Мами от Norge!!!

• 10 746
  • 313
  •   1
Отговори
# 225
Oshte li rajdate Joy temata za alkohola beshe po dobra Laughing Niama dve ednakvi rajdania. Milva, ako rajdaneto e absoluitno normalno i niama problem s bebo si otivash v kashti sled 24 chasa pri nas Laughing

# 226
....Аз си карам котката да и махат зъбен камък. (в края на краи6тата живеем в Европа, грижим се дома6ните животни както подобава, колкото и тъпо да зву4и котка със зъбен камък, то 4ак на мен ми стана сме6но сега). ..

Охх котката и зъбния камък... Joy Това ме подсети за една случка. Свирех в Дания и там се запознах с една българка,готина мацка. Тя си имаше кученце...донесла си го от БГ. Значи кучето е с темперамент...лае за най-малкото нещо. Едно такова малко и пухкаво пуделче. Mr. Green Тя живее в блок и това кученце лае всеки ....и всичко което мърда. Crazy

Та един ден комшиите се събрали на събрание да решават големия проблем,какво да правят с кучето ма мацката... newsm78 Накрая решиха че трябвало обезателно да заведе кучето  на психиатър...щото явно било зле с нервите... ooooh!.... Joy Joy Joy Умрях от смях като ми разказа това... Mr. Green

Аз темата за ражданията и секциото съм я пропуснала. Бях на работа... Whistling  А и кво да се включвам...то моя син  е толкова голям че вече смътно си спомням как стана всичко. Помня само мизерна болница, нощница кървава...и нямахме право да носим бельо отдолу ,и познайте с каква походка ходихме всички родилки ....и да стискаме парченцата лигнин между краката си ...без бельо... #Crazy
 Опитайте пред огледалото ...и ще разберете. Rolling Eyes

Аз преди да родя ..абе  гледам  всички ходят на "Х"-ообразно краката.. newsm78 Хмммм....що тъй Thinking  Ама след това и аз се "проходих"по същия начин... JoyТака че  съм чувала че да раждаш в Норге  е супер.  Peace

Последна редакция: ср, 28 ное 2007, 19:41 от redwine

# 227
  • България
ркб,не логната Joy Joyи аз харесах темата за алкохола,таз тема ме хвърли в едни спомени Sad #Crazyно важното е да има дебат  Wink Joy
пала4инке,верно за успокоение го каза,ама пусто съм пристрастна като стане въпрос за секцио,понеже не усетих болка,а това за мен е наи- важното,като 4уя някои да говори против секциото и ми при4ернява пред о4ите  Blush Mr. Green
Аз отивам да прекарам една малко по- спокоина ве4ер с моето дете,за което така се озорих   Mr. GreenHeart EyesPeace
Лека ве4ер на вси4ки,дано някои ден да се разберем....и хаиде наздраве пак,да сменим темата!!!

# 228
Аз преди да родя ..абе  гледам  всички ходят на "Х"-ообразно краката.. newsm78 Хмммм.. Thinking  Ама след това и аз се "проходих"по същия начин... JoyТака че  съм чувала че да раждаш в Норге  е супер.  Peace

Браво! Розето внесе позитивизъм в темата!  Hug

Хайде, раздавайте пак питиетата!  Drunk

# 229
Наздраве.....ама без питие съм ся.... Mr. Green   Няма...не сме купили.  Crossing Arms Ние пием само в петък,събота и неделя... Rolling Eyes не кат вас,  всеки ден... Joy "Алкохолици такива..."... Joy.... Joy... Joy    Hug

# 230
Я малко да се поразсеете с едно тестче по география:

The Traveler IQ Challenge

# 231
Е, redwine, ти поне не можеш да се оплачиш.  Laughing

Нали мъжа ти поне 1 седмично те запасява с винце.
Давай по - пестеливо... и така..капка по капка цяла седмица ще ни казваш наздраве! Wink

# 232
Joy Розе ,това за психиатъра  и кучето ,направо ме разби!  Joy,явно хората живеят наистина спокойно,оценявам загрижеността им за животните ! Grinning

Не знаех,че Норвегия е на първо място по самоубийства,може би наистина има връзка с времето.Скоро чух,че серотонина ,който отговаря за това човек да се чувства щастлив са отделя повече при слънчево време,и затова повечето хора изпадат в депресии есенно-зимния сезон,когато слънцето намалява,така,че може би е свързано с това,не знам !

# 233
  • София/Осло
Естествено, то тая липса на светлина ,не на слънце , а на светлина е направо убийствена, а какво ли правят тези на север...половин година-ден, половин-нощ  #2gunfire

# 234
Абе, да седиш на тъмно в Норге  е супер. Би казала Розето! Laughing
Наздраве!

# 235
Добро утро. Гледам никой о6те не се е събудил, или пиете кафета и гледата сутре6ниа блок по тв2?
Един тест за разсънване и запо4вам да ба4кам аз

Dette er ikke et lurespørsmål, faktisk er det utarbeidet av en psykolog.
Ingen jeg vet, har svart riktig - inklusiv meg.

En kvinne deltok i sin mors begravelse. Der traff hun en mann hun ikke
kjente. Hun synes mannen var fantastisk, rene drømmemannen, hun ble
forelsket i ham øyeblikkelig! Da begravelsen var over forsvant han
uten at hun hadde klart å få telefonnummeret hans. Ingen visste hvem
han var og hun kunne ikke kontakte ham. Noen dager senere drepte hun
søsteren sin.

Spørsmål: Hva var motivet for at hun drepte søstera?

# 236
  • София/Осло
А станала съм аз още в най-ранни зори, ама кафенцето си допивам и гледам детско  Joy Joy Joy

# 237
Завиждам ти

# 238
Милва, я докладвай какво става вчера всъщност? Ние тук каква дискусия направихме, а не знам какво е твоето решение?

# 239
Добро утро! Hug
Ето ме и мен Simple Smile
Вие писали, писали ...
Ние имахме проблем с Интернета, някаква техника беше изгоряла и нямахме Интернет в района, но вече всичко е наред Simple Smile
Гледам сте обсъждали какво ли не - трябва да седна да ви изчета назад Simple Smile
Относно статистиката, че скандинавските страни са на първо място по самоубийства ... ами не може слънцето да изгрява в 9 и да залязва в 3 следобед и да си получиш дневната доза слънчева светлина.
Да не говорим, че слънце аз рядко виждам, небето е облачно почти постоянно.
Още не мога да си настроя режима, но ще стане някой ден Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт