Мами от Norge!!!

• 10 746
  • 313
  •   1
Отговори
# 255
Ana-Viktoria времето си е депресивно (Предполагам, че даже Палачинка с розовите очила ще го признае!  Grinning  Hug )! Обаче зависи дали ще позволищ депресията да те обземе! Примерно, аз сега се чувствам 100 пъти по-добре от колкото лятото, когато се стъмваше за 1 час през ноща! Особенно от как Роси ми светна от къде да си купя свещи  Grinning Знам аз, кой да питам! А за Ниле - винаги готов! Grinning

Мишеле, ние носихме заверен превод на брачното свидетелство и на актовете за раждане на 4-та! (ма без апостил)

Абе, вие ме заинтересувахте с тая сетра на шуранайката на баджанака! Ще взема да го науча тоя норвежки! Laughing

# 256
  • България
Привет   bouquet

Пала4инке,съжалявам за сестра ти,аз по4ти бях убедила маика да идва средата на декември с 4ехите,ама като про4етох ва6ите премеждия се отказах,тя е абсурд да се оправи на връ6тане сама,с тея мъгли,отменяне на полети,тя 6те вдигне кръвно жената хиляда пъти TiredМилва, моето раждане бе6е 2 дена,с епидурал,понеже имах сложена ве4е не се наложи пълна упоика PeaceТака,4е може като мен да пробва6 да роди6 нормално,ако не стане ти правят секциото,макар 4е в моя слу4аи няма6е нужда да ме мъ4ат зор зорна толкова Thinking Crossing Arms

Ина4е ме разби ме с тази история,малко гадни4ко  Mr. Green Joy

Много ли е депресивно времето в Норге ?Ана,и о6те как ,еи това е мнението ми за времето тук:mrgreen: Twisted Evil #Cussing out

Последна редакция: чт, 29 ное 2007, 18:16 от norah

# 257
  • България
Каквото и да си говорим липсата на светлина влияе много зле на организма,тук има понятие "зимна депресия",което си е то4но така,при мен се изразява в загуба на апетит и много спане,ако мога само да спя,наи -добре..(то4но като ме4ките ме удря Grinning),ако е за кратко да,но тук зимата е дългааааааааааа,вси4ко ми става безразли4но,цял ден ме4тая за плажове и слънце и псувам наум времето  Blush Mr. Green
Това от мен по въпроса,сега 6те 4акам за Коледа да ме "огрее"  лампа ,която е специална и имитира дневната светлина ,да видим да не е само реклама.Ако и тя не деиства ве4е трябва да сменям държавата Crossing Arms

Марио,като каза за усмихнатата продава4ка..и аз съм забелязала ,4е масово продава4ките тук са много усмихнати,не е фал6иво,като в Бг например,но винаги съм се питала,на какво се усмихват толкова newsm78...сигурно на хубавото време Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 29 ное 2007, 19:39 от norah

# 258
p327, стига само наднича. Вземи се разпиши! Wink

# 259
  • България
Mishelle,нали идвате насам,каква работа по4ва6 и се местите..newsm78

p327,ти доиде от Америката тук,ама аз маи натам отивам скоро или Австралия,не съм го ре6ила,но моето наказание тук трябва да има все някога краи Sad

Боб4енка,как върви работата,харесва ли ти?

Пала4инке,кажи като пристигне  сестра ти да не и мислим Hug

Ана,този твоя мъж само го похвали,не сме видяли ние така ли е,ако наистина прили4а на Енрике,за6то моят и тои не прили4а на някои такъв Mr. Green,ааа ,не е 4естно... Laughing

# 260
Я, Норе казвай бързо за тая ламБа! Знаете, че лампите са ми слабост! Ма Роза, не ще да ми сподели и тя професионален опит! А така ми се говори за лампи  Grinning
А продавачките ми се усмихват, ма някак не е от сърце, бе! А това момиче просто грее! Сякаш се радва да ме види наистина! Много е лъчезарна и мила!

А как ви днес се изцепи и направи първата торта в живота си! Не ефектна като на сватята, ма се надявам да става за ядене!
Показвам: http://picasaweb.google.com/fimajost/Proizwedeniq/photo#5138334302056425330

# 261
Норче, аз като гледам в близките 6-8м. надали ще успеем да се домъкнем с малкия.
Доколкото разбрах се чака за виза 7-8м., а аз най-рано ще имам документите, които да подам в посолството средата на февруари... Така че...
Ще трябва да работя тук, за да не ни мисли поне нас мъжо докато се устрои...

Колкото до по-топлите места...
Зарязах морето заради мъжа ми да дойда в София, колкото и да не я обичам.
Сега зарязвам слънцето, пак заради него, за да го последвам накрай света...
Топли ме мисълта, че ми е обещал на стари години живеем и да си топлим кокалите в Римини.
Дори Варна е на задан план ако си удържи на обещанието.  Laughing

Това за лампата и на мен ми е интересно. Чак пък да имитира дневна светлина?!  newsm78

Marjo, внимавай с тази продавачка щом така грейва щом те види.  Twisted Evil

Пу едно парченце от сладко-вкусно-изглеждащата торта на Marjo!  eat

# 262
Ох,тръгнах да отговарям на Палачинка пък се отплеснах!
Още не мога да определя на Марти харесва ли му или не в училище! Като го вземам е усмихнат и спокоен. Но като го питам вика, че не искал да ходи. Периодично ми се тръшва, че иска да си ходи в България! Понякога има и сълзи, но напоследък все по рядко! То детето си е махленче като майка си и само мисли къде да иде на гости!  Grinning Вече имаме повечко играчки, та мисля, че и в къщи не му е толкова скучно, ама деца му липсват на него! Ако зависи от нас с Марто пеш тръгваме за Палачинкови, ма тоя моя що не иска да мине на преглед с колата?!
Така, че ми се иска да му измисля изненадки за Коледа, да не тъжи, че няма да се прибираме! Като начало ще омажа прозорците с изкуствен сняг  Mr. Green

Да кажеш като дойде систъра!

# 263
  • България
Марио,аа,брава,брава  bouquet  bouquet
Много хубава торта Peace,аз съм зелена от завист на тортите и баниците ,които правите и на Ана Виктория мъжа и дори Mr. Green Joy
Сега е важно мнението на сватята Winkние тук не сме толкоз важни Joy

4акаи да ти дам линк:
http://www.elkjop.no/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/store-elkjop- … atalogCategoryID=

Ама тази лапма я няма в Икеа и е малко скъпа,около 1500 крони наи малко newsm78,затова 4акам Дядо Мраз аз Crossing Arms

Оо,Ми6ел ние пък лятото сме си заплули то4но Римини Shocked Hug,виж какво съвпадение..понеже все ходим до Бг,ама краи,само се ядосвам на много скъпотия и намусен персонал по хотелите..
А ина4е,документите наистина много ги бавят,мудни са и това е,аз навремето бях се разболяла да 4акам,едва ме пуснаха,но сега е друго уж Thinking

Тази ламБа не знам дали е само реклама или има полза от нея,но 4етох много отзиви за нея..и краи ве4е я вземам,но много скъпааа,бе Twisted Evil

Последна редакция: чт, 29 ное 2007, 21:09 от norah

# 264
Като бях бременна, много се депресирах от тъмното време, ама през останалите 4 зими не ми е пукало. Все такива неща бачкам, че през зимата е най-натоварено. Нямам време да го мисля, колко е тъмно. Само ми е куцо като трябва да работя извънредно и ми е много самотно като е тъмница вън.
До колкото съм чела имаше нещо, че когато организма произвежда витамин Д като е на слънце се отделя и някакъв хормон на щастието май беше. С 2 думи няма витамин Д няма кеф...  Wink Тъй че си е гола химия и не е свързано с емоционалното състояние (поне не в директния смисъл). Така че Нора, лампата вероятно ще има голям ефект защото имитира слънчевата светлина, кара кожата да произвежда витамина. Но ти можеш и на солатиум да ходиш за по 1 кр на минута със същият ефект.

Одеве говорих със сестра ми, вдигна телефона със супер бодряшки глас (тръгнала е в 4,30 сутринта, еееех младост младост), спала била малко, снимала била, яла, моткала се... Още малко и идва.

Марйо, е ако нямате преглед как ви дават да я карате колата изобщо? Или имате срок? Ех, таз покривка от де я извади искам и аз такава, то лалета, то цветя, то разкош...  Wink
Тортата изглежда много вкусна (не че казвам, че е грозна де Laughing ) , а аз от опит съм се убедила, че колкото по са таман украсите, толкоз по не я бива тортата...  Grinning

# 265
  • България
Ее,браво за сестра ти ,и аз това си помислих,4е младостта е друго не6то Winkама не е преживяване за хора на възраст(и аз съм пътувала с дни преди,но ве4е не6то не се навивам така лесно Sunglasses
Ина4е не знам,ако е вит.Д аз уж гълтам витамини,и на мен първите години не ми теже6е много,пък и не му мислех толкова,но явно много ми се натрупа тази тъмнилка  Thinking
За солариум не знам,4увам разни теории против newsm78,и не съм ходила засега,но 6те видим Peace
Марио,не бои се ,ако тортата няма вкус,се сети за мене и си налеи едно вино,(маика вика 4е в преди6ния живот сигурно съм била аристократка,затова не мога да готвя сега) Wink Joy

# 266
Нора, мисля, че не е въпроса да го пиеш а да накараш организма да го произвежда. Тогава се отделял въпросния хормон.
А за солариума, ако е с мярка, няма проблем.

# 267
  • България
Нора, мисля, че не е въпроса да го пиеш а да накараш организма да го произвежда. Тогава се отделял въпросния хормон.
А за солариума, ако е с мярка, няма проблем.

Ааа,ето каква била разликата.Мерси,4е ме светна!!!  bouquet
Ами ако е така,може да опитам ,намерих и по- евтин варинат:

http://www.elkjop.no/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/store-elkjop- … HbswAAAEOd.I03xiL

За соларуима ,аз да си призная,4е го избягвам,освен друго , наи- ве4е понеже имам малко страх от него,малко съм "дива" Grinning Blush BlushВсе ме е страх ,4е 6те ми падне отгоре Joy
Ма всеки луд с номера си,нали знае6  WinkLaughing

# 268
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ех Сватя, Сватя, ти си телепатка  Laughing Аз днес също цял ден майсторих торта: http://images22.snimka.bg/004607797.jpg
Казва се Снежна нощ. Дето се вика- Наздраве от нашта маса, на вашта маса. Би ли пратила после снимка на парче от тортата. Много съм се зарибила, сладкарка ще ставам. Изглежда баш торта мой тип  Peace

Норче, аз не работя.Малкото ме иска само за себе си.

Палачинке, сестричката идва, а. Ох, представям си какъв кеф ти е в момента.  Simple Smile

# 269
  • България
Еее,Боб4енка,имаи малко милост,бе 4овек Grinningнаправо ве4е се комплексирах хептен ooooh!
Браво  bouquet  bouquet направо си родена маисторка   chef,вие тука бясна надпревара със сватята,бре Joy Joy Joy Joy Joy
Направо не мога да си представя на сватбата кво 6те е  ooooh! Rolling Eyes,то голяма конкуренция,голямо не6то сте Joy Joy

А малкото,като моито голямото,много ревниви деца ,бре Crossing Arms

Ana,верно ли,бе,ах този мъж къде го намери,да отида и аз там Laughing :35:4акам с нетърпение,тои дава ли така да го пра6та6 ,да не се сърди,може да го уро4асаме пък  WinkMr. Green

Последна редакция: чт, 29 ное 2007, 22:52 от norah

Общи условия

Активация на акаунт