Мами в Гърция- 8

• 26 099
  • 293
  •   1
Отговори
# 135
...Аз тук на другия край на Гърция сняг виждам само по върховете на близката планина:)
Ти гледаш други красоти  Grinning
Идвала съм по моста при роднини на съпруга ми в Арта...Еееех, пак ми се ходи..

# 136
Жалко, в Родос няма такъв магазин.
Алекс по едно време имаше 7-8 чифта обувки, маратонки, кецове и т.н.....а даже не вървеше Simple Smile
Поръчвала съм и по интернет маратонки Simple Smile
Сега обаче трябва да ги мерим, не смея да купя нишо онлайн.
След малко затварям офиса ще поразпитам из магазините дали имат от тези обувки.
В нас предпочитам да е бос, но събуя ли му обувките веднага тръгва на 4 крака Simple Smile Не иска да върви по чорапи и това е. Той и така проходи де. Направи първата си крачка на 16/10. До 5/12 правеше по 7-8 крачки. Обух го и тръгна на момента магаренцето ми Simple Smile

Вие поне по върховете виждате сняг.....а аз и толкова не виждам. Много ми липсва снега по празниците.

Последна редакция: пт, 14 дек 2007, 18:03 от shrew

# 137
.

Последна редакция: пт, 14 дек 2007, 18:11 от mamaLina

# 138
ПЪРВО ИСКАМ ЛИЧНО ДА БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ МОМИЧЕТА, КОИТО МИ ДАДОХА НАПЪТСТВИЯ ВЪВ ВРЪЗКА С КАБЕЛНИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ.   bouquet

ОБУВКИ - ЗА СЛУЧАЙ КАТО ТВОЯ ПРЕПОРЪЧВАМ МОЙЕР,МНОГО СТАРА МАРКА, БИ ТРЯБВАЛО ДА Я ЗНАЯТ В РОДОС, ПРЕДПОЧИТАМ СЪЩО И АЛУЕТ, ГЕОКС, САЯКОС, ПОНЕЖЕ ИМАМ СИН И ИЗБОРА ЗА МОМЧЕТА Е ПО-ОГРАНИЧЕН И СПЕЦИФИЧЕН. Hug Blush

ЗА СНЕГА - ЗАТОВА РЕШИХМЕ ДА СЕ ПРИБЕРЕМ В БЪЛГАРИЯ...ТУК В АТИНА НИКОГА НЯМА БЯЛА КОЛЕДА Mr. GreenНАЙ-МНОГО ДА СЕ ВЪРНЕМ БОЛНИ Crazy

ОЛИМПИЯ - РАЖДАЛИ СМЕ НА ЕДНА И СЪЩА ДАТА ПЪРВИТЕ СИ ДЕЦА Flutter- Е, С 11 ГОДИНИ РАЗЛИКА ДЕ - АКО ИМАМ ВТОРО СЕ БЯХ ЗАРЕКЛА ДА НЕ Е В ТОВА ЖЕЖКО ГРЪЦКО ЛЯТО ПАК!!!ТО НЕ БЕ ОЛИМПИАДА 2004, НЕ БЕ ЖЕГА - ИЗМЪЧИ СЕ ДЕТЕНЦЕТО. АКО НЯКОЙ ПЛАНИРА, МОЛЯ ДА ГО ВЗЕМЕ ПРЕДВИД. Peace

ЗА ФОРУМСКА СРЕЩА СЕ СПОТАЙВАТЕ, А - НИКОГА ЛИ НЕ СТЕ СЕ СРЕЩАЛИ АТИНСКИТЕ МАМИ? baby_neutral

Последна редакция: пт, 14 дек 2007, 18:22 от mamaLina

# 139
OLYMPIA,
все си мислех да те питам дали съпругът ти не е от Ήπειρος.
Подобна фамилия обикновено само там се среща.
 Имам предвид да завършва на ас и да е с малко срички:)
Аз натам не съм ходила, за сега де:)

# 140
OLYMPIA,
все си мислех да те питам дали съпругът ти не е от Ήπειρος.
Подобна фамилия обикновено само там се среща.
 Имам предвид да завършва на ас и да е с малко срички:)
Аз натам не съм ходила, за сега де:)
Мдааа, майка му и баща му са от различни краища на Ипирос, оженили са се в Серес и там се раждат Мариос и Виви.
От 10години са всички в Атина, а с мъжа ми живеем У СофЕТО.  Laughing

# 141
OLYMPIA,
мъжа ми казва ,че епирците/ дали така се казва не знам?/
от време оно са
 едни от най-пробивните , оправни и богати представители на нацията им:)
Може и да е така ,кой знае, ама аз не се доверявам много на приказките му,
че и неговият дядо от там се е преселил в Пелопонес и може и да е пристрастен:)
mamaLina, май не е имало форумски срещи.
Доколкото знам момичетата от Атина си се срещат, така неофициално:)

# 142
  • Гърция
Моят свекър е от Епир.

мъжа ми казва ,че епирците/ дали така се казва не знам?/
от време оно са
 едни от най-пробивните , оправни и богати представители на нацията им:)

За пробивни съм съгласна и за оправни също, ама за богати не знам защо тогава Епир е най-бедния и неразвит район в Европа Wink. От много хора обаче чувам, че са изключително гостоприемни.

# 143
 Момичета, аз пак се включвам при вас!
Исках само да ви благодаря за информацията и съветите, които ми дадохте. Леко бременеене на бъдещите мами, а на останалите, много приятни и весели моменти с техните дечица.....  smile3525

# 144
Някои от нас са се срещали но не официално като форумски срещи.
Хаиде Мамалина спретни ни една срещи4ка Grinning

# 145

За пробивни съм съгласна и за оправни също, ама за богати не знам защо тогава Епир е най-бедния и неразвит район в Европа Wink. От много хора обаче чувам, че са изключително гостоприемни.

то нали най-бедните най- се бъхтят ,че да изплуват...как да не са оправни тогава Thinking 
апропо оправност:ние също сме оправни...примери са всички,които си грабват куфарите и без пари,без да има на кой да разчитат, без да знаят език отиват в чужда държава и там живеят не по-зле отколкото биха живели в БГ...

# 146
Здравейте,момичета!
 Имам  молба:трябва да правя подарък на една гъркиня,искам да напиша поне "Весела Коледа,Мария",на гръцки.
Отворена съм и за друго предложение,разбира се...
Благодаря ви!

# 147
весела Коледа, Мария = καλλά Χριστούγεννα, Μαρία
весела Коледа и щастлива нова година= καλλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος

# 148
Мама Лина, Маринела ти е писала. Ние си се срещаме вече, но не е лошо да заформим  една по-голяма срещичка. Аз и още 2 сме в Егалео, горе долу сме близо с теб, има и от Никиа. Така че давайте предложеня за срещата, а телефоните на лични.

# 149
здравейте момичета, аз за сега съм в България, но сме планирали с бебето да отидем при нашия татко - някъде около Патра. Има ли някоя от вас в този регион. Може ли да ми дадете някаква информация, която би ми била полезна преди да заминем. Благодаря ви предварително!

Общи условия

Активация на акаунт