Лесни, вкусни и икономични кексчета в чашки

• 63 782
  • 273
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Дъщеря ми каза, искам пак кексчета, отварям хладилника и гледам няма яйца. Употребих ги всичките за обяда, почудих се малко и ги направих без яйца, добавих само 3 с.л.кисело мляко. Ами взеха че се получиха, става и без яйца/за закъсали като мен/. Hug Ето ги: тук и тук.

# 166
Ivet 2, браво, не ми се отваря засега бг фото, но съм сигурна, че са станали супер  Hug

geleva, изглеждат екстра, а вкусни станаха ли? Питам, защото съм на строга диета и яйцата са изключени, ако наистина става ще ги направя и аз така. Ама не спестявай, моля, да не ги хвърлям после  Laughing

# 167
  • София
Станаха вкусни, сложих в тестото сладко от ягоди, какао и кафява захар/такава имам/, нямах и ванилия, но наистина се получи. Peace Изядох двечки и още ми се ядат, но не трябва да се увличам. Crazy

# 168
  Сори,за баналното "запис" Simple Smile

# 169
  • София
Някой по- напред беше питал за хартиени кошнички, в Пикадили има ето  в кутия ето =show&tx_mhomsqlio_pi1[Id]=43436]от тези 100 бр. Peace

# 170
Хиляди благодарности за Гелева Hug Ще гледам следващия път по внимателно, защото уж гледах, ама не ги видях, в Пикадилито на Стамболийски бях. А може и да ги е нямало точно като съм била аз там. Тая седмица ще намина покрай това на Хемус и ще гледам много старателно. Още веднъж много благодаря.  bouquet

# 171
  • UK/София

И аз се разписвам в темата Simple SmileНаправих кексчетата, не съм ги пробвала, но всички вкъщи казаха, че са много хубави.Разделих сместа на две, в едната сложих едро начукани орехи, а в другата какао.След това нашарих с двете смеси чашите, сложих и по едно парче банан.За тези които търсят еднократни форми за печене - има ги във Фантастико.12броя за около 1.20лв.

Блонди, благодаря за рецептата! Heart Eyes

Последна редакция: нд, 10 фев 2008, 16:36 от Биляна

# 172
Простете за невежеството но добавянето на сладко причина ли е по-трудно да бухнат? Да не се захващам с много трудна задача че веднъж се пробвах с един кекс и не бухна  Embarassed Аз нямам чашки и ще пека в тава, дали ще се получи със сладко или по-добре да пробвам първо без сладко?

Последна редакция: нд, 10 фев 2008, 16:51 от viki81

# 173
Днес правих пак кексчетата, този път солени, както една мама във форума беше обяснила Hug, само че със сирене а не с извара и пак се получиха супер. В къщи много се харесаха. Благодаря  bouquet

# 174
Ще ви набия всички в тази тема най-накрая, и най-вече Блонди за дето я пусна. Laughing Сто пъти ми излезе в непрочетени публикации!! То човек и да не иска да ги направи, не може да се сдържи. Изтекоха ми лигите и накрая си надигнах трите букви и ги направих (за кой ли път?!)  Не опитах солените, но другия път ще пробвам и тях. Този път ги направих без пълнеж и като забърквах сместта сложих  три препълнени лъжици течен шоколад, пропуснах какаото. Хлапетата още топли ги преполовиха, а аз се надявах да закусят утре с тях. Rolling Eyes Като гледам ще трябва да мисля друга закуска.Ето резултата:

# 175
Простете за невежеството но добавянето на сладко причина ли е по-трудно да бухнат?

Не, няма проблем, ще си бухнат.  Peace

Кампари, разсмя ме  Laughing

# 176
  • Popovo, Bulgaria
Вече втори път ги правя, чудни са. Пекох ги в дуралексовите купички, няма проблем при печенето, сложих и кокосови стърготини в сместа. Ама нали съм на диета, само си чупвам по малко.

# 177
правих ги вече 2 пъти стават страхотни сложих наряэани смокини много ни харесват Hug

# 178
Блонди,едно голямо гуш от мен за рецептата.Станаха страхотни.Детето много ги хареса (изяде три със чубрища и майонеза)

# 179
  • София
Хиляди благодарности за Гелева Hug Ще гледам следващия път по внимателно, защото уж гледах, ама не ги видях, в Пикадилито на Стамболийски бях. А може и да ги е нямало точно като съм била аз там. Тая седмица ще намина покрай това на Хемус и ще гледам много старателно. Още веднъж много благодаря.  bouquet

Точно за този на Стамболийски става въпрос, но ги бяха сложили при блатовете, кремчетата и другите сладкарски продутки. Peace

Общи условия

Активация на акаунт