Мами от Norge!!!

• 10 744
  • 313
  •   1
Отговори
# 240
Ей, щастлива, привет!

Тъкмо се чудех къде се запиля, а ти проблеми с нет-а си имала...  Rolling Eyes

Вярно, Милва, какво реши? Wink

Ох... Ние се местим тези дни и в нас е лудница.
От понедленик съм на нова работа и трябва да се настроя някак си.
А и се притеснявам, че оставам малчо по цял ден без мен...  Sad

# 241
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ей ме на излюпих се и аз.
Пия кафенце и мисля по задачката дето Милва я пусна. Grinning
Днес ще ходя да поръчвам дубликат с апостил за акта на малката, че пътуването ни до ОСло не търпи повече отлагане.
Оле отивам, че малката се развика и пречи на татко си да спи.

# 242
Tova go znam! I az ne otgovorih pravilno parvia pat:) Nadiavala se jenata krasevetsa da doide i na 2to pogrebenie Joy

# 243
Умирам от яд, полета от Будапеща е закъснял и са я пренасочили за следващия полет до Хаугесунд, който е чак в 20,30 и сега горката ще кисне цял ден на летището в Копенхаген   Sad

# 244
Tova go znam! I az ne otgovorih pravilno parvia pat:) Nadiavala se jenata krasevetsa da doide i na 2to pogrebenie Joy

Оф ужас, това беше изтодско  Laughing Нямаше да се сетя, мислех си за някакви сложни семейни взаимоотношения...

# 245
Пак ли мъгли,бе? От мен да знаеш - по добре късно от колкото много късно! Мойта винопреносителка ще идва чак след 10-12 дни! Така, че няколко часа- бял кахър! Дано всичко от тук нататък да е ОК!

Сватя, айде идвай, че доматитО на свършване!

# 246
# 247
Днес ще ходя да поръчвам дубликат с апостил за акта на малката, че пътуването ни до ОСло не търпи повече отлагане.

Като каза за апостил, Бобченка, кои документи са най-важни за Норге да са със заверка/удостоверение /апостил/? Аз съм си направила списък, ама вс есе притеснявам да не изпусна някой, че после иди го гони...

# 248
  • Stavanger,Norway/ Varna
Мишел тук единствените докумети с апостил, които ми трябваха, бяха съдебното уверение, че не съм сключвала брак( това, когато се омъжвах, ама на теб няма да ти трябва) и акта за раждане е хубаво да имаш. Нека и другите ме допълнят, ако има някой друг важен документ.  Peace

Сватя ако свършат, ще я караме на туршийка  Laughing, ракийка да има. Само дето и аз моя колет от кога го чакам. Незнам дали е пуснат дори, ама чакам си.

Почнахте ли с коледните окраси, момичета. Аз от скука и от нямане какво да правя, май ще окрасявам рано, рано тази година.

# 249
Какви са тия документи, за какво? Аз както винаги не разбрала.
А за в4ера - ами ни6то, аз съм си ре6ила, 4е 6те се натискам за секцио. Сега минавам по редовната процедура. Първо разговор с аку6ерка и пазарене. Аз искам секцио и съм цялата 6а6ната, разправям и цялата си медицинска история и как съм се психясала, тя предлага ....  ей тая инжекция дето я бият в гърба, изко4и ми от главата.  Thinking
Не се спазарихме, то и тя не може да ре6и ни6то сама, та това е само разговор, да ме преслу6а как кънтя. Следва6тата стъпка е сре6та с гинеколог, та имам 4ас на 20ти декември. Та това бе6е. Аз и не съм о4аквала пове4е, просто си карам по правилата, като всеки друг.
Аз 6те вадя моята украса в неделя. Та запо4вам помалко.
Тук между другото тази сутрин в 7 бе6е 8 градуса, то лято направо.

ркб, добре 4е каза, 4е го знае6 от преди, ина4е голяма психарка трябва да си.
SVAR: Hun håpet mannen ville dukke opp i begravelsen igjen!

Hvis du svarte riktig, tenker du som en psykopat. Dette var en test av
en kjent Amerikansk psykolog som ble brukt for å se om man tenkte som
en morder.

Mange serialmordere som deltok i testen svarte riktig på spørsmålet.

Hvis du svarte feil kan du prise deg lykkelig.

# 250
Милва, отстоявай! Това бебе е много специално, според мен, направо си е едно малко чудо!

Тъкмо щях да питам какво и стана на Роси, че за погребения взе да говори!  Grinning И схванах, че за "онова нещо" говорите (нали не сте забравили, че аз норвежки не чета.) Да имаше картинка щях да се оправя, ма без картинка съм загубена (в превода)  Simple Smile

Разправя ли съм ви за момичето в "Ниле"? Май, не! Има една продавачка там, дето така яко ме зарежда с енергия, все едно пет 100 ватови крушки съм сложила! Като се усмихне това момиче и денят ми светва. Много е лъчезарно това момиче! Та днес от нея си купих изкуствен сняг(за рисуване по прозорци). Казвайте още какво да взема за украса! Трябва да приготвя една вълшебна Коледа за едно самотно 6 годишно дете!

# 251
Привет и от мен !

Milva
,не се притеснявай,всичко ще бъда наред! Нормално е да те е страх,и аз се много се страхувах ,колкото повече наближава страха се усилва,но ще се справиш,не го мисли много!
На теб кога ти е термина ?
Много ли е депресивно времето в Норге ?

# 252
bob4enka, благодаря!
Аз от сега за куп предстоящи неща мисля...

Милва, документите за които питах са тези, които биха ми трябвали в Норге. Преведени и легализирани.
В крайна сметка не разбрах - зависи ли нещо от теб относно какво ще решат за раждането... Секцио или нормално?

Лелей, като си спомня аз как ходих ежемесечно, че и понякога по - честно на видеозон... Не мога да си представя за цялата бременност да имам само 1 или 2...  Shocked

Блазе ви, че е топло. Тук незнам колко градуса е, но определено е под 8. Wink

# 253
 Milva2003, моето предположение беше, че той се е влюбил в сестра й, а тя не иска конкуренция Laughing Не по малко психарско, ако питаш мен Joy Предложили са ти епидурал предполагам. Няма смисъл да го мислиш от сега, като влезеш да раждаш тогава. Днес при бременните бяха 2 нови акушерки, те не че са нови но работят по принцип в родилното. В един момент се оказа, че аз познавам най добре техните пациентки Laughing ( ама използвах момента да подчертая на Шефката, че много работя и помагам, затова Joy). Та една бременна, която от една седмица обясняваше предимствата на вагиналното раждане, така както си говореше в един момент, в следващия се наложи секцио по спешност. Нали знаеш:sånn er livet Laughing
Marjo, пак в Ниле има готови украси в едни големи пакети. Да те водя следващата седмица?

# 254
Марйо, вземи му билет за Палачинкини  Laughing
А той как се оправя с училището вече? Намери ли много приятели? Как върви езика?

Общи условия

Активация на акаунт