Мами от Norge!!!

• 10 749
  • 313
  •   1
Отговори
# 285
ЕЕЕ благодаря ви за милите пожелания...  Hug  Hug  Hug

Сестра ми пристигна снощи благополучно. Оказа се, че са я държали на Копенхаген залудо. Багажа дето уж не бил качен в самолета и без него не можело и нея да качат (твърдяха, че ако не било заради багажа, можело да я пуснат, щели да отворят ако е само за пътник, ама багажното не можело да отварят), се оказа, че се пак си е бил качен и само дето вися на летището. С 2 думи, лека липса на актуална информация между служителите. Ама карай... важното е, че пристигна благополучно.

Последна редакция: пт, 30 ное 2007, 10:10 от palachinka

# 286
  • София/Осло
Рожденничка си имаме днес,
Честит празник, палачинке. Бъди жива и здрава и не сваляй розовите очила ,че света ще стане сив

# 287
браво, 6те си има6 една супер приятна коледа. От днес нататък  Grinning

# 288
Милва, Ако имаш предвид мен, сестра ми си тръгва във вторник. Няма да остане до Коледа. Тя е малко <гъз път да види>  Wink

# 289
Ей, аз пък си помислих, 4е тя 6те е тук целия декември. жалко. Ама пък 6те има6 рожден ден до вторник, и това е не6то.

# 290
При нас пак заваля сняг, но не ми се вярва да натрупа. Мокро е, не е много студено, така че като нищо може да завали пак дъжд.
palachinka , ама все пак ще се видите и е тук за рождения ти ден.....

# 291
Честит Рожден Ден;Палачинке balloon smile3525 nbirthday nbirthday nbirthday

# 292
момичета, вмъквам се в темичката ви само да поздравя една рожденичка Hug

Палачинка, Честит Рожден Ден!
Да си щастлива и много обичана!
Да си здрава и късмета да не те оставя!

Весел празник lovekiss

# 293
Благодаря, благодаря  Hug Много сте сладки  Grinning
Миленски, чак от чужбинско а ? И, пак заповядай  Grinning

# 294
        Tada  ЧЕСТИТ   РОЖДЕН   ДЕН  ,  Палачинка  !!!    smile3510

Желая ти много здраве ,за да се радваш на живота и много много любов ,за да чувстваш,че си  жива !   newsm

Grinning Ето снимки за всички желаещи ,но и аз чакам !!! И ако може да си напишете имената  и без такива дебела  съм или нямам !!! Grinning

http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=194326

# 295
Милва,  би ли  ми пратила рецептата за тирамису и една снимка с коремче  Grinning Благодаря!

А случайно някой да знае как се прави парфе  newsm78 , ама от онова по време на комунизма ,това сегашното няма нищо общо с предишното !

# 296

Палачинка,Честит Рожден Ден!!!Пожелевам ти много здраве,щастие,късмет и любов!

# 297
  • България
Привет,привет Hug
Рожденни4ката как е,не му ли удари един беилис поне сно6ти,а Laughing... Как и харесва на сестра ти ,много бърза да си ходи,ама и моита няма6е търпение да минат 2 седмици..сега да видим как 6те я излъжа да доиде на гости във фризера пак Mr. Green Laughing

Ана,Ана,опасна си  Sunglasses,аз навремето не можах да Аресам българин,пък то имало и хубави,ами като съм заспала,на ти сега,мнорежец Joy

Навремето моята баба ,лека и пръст,праве6е страхотно парфе ,ба6 такова като по комунисти4еско време,но рецептата е някъде из не6тата ми в Бг,ако я имам изоб6то newsm78
Дори бе6е взела рецептата от маистор сладкар..знам много добре за какво говори6  Peace chef

Сега се сетих за нея Cry..

Rkb,а тези пари до ДБМ,дали някога 6те разберем как са ги оползотворили newsm78 Дано да се купи храна с тях и където трябва Peace

Последна редакция: пт, 30 ное 2007, 15:00 от norah

# 298
  • София/Осло
Ана , никви снимки не видях  Crossing Arms
А за парфето ,потърси в готварския , там съм виждала направо чудесааааа  Joy

# 299
Ana-Viktoria, аз от години провя едно парфе,което всички харесват(ама колко съм скромна а Joy) Показвам го:http://image60.webshots.com/460/6/82/74/2103682740101068774WPxByE_fs.jpg
Като сме тръгнали с тия торти,да видим къде ще му излезе края newsm78
Ана,не ти се виждат снимките.

Общи условия

Активация на акаунт