Мами от Norge!!!

• 10 741
  • 313
  •   1
Отговори
# 270
Момичета вие с тази тъмница ме уплаших те ! Shocked Не може да е толкова зле !

Бобче,Марио
тортите ви изглеждат много вкусни,браво на вас!Аз сега съм на диета и сладко не съм яла от доста време,така,че да ви е вкусно !
 Joy Ей Норче,ще ти пратя снимка на мъжа ми,но не прилича на Енрике ,по-хубав е ! Joy

# 271
  • България
Ана ,споко Wink,може да е тъмница,но с такъв мъж бих я изтърпяла и о6те как,и хи4 няма да ми е студено даже Laughing SunglassesЗатова идваите смело насам Peace

Моми4ета,да ви потвърдя,по хубав е верно от Енрике:D  Peaceако ми се падне на мен еи такъв мъж,ехе,веднага 6те си оправя ниското кръвно Joy

# 272
ЕЕЕЕЕ искам и аз снимка тогаз...

# 273
  • Stavanger,Norway/ Varna
ООО искам и аз да видя мъжлето на Ана.

Аааа, няма такова нещо, никаква конкуренция със сватята. На сватбата ракийка ще пием със завъртяни мезенца, хора ще вием и даже може да изчуруликам някоя друга песен.  Wink Laughing Тъй де, прасето повече ми се нрави от тортата.  Mr. Green

# 274
Ето мъ и мен.. Mr. Green...привет на всички будни и заспали... newsm78...май само заспали... Rolling Eyes

Ама тема сте хванали....Ламби.. Mr. Green Туй по мойта специалност бе...  Heart Eyes Ама от тез точно дето сте ги "светнали" тука... ги нямаме  в ИКЕА.... Sunglasses

Норче
...аз с голям кеф  мяткам  зимата соларумче...тъй като все мръзна....ми идва добре. Heart Eyes Стоплям кокалите зимата. Почвам го от декември та  до края на април... Whistling И ходя 1 път на седмица....така че е супер,хем има тенче,хем стоплям кокали. Blush  Може да се организираме двете на солариумче ако искаш... Peace Ще ти покажа кои са най-хубавите....с супер музичка...и с водно хлаждане Hug

Аа аз ся да ви се похваля... Laughing  На нас ни сервират за обяд таблетки...едни такива  големи и зелени...Омега 3,пълни с витамин Д ... smile3534...не сте яли таблетки за обяд нали... JoyЗаместители на слънцето са.... Joy Joy Joy

Ана...не е толкова страшно тъмното тука....не ги слушай Mr. Green Тъмно е ....ама има много лампБи по улицата.... Wink  все е дно че е  ден Hug
Не е  като в БГ ...всички ламБи в махалата са изпотрошени...и човек може да се пребие. Crossing Arms

Бобче и Марйо....много яки тортички сте направили...смилете се бе хора.... Crossing Arms 

А аз  заминавам за България след два дена.... newsm44 И дано не се върна като топка. Blush Щото много обичам мекичките на мама,банички,еклерчета,макарони на фурна  и тем подобни...А мама като съм си в БГ  и ме глези....  chef

Последна редакция: пт, 30 ное 2007, 02:53 от redwine

# 275
  • България
Пу да съм първа да 4еститя Laughing

newsm59 newsm67  bigdance2
4естит рожден ден, Пала4инке  bouquet  bouquet  bouquet
Много здраве,6тастие и усмивки !!!
Весело празнуване на рожденния ден и наздраве от нас!!!

ее,ти затова има6 и гости ,сега разбрах Grinning,пристигна ли наи -накрая сестра ти?

# 276
Охооо....Честит рожден ден   и от мен палачинке....

С пожелание за много радости,сбъдване на всички мечти  и много здраве!!!  newsm51
Сестричката дойде ли  вече?

# 277
  • България
Аа,redwine,аз съм страхлива и на солариум не стъпвам Stop,и затова ходя пове4ето бяла като призрак зимно време Mr. Green,да живее изкуствения тен Wink Blush
Ох,аз пак "замръкнах" пред компа ooooh!,утре кои знае кога 6те се появя...
Лека но6т от мен Hug

# 278
  • Stavanger,Norway/ Varna
Честит Рожден Ден и от мен, Палачинке

Много сладки палачинки да ти поднесе живота   bouquet

# 279
Честит рожден ден и от мен, мила Палачинке!

newsm59

Да си жива и здрава и да си прекараш страхотно в компанията на сестра си.
Ако се обичате поне толкова колкото ние с моята сестра мога да предположа колко щастлива си в момента.
  Laughing
/надявам се сестра ти вече да е пристигнала?/

# 280
Добро утро
4естит рожден ден, Пала4инкааа И весело изкарване на целия ден и годината след това.

bob4enka, благодаря!
Аз от сега за куп предстоящи неща мисля...

Милва, документите за които питах са тези, които биха ми трябвали в Норге. Преведени и легализирани.
В крайна сметка не разбрах - зависи ли нещо от теб относно какво ще решат за раждането... Секцио или нормално?

Аз единствените документи, които съм легализирала тук са за образование. Отнема 4-5 месеца да ти пратят писмо с легализация. Едва ли това 6те те интересува в на4алото, но ако иска6 6те ти пратя информация, телефони и адреси. Ти си женена от БГ, така 4е този тип документи не ти трябват. За книжка трябва да държи6 кормуване, за да ти я признаят, но само това. Няма курсове, теории и про4ие, освен ако не иска6 да вземе6 някой 4ас за себе си. Може6 да кара6 с БГ книжка 3 месеца.
А това за раждането - процедурата тук е такава, 4е първо ходи6 на разговор с аку6ерка и ако не се разберете как 6те стават не6тата, тя ти организира 4ас с гинеколог. Там се ре6ава окон4ателно.
А пък вие с тия торти, с тия 4удесии, майкоооо, големи работи сте. Аз - мързел. Трябва ми торта - ръ4ам я в долу в сладкарското отделение и те я правят хората. Аз пък няма да се меря с професионалисти я. Ама пък избивам рибата с торти, когато имам гости, или пък ако от мен е десерта като ходим на гости. Аз горката съм много боса с тортите, никога не съм правила в живота си. Само кекс4ета, бани4ки, еклери, ау, много оби4ам. И тирамусу и пана кота. И май само това.
А пък за тия ламби, гледах някаква, която те събужда с дневна светлина, т.е изгрява слънцето и те буди. Голям номер

# 281
Добро утро и от мен.
palachinka , честит рожден ден  bouquet Нека всички твои мечти се сбъднат  bouquet
Снощи преведохме 7 090 крони на сметката на ДБМ, сега остава да намеря време и да направя албум, за да ви го пратя Laughing
Milva2003 , вече не ти трябва кормуване Laughing Може да си кара с бг книжката. Тези, които се установяват за постоянно само си сменяват книжките Laughing
А за раждането се решава "окончателно", чак когато започне раждането Laughing

# 282
ей, вярно бе, то нали Бг е ве4е в Европа, трябва да се признават книжките. Естествено, 4е при самото раждане си е окон4ателното окон4ателно. Имах предвид само процедурата.

# 283
И аз това имах предвид Laughing 3 дни преди термина примерно можеш да си промениш мнението Laughing Предполагам, че вече си получила място за раждане и говориш за гинеколога в болницата...

# 284
да, да, болницата

Общи условия

Активация на акаунт