tam zaduljitelno triabva da si gi tursia.Nivoto im na obslujvane e mnogo nisko.
Pozdravi!
Cveti
Да по обикновената поща съм ги пуснала. Щом, е такова положението значи да си ги потърсят.  Няма специален номер на пратката, пратена е до тяхния адрес с подател моя адрес, абе както си се праща най нормално. По кутиер щеше да ми излезе златно. Малко палетче, опаковано с бяла картия, с размери приблизително 20х15х5см. Между другото ще ти пратя сега списъка да го прикачиш да знаят къде какво да слагат.

# 168
Норче, ами нали това ти казвам, не изсл. нищо, ако не се налага. А по принцип слагат веднага след раждането Вит. К на всички бебета, така че при нормално раждане кр. група не е важна.
palachinka , ОК

# 169
Така, така, вси4ко си е една голяма питанка. Аз по принцип съм си позитивен 4овек, игнорирам не6тата, които не възприемам и не се тормозя с тях, но като стане дума за болници играта загрубява.
Абе какво да кажа. Аз си карам котката да и махат зъбен камък. (в края на краи6тата живеем в Европа, грижим се дома6ните животни както подобава, колкото и тъпо да зву4и котка със зъбен камък, то 4ак на мен ми стана сме6но сега). Та сложиха и упойка и тя заспа и се вдърви. И аз беж да ме няма, 4ак ми се доплака, 6тото така 6те ми изглежда котката като умре един ден. Абе въоб6те здраво ме бие тока.

# 170
OPS! ркб, поправка, ще ти го пратя малко по късно, сега се сещам, че направих промени по този който имам тук на работа.

# 171
  • София/Осло
ААА как да не е важна кръвната група, особено при зачестилите напоследък случаи на субатония при нормално раждане...Затова в БГ кръвната група е първото нещо ,което искат  Tired

# 172
Тук пък заваля дъжд

# 173
  • България
Ркб,ето и ти така мисли6,ти поне си вътре в системата,да кажем,4е ние не рзбираме Thinking
Абе,много странни практики  newsm78имат,ама долу горе бива Peace

Милва,аз родих с епидурална,бях будна,ако те е страх от пълна упоика може и така Wink Peace
Росито нека да каже дали може така Peace

# 174
ААА как да не е важна кръвната група, особено при зачестилите напоследък случаи на субатония при нормално раждане...Затова в БГ кръвната група е първото нещо ,което искат  Tired

Това какво е?

# 175
deata , ето какво значи да не разбираш езика Laughing Всичко тук е на принципа: Ние правим така и точка по въпроса Joy Наскоро имаше статия за тромбопрофилактиката. По принцип пациентите приемащи такива таблетки ги спират няколко дни преди операция ( опасност от кървене). Та в тази статия пишеше, че да по света се прави така, ама ние тук в Скандинавия.......с две думи може пациентите да си ги вземат. Изобщо спрях да се опитвам да им разбера логиката.
norah , разбира се че може с епидурална. Но затова е важно да има предварително решение.

# 176
  • България
Милва,вие сте минали през наи -трудното ве4е,раждането няма как да не е наред тогава,така  4е се успокои и мисли само хубави работи Hug Hug

Дове4ера докладваи как е минало Laughing Peace

ркб,тук вси4ко е по "техният" на4ин  #Crazy Mr. Green,ма да се благодарим ,4е о6те сме живи и здрави Joy Joy

Лек и хубав ден на вси4ки  bouquet,аз имам  малко работа и съм оффлаин..

# 177
  • София/Осло
палачинке- след раждане матката не се свива и се събира кръв в кухината, която не може да се изхвърли от организма  Thinking
deata , ето какво значи да не разбираш езика Laughing
newsm78 Thinking

# 178
 palachinka , deata  ти е отговорила, по точно мускулатурата не е еластична точно в този момент.
deata , те на английски говорят по един начин ( много вежливо и т.н.), на норвежки са доста по директни Simple Smile
 palachinka, искаШ ли ти да им пиШеШ тогава и да им обясниШ? Аз съм следобяд на работа.....

# 179
  • София/Осло

deata , те на английски говорят по един начин ( много вежливо и т.н.), на норвежки са доста по директни Simple Smile

Абсолютно  Peace , прикриват се гадовете  Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт